Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Quaresma To Inter In 48 Hours

Goal.com
24fudbal.com.mk

Според Газета дело Спорт и според мене :wink: Рикардо во наредните 48 часа ќе биде новиот играч на Интер

Убаво би било Бурдисо да си остане во Интер, ама па понекогаш жал ми е за него. Иако мора да направи по еден кикс на натпревар (никој не е совршен, тоа е :toe:) добар играч е и во Фиорентина би играл постојано, а тука кога ќе се опорават другите пак ќе ја грее клупата.

Ова не беше потребно :wink:!
In all fairness, не и` фали ништо на девојката... Ама посебна е поради тоа што навива за Интер. :smir:

Pele може да се даде ама само на позајмица затоа што од него очекувам да го замени Виеира!А за бурдисо постарите членови овде го знаат мојот став за него!

инаку тргнато ми е денеска се Интерашки барам по нетов:smir:
Ем е многу убава ем е Интерашка

Моментално дури пишувам, Бранка е на состанок со Порто да преговара за Куарезма...еве од еден форум од интер,еден член што кажува...наводно му праќаат е-маилови како оди ситуацијата(вероватно е новинар),па штом ке дознаам повеќе одма ке пишам.....
Повелеле...

I will try and update you guys as best I can. Problem is google translator doesn't work very well with all swedish words.

Like for instance this:attachéväskan

What is that?? According to svenskafans that's something famous which the porto officials brought to the meeting. There's drinks,pastries and a laptop as well. Branca,mendes and an interpretor is meeting with the porto officials.

http://www.forzainterforums.com

Има тема Ricardo Quaresma,и таму јас сум Dee_Jay,и сега ме заебаваат нешто...му викам ми се скурчи појче да чекам,нека заврши тој состаноко побрзо....и дајте следниот пост нека биди Inter sign Quaresma OFFICIAL!!!!!!

И одма двајца под мене

Inter sign Quaresma OFFICIAL!!!!

Inter sign Quaresma OFFICIAL!!!!:pos2:

http://www.svenskafans.com/italien/inter/forum.asp

На тој форум уште пред два месеци објавија дека Кварезма потпишал, сепак уште го нема. Дека имаат крт во Интер, имаат ама многу дезинформации шират колку за да кренат посетеност. Сепак јас сум редовен на forzainter, најдобри и најточни се таму. Фриско и Стефан владеат.:)

edit на погорниот пост реплицирав.

Edit 2
Изгледа денес ќе убиеме две муви со еден удар.
Суазо во Рома за 11.5 милиони евра.

In all fairness, не и` фали ништо на девојката... Ама посебна е поради тоа што навива за Интер. :smir:

Не реков дека и фали нешто, само ми беше чудно да се ставаат линкови од тој тип во фан клуб.

Btw од името на девојќите што навиваат за Интер ти се заблагодарувам за болдираното :smir:.

едит: Dee_Jay фала за линкот :)!

Не реков дека и фали нешто, само ми беше чудно да се ставаат линкови од тој тип во фан клуб.

Btw од името на девојќите што навиваат за Интер ти се заблагодарувам за болдираното :smir:.

едит: Dee_Jay фала за линкот :)!
:smir:

Една поналку лоша вест, Можно е да нема калчо на ТВ видендов, денес имаше состанок и не е пронајдено решение за ТВ правата, колку што разбирам најверојатно ќе има само на телевизиите што се плаќа да следиш, можно е да сум и грешка ама ова е насловот во кориере
niente calcio in tv Respinte offerte Rai e Mediaset

Една поналку лоша вест, Можно е да нема калчо на ТВ видендов, денес имаше состанок и не е пронајдено решение за ТВ правата, колку што разбирам најверојатно ќе има само на телевизиите што се плаќа да следиш, можно е да сум и грешка ама ова е насловот во кориере
niente calcio in tv Respinte offerte Rai e Mediaset
Тоа е за во Италија за прегледите на колото кои се без пари ќе нема.А ќе гледаат само тие кои си платиле во италија е пеј пер вју систем нема без пари фудбал на ТВ.
Кај нас ке нема проблем.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom