Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Другар, не знам што утакмица си гледал ти или си читал на еуроспорт, ама во утакмицата што ја гледав јас, стартот беше еден од најлошите на Матераци. Жива среќа што некако ја избалансира тежината Пандев, ако стапнеше цврсто на десна нога... толку беше од ногата.

Незаслужена победа на Интер, штета. Сега ќе навивам да изгубиме од Парма, ај белким тоа ќе биде.
За ќотек си Јов4eнце, срценце. :pipi:

Другар, не знам што утакмица си гледал ти или си читал на еуроспорт, ама во утакмицата што ја гледав јас, стартот беше еден од најлошите на Матераци. Жива среќа што некако ја избалансира тежината Пандев, ако стапнеше цврсто на десна нога... толку беше од ногата.
На прв поглед делуваше како Пандев да изглуми. После се виде, дека „глумата“ всушност е реален Матрикс ефект (слично како на филмот :) ете од кај бил прекарот на Матераци).
Незаслужена победа на Интер, штета. Сега ќе навивам да изгубиме од Парма, ај белким тоа ќе биде.
Ни Лацио не ја заслужи. За Интер играше вториот тим, закрпен. Лацио ако имаше сила, требаше да не згази. Но, Интер, чекаше, си ја дочека шансата. Неколку шанси и на едната и на другата страна. Разликата е што Интер ги искористи

Де бе, нека го освои и купот па нека им исплатат по 250 000 бонус(од играч) и башка нека му се покачи договорот на Манчини.

Каков Манчини бе...немој да си го спомнал во никаква комбинација :pos:

Што не ти е јасно, секој има право на свое мислење ! Имаше фаул, ама не за црвен зашто Пандев паѓа и коа ќе задува промаја на стадион, што да праиш, кревко ни е детето....А незнам у БТ како глеаш утакмици во весници и на веб страни - супер, ако е така. Ја сум малце старомоден... Глеам на ТВ... Ајт сеа повеќе среќа следна сезона.

Ајде честито финале, а тој Матераци кое ѓубре е значи.. многу го мразам лелеее

Што не ти е јасно, секој има право на свое мислење ! Имаше фаул, ама не за црвен зашто Пандев паѓа и коа ќе задува промаја на стадион, што да праиш, кревко ни е детето....А незнам у БТ како глеаш утакмици во весници и на веб страни - супер, ако е така. Ја сум малце старомоден... Глеам на ТВ... Ајт сеа повеќе среќа следна сезона.
Дете ај малку помирен не дели лекции овде.Да беше Занети можеби ќе немаше црвен но Матераци има долго досие иако навивам за Интер човекот за мене е психопат.

Дете ај малку помирен не дели лекции овде.Да беше Занети можеби ќе немаше црвен но Матераци има долго досие иако навивам за Интер човекот за мене е психопат.

Дете:pos: :pos: :pos: не делам лекции!!! За лекции врати се у школо... тука секој со своето мислење:tapp:

за мене е легенда !!!! каков сака нека е ама човекот душа остава на терен .
а за натпреварот што да се каж2 типична игра за интер оваа сезона , повторно се играше на резултат , имавме малку среќа но ете во финале сме . и мило ми е што победивме кога ке се сетам на теориите пред натпреварот на олимпико , лацио ке ни пушти во првенство, ние ке им пуштиме во купот па затоа лацио ја тепаше рома , бла , бла , бла , бла , дрн , дрн дрн , местење , бла бла дрн дрн судиии , бла морати ... !!!
ај отидов да славам , и ке пукам сега ... пиратки

Фаулот си беше за црвен картон и фазла муабет не е потребен!
Играта си беше нормална како за у куп на италија вие што очекувавте интер да игра со прва постава и да се бори за купот?Тактички одиграно од страна на Манчини убаво ги одработи Лацио со оглед на фактот дека им беше тренер и дека таму играше им ги познава слабостите и одлично ги употреби!
само ке напоменам дека Круз сам им се пушти да ги тепа Лацијалите коа се закачи со коларов,само хименез дојде напомош другите си гледаа:helou:

за мене е легенда !!!! каков сака нека е ама човекот душа остава на терен .
а за натпреварот што да се каж2 типична игра за интер оваа сезона , повторно се играше на резултат , имавме малку среќа но ете во финале сме . и мило ми е што победивме кога ке се сетам на теориите пред натпреварот на олимпико , лацио ке ни пушти во првенство, ние ке им пуштиме во купот па затоа лацио ја тепаше рома , бла , бла , бла , бла , дрн , дрн дрн , местење , бла бла дрн дрн судиии , бла морати ... !!!
ај отидов да славам , и ке пукам сега ... пиратки
Далеку е од Легенда Легенда е Занети 13 години во Интер Кордоба 10. Матераци игра со срце но почна да игра од 2006 стандардно по светското прави некои киксови и го остава тимот на цедило како со Ливерпул.
Легенда може да им е на Италианците(иако и таму ретко кој го сака)оти ако не беше тој немаше да се светски шампиони.

Честито победа,неможе да се каже дека е потполно заслужена ама во секој случај шансите ги искористија максимално за разлика од Лацио што ништо не му одеше од рака вечерва.

Чекам откази и бесења на плоштад во Рим,ќе се јави Curva Nord за брзо...

И малку објективност околу стартот на Матераци врз Пандев,тој не е нормален со мозокот очигледно идеше да му ја скрши ногата...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom