Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Задолжувам еден од вас детално да ми ги објасни головите на Интер зашто ја не ќе можам да го доглеам купот:(

моментален резултат:Јуве-Милан 2-1

само да не ни ги повредат играчите знаеме каков мотив имаат второлигашите против нас

А која е следна утакмица ИНТЕР-милан или ИНТЕР-јубе?!

Ова е распоредот:

20:30 Juventus - Ac Milan
21:30 Juventus - Inter Milan
22:30 Inter Milan - Ac Milan

Фала Умбра!
Интерашите почнаа да се загреваат покрај аут линијата:pos2:
Трае 36 мин и сите ги свиркаат Јувентус само нешто публикава на Б буквата мава!
Ке да незнаат дека се Јувентус не Јубентус!:pos2::pos2:

Мене ми личи овоа дека на некој му се плаче оти две години челзи ве пердашеја признај си!А Мурињо да останеше тренер во Челзи сега Манчестер ке беше 2 во Англиско и лузер во финалето а не челзи!
а за Фриск ке ти кажам само дека е идиот шо си дал самиот отказ оти неможел да издржи едно провоцирање и да ти напоменам на сите во Интер ни е чест што Мурињо ни е тренер а уште повеќе тоа што сите му се плашите и го нарекувате монструм!
Ох бре боже шо напиша ти свесен ли си? Ај кажи тогаш кој ке ја освои титулата во ЛШ ваа сезона баба Ванѓо, да знам да си ја уплатам.

Ти стварно не ме сфаќаш изглеа? Фриск се пензионираше не заради провокацијата од Мурињо, туку ради последиците од обвинувањата на ГЛУПАВОТО дека им попуштил на Барселона. А тоа беа смртни закани од навивачите на Челзи. Треба да ви биде чест шо ви е трењер може ке ви донесе ЛШ некогаш.

Абе човек што си исфрустриран толку?Со право се нарекува така зашто со околу 41 година старост сензационално освои титула со слаб тим во ЛШ и беше најдобар(многу клубови се интересираа за него), отиде во Англија и беше несопирлив - тоа е Special One.А за ова со Фриск незнаев за што точно зборуваш ама сеа ме потсети.Сигурно Мурињо го нема гледано натпреварот од тв па едноставно тоа било претпоставка.
Исфрустриран сум оти не размислувате надвор од кутијата.
Мурињо е гнаса од карактер и ке се послужи со сите гнасни финти само да дојде до победа. Жал ми е ако цените таков човек за трењер. Јас не можам да гледам толку изопачено човече, толку арогантно.
Шо сакаш сеа да кажеш за Фриск веза неам. Ете прочитај погоре оти се пензионираше. :salut:

Аеее, лом ја нпрај темава...:tapp:
Прво ако не знајш, со кого најмногу Мурињо да речам, „живееше“ од тренерите на Ливерпул, Манчестер и Арсенал?
Видеото со вината го имаш глеано? (го барав ама не можам да го најдам)
Кој нормален човек...?
Малку поинаку би рекол, Мурињо е дволичен. ФУДБАЛСКИОТ Мурињо е немилосрден и е пекол за конкурентите (од психолошка, до тактичка смисла). Противниците треба да знаат, или да ја играат неговата психолошка игра, или вешто да ја избегнуваат.
ОБИЧНИОТ Мурињо е друга прикаска. (пак че се навратам на видеото)

И сеа општо...
Ако една негова изјава пред еден глуп пријателски „турнир“ организиран само од еден спонзор, шо значи појче комерцијален него натпреварувачки, ги запали толку навивачите можам само да замислам шо че биди во дуелите во првенството, или пак во ЛШ!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Мурињо живееше највеќе со Фергусон, но тоа не значи дека ако е мирен со мојот тим ја нема да забележам која стока е. Не бе златен, ја сум објективен не сум како тебе да гледам слепо напред.
Кое е тоа видео со вината, појма неам. Изглеа само ти го знаеш.
Мене тој фудбалскиот Мурињо шо го кажуеш ме нервира ради причини кои ги пишав погоре. :salut:

Грчки Паок го договорил трансферот на Ибрахимович, така објавиле на официјалната страна, ама се збуниле нешто пишале играчот на Аталана ќе пристигне деновиве највероајтно мислеле на Муслимович

Ги здрвија Јуве на Пеналчиња:kesa:
Интер уште не е почната!

Извини Деки , ако веќе си објективен , ај те молам кажи ми каков човек е контрадикторното говно Фергусон ??? Со оглед дека нон стоп нагласуваш дека си објективен , дади ни објективен одговор .

Еве го Мурињо . го постирав ова на претходната страна , ке го постирам и сеа .

Honours for 5 years

* 2 Portuguese Championships (FC Porto, 2002/03, 2003/04)
* 1 Cup of Portugal (FC Porto): 2002/03
* 1 UEFA Cup (FC Porto): 2002/03 <-----:helou:
* 1 Portuguese Super Cup (FC Porto, 2002/03)
* 1 UEFA Champions League (FC Porto): 2003/04 <-----:helou:
* 2 FA Premier Leagues (Chelsea FC): 2004/05; 2005/06 <-----:helou:
* 2 Carling Cups (Chelsea FC): 2004/05, 2006/07
* 1 FA Community Shield (Chelsea FC): 2005
* 1 FA Cup (Chelsea FC): 2007

Се вадите на парите што ги имаа Челзи , па истите финансии со Абрамович ги имаше и Раниери кој да потенцирам , со истите ништо не освои .

п.с. Кажи ми кој тренер го има постигнато ова во првите години од неговата менаџерска кариера ?!

Извини Деки , ако веќе си објективен , ај те молам кажи ми каков човек е контрадикторното говно Фергусон ??? Со оглед дека нон стоп нагласуваш дека си објективен , дади ни објективен одговор .

Еве го Мурињо . го постирав ова на претходната страна , ке го постирам и сеа .

Honours for 5 years

* 2 Portuguese Championships (FC Porto, 2002/03, 2003/04)
* 1 Cup of Portugal (FC Porto): 2002/03
* 1 UEFA Cup (FC Porto): 2002/03 <-----:helou:
* 1 Portuguese Super Cup (FC Porto, 2002/03)
* 1 UEFA Champions League (FC Porto): 2003/04 <-----:helou:
* 2 FA Premier Leagues (Chelsea FC): 2004/05; 2005/06 <-----:helou:
* 2 Carling Cups (Chelsea FC): 2004/05, 2006/07
* 1 FA Community Shield (Chelsea FC): 2005
* 1 FA Cup (Chelsea FC): 2007

Се вадите на парите што ги имаа Челзи , па истите финансии со Абрамович ги имаше и Раниери кој да потенцирам , со истите ништо не освои .

п.с. Кажи ми кој тренер го има постигнато ова во првите години од неговата менаџерска кариера ?!
Абе на какви пари се вадам бе, шо зборуеш? Немам спомнато ништо лошо за неговите трењерски способности.
Фергусон во никој случај не можеш да го рамниш со Мурињо во арогантност и контрадикторност. Де ти кажи ми шо ти пречи кај Фергусон повеќе од Мурињо и со задоволство ке ти го докажам спротивното. :salut:

Абе на какви пари се вадам бе, шо зборуеш? Немам спомнато ништо лошо за неговите трењерски способности.
Фергусон во никој случај не можеш да го рамниш со Мурињо во арогантност и контрадикторност. Де ти кажи ми шо ти пречи кај Фергусон повеќе од Мурињо и со задоволство ке ти го докажам спротивното. :salut:

Трансфер сагата на Роналдо и Реал , а самиот правеше дубари при носењето на играчи во својот тим , самиот Стам тоа го изјави , беше и набркан од клубот а беше најдобриот дефанзивец во светот во тие моменти ( аплаузи за Ферги ) , па дури и бараше санкции за Реал а Уефа докажа дека Реал не постапиле надвор од пропишаните норми и закони .
И незнам што толку си се фатил за Мурињо , такви '' гомна '' од тренери имало и ке има , и веруј ми , Мурињо е еден од најпосакуваните тренери во светот , еден од најталентираните , тоа и самиот Ферги го имаше изјавено , а ваквите mind - games на изјави и ароганции ги имало и ќе ги има во тренерските води , вообичаени се и секојдневни се .
На крај краева , кога Мурињо беше отпуштен , дневните весници во Англија велеа дека Премиер лигата без Мурињо не е истата , при првиот натпревар на Грант со Челзи на домашен терен , 90 минути се слушаше името на Мурињо од трибините .
Moжеби другите го мразеа , али прашај го било кој фан на Порто или Челзи и ке ти одговри кој е и што е Мурињо за нивните клубови , а тоа е најрелевантно нели . Тоа што стана Ферги за навивачите на Манчестер во првите 10 год од неговата кариера , Мурињо истото го направи во првата сезона , eдноставно стана клупска легенда , што е за огромен респект .

Мурињо живееше највеќе со Фергусон, но тоа не значи дека ако е мирен со мојот тим ја нема да забележам која стока е. Не бе златен, ја сум објективен не сум како тебе да гледам слепо напред.
Кое е тоа видео со вината, појма неам. Изглеа само ти го знаеш.
Мене тој фудбалскиот Мурињо шо го кажуеш ме нервира ради причини кои ги пишав погоре. :salut:
Слушај златен, видеото се однесува на критиките на Мурињо по утакмица со Манчестер, дека Фергусон си зел премногу за слобода во однесувањето кон судијата. И тука кажува дека со Фергусон е добар пријател, но на теренот нема пријатели, и се шегува со новинарите оти манчестерското вино шо го пиеле со Фергусон не чинело и следнио пат че му донесел вино од Порто. Еднаш го постирав на фан клуб Челзи то видео и не мислам за некој ко тебе шо гледа „слепо напред“ да го барам пак.
Кај шо пишав погоре за фудбалскио Мурињо, пишав и за неговите заебани карактеристики, ама ти пак одиш „слепо напред“.
Камо само тој да е таков забеган, ама не е (иако ти пак одиш „слепо напред“)
И така, за тебе стока, тој си жнеј успеси (а има само околу 45 години).

И сеа нешо со тимов...
Матераци се повреди, и место него... Станкович?!?!
Зато губи Интер...

И сеа нешо со тимов...
Матераци се повреди, и место него... Станкович?!?!
Зато губи Интер...
Тоа ти е Мурињо најдобриот стратег на планетава :tv: :smir:

Тоа ти е Мурињо најдобриот стратег на планетава :tv: :smir:

И да не заборавиме...
Во нов клуб, во нова земја за него, само месец дена, ги нема доволно запознаено играчите, и за се да биди комплетно - пријателски турнир.
На шо ми асоцира то? :pipi:

(нема голем мотив за победа, туку за воигрување на тимо)

Незнам дали ви честитав за Мурињо. Ај еве сега наздравје поразот, да му се множат.

п.с. Ако се врати занети назад, замената си беше добра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom