Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Парма на Купер. Баш истиот кој последно коло ја изгуби титулата во 2002, и не направи навивачите на Интер да плачиме :(

Се надевам дека нема да е сега така... и Купер ќе се искупи за таа сезона

Значи ќе чекате поклон од него во последното коло?:smir:

п.с. на Парма можи да му виси опстанок тогаш:uvo:

Значи ќе чекате поклон од него во последното коло?:smir:

п.с. на Парма можи да му виси опстанок тогаш:uvo:
Ова е провокација! А за тоа следува бан од тема. Но, ајде, нека ти стои.

Инаку, кој рече дека очекуваме поклон?
Никој не спомна дека Купер треба да ни ја даде победата...

Си читате како ви одговара...

Angliskite mediumi objavija deka Murinjo i Morati ke pocnat pregovori narednata nedela - link

Daj neka go sednat uste utre zosto ako prodolzat rabotite kako do sega ke sonuvame uste dolgo za het-trik

Ова е провокација! А за тоа следува бан од тема. Но, ајде, нека ти стои.

Инаку, кој рече дека очекуваме поклон?
Никој не спомна дека Купер треба да ни ја даде победата...

Си читате како ви одговара...

1. NE sum planiral da provociram. (barem ne na ovaa tema) - a btw i ne gledam so e provokacija.
2. Toa bese slobodno tolkuvanje na posledniot tvoj post. (barem jas go procitav vo takov kontekst)

- aj da ne ispadni provociram, se povlekvam od temava na nekoe vreme.:smir:

Малце каснам ама ај да пишам мое гледање за натпреварот. Голот од од офсајд не е изговор за поразот иако делуваше како студен туш. Бурдисо веќе не можам да го пцујам се знае што мислам за него. Како и да е играта беше очајна, средниот ред го немаше никаде. Не знам само зашто кога цела година игра или Камбиасо или Виера сега и двајцата беа на клупа? Каде е Фиго, нели се рехабилитираше? Како и да е мислам дека сепак и Рома ќе киксира пак и скудетото нема да избега.

da mu cestitame na samuel rodenden napolni 30

Подолго време не сум на форумов, ама јебига... :)
Како и да е, крајно сум разочаран од Интер од прикажаното со Јувентус, но морам и да кажам дека не сум баш среќен, шо "чорине" судине, не видоја чист офсајд...
Ама ајде, ми помина неворзата...

Како и да е...
Ова вест сите ќе ве издрадува, вклучувајќи и мене...

"Според британските медиуми претседателот на Интер, Масимо Морати по поразот од Јувентус очигледно му пукна филмот и најавил дека планира преговори со Жозе Мурињо. По неуспехот во Лигата на шампионите и елиминацијата од Ливерпул, следуваше нов шок за навивачите на Интер.

Пораз на Џузепе Меаца од Јувентус по кој најголемиот конкурент за титулата Рома се доближи на само четири бода и трката за шампионската титлува во Италија повторно стана неизвесна.

Наводно претседателот на на клубот Морати бил многу бесен по натпреварот и најавил дека под итно мора да се сретне со португалскиот тренер Мурињо за да започне преговори околу ангажманот во клубот од следната сезона.

Лондонски Обзервер тврди дека Морати веќе контактирал со менаџерот на Португалецот и дека во текот на оваа недела може да се очекува средба на која би се разговарало за понудата, Мурињо да седне на клупата на Интер.

Иако Морати најавуваше дека цврсто стои зад Манчини особено по неговото најавување за повлекување и дека имаат заеднички цели кои во иднина треба да се реализираат, серијата неуспеси го премисли првиот човек на клубот од Џузепе Меаца."

Се надевам дека ќе дојде шо мојт побрзо...
Шо се однесвит до мене, сега нека дојт и нека го има првото деби против Лацио...

Аман со тој офсајд веќе...
Се до таа минута кога беа 0-0 и Јуве даде гол од офсајд Интер што правеше?
Игравме со екипа дојдена од серие Б,и не успеавме 4 гола да им дадеме,вие пак офкате по еден офсајд.
Слаб е интер особено со станкович,маниче,ибра...Овој да не беа пеналите ке имаше само 3 гола,глуп Морати ако му даде повеке од 3 милиони по сезона...

Аман со тој офсајд веќе...
Се до таа минута кога беа 0-0 и Јуве даде гол од офсајд Интер што правеше?
Игравме со екипа дојдена од серие Б,и не успеавме 4 гола да им дадеме,вие пак офкате по еден офсајд.
Слаб е интер особено со станкович,маниче,ибра...Овој да не беа пеналите ке имаше само 3 гола,глуп Морати ако му даде повеке од 3 милиони по сезона...

Маниче немаше можност да се докаже сезонава , а на натпреварот со Јуве докажа дека во овој состав на играчи кој го има Интер типот комотно може да игра во прв тим , а поготово во случај кога не играа Камбиjасо и Виеира . Влезе , даде гол , убаво покриваше во средината , на секој дел од теренот беше , имаше и шанса за втор гол каде извади максимум во ситуацијата , а се тоа го реализираше за проклети 20 минути ( со што ја потврди грешката направена пред натпреаврот кога нелогично не беше во првиот тим ) . Грешката беше на Манчини што од почетокот на мечот го играше Киву во средината , аматерски потег , и кога веќе можеше бар некако да се искупи , место да го извади Станкович го вади Хименез , не дека Хименез беше феноменален али физички е многу подобро спремен а и покажа многу повеќе од Станкович кој по повредата е непрепознатлив .

Занети е добар,ама не е за средина.Шо ако бил трактор кога не го бива за подавање?Ве молам да не ја тупите сега со Занети...Ако ојме според то и Маикон треба да се стави за Средина.
Киву...е овај кога ке го видам средина и ми се плаче...па да му ебам амтер,има уста може да му рече на манчини дека не е за среден..ама изгледа кејфот му се прајт...џабе потрошени пари.
Златан...овај е за средина играч нема човек кој може да ме убеди на спротивно...техника има за да продаде ама завршница 0<---potato,компир!!!
Станкович ме потсеќа на еден школски другар кој не знаеше да чита а петки имаше (ова средно).
Ист е и овај...не е за Интер...за Катанија може ама за Интер не е.Трча трча трча трча...и само тоа.
Па и јас да тренирав за Интер ке имав толку кондиција(ако не и повеке).
Круз оди поиграј со внуците.
Матераци...и овај не знам зошто постои.
На Маикон рака му давам...и на Цезар.
Јове ми го фали тој Балотели ко кузнај колку му е голем...се гледа пато шо прае се гледа нигерот..нека го шиткат ич не ме боли...дефинитивно школата на интер е една од најслабите(знамде знам Пирло...шукур еден во последните 100 години) пасквале и морфео...пгггххаааа јас појак сум од нив.
Сакам Рома да зема скудето...
Сакам Ремонт во ИНТЕР...ама ремонт ко ке речам..мислам и на михајлович кој зема плата за ништо..

Прашањето беше кога Ибра импресионирал последен пат на голем меч , ти текнува , по тој натпревар Реал изјавија дека во иднина и сакаат да го купат . . .

Ту бе како не сум роднина на михајловиќ или манчини!
Ке играв во Интер прва постава,ама тоа е!
Нели гледате дека цела сезона на познанства играат сите!
Станковиќ пријател е и со Манчини и со Михајловиќ нема веза што е со слаба форма он мора да е прва постава!
Се насмеав прееска на Матераци изјавата кога ја Читав!
"Со Ибра само се скаравме и разменивме некој збор ама со Манчини разменивме и некоја тупаница":pos2:

Ту бе како не сум роднина на михајловиќ или манчини!
Ке играв во Интер прва постава,ама тоа е!
Нели гледате дека цела сезона на познанства играат сите!
Станковиќ пријател е и со Манчини и со Михајловиќ нема веза што е со слаба форма он мора да е прва постава!
Се насмеав прееска на Матераци изјавата кога ја Читав!
"Со Ибра само се скаравме и разменивме некој збор ама со Манчини разменивме и некоја тупаница":pos2:

takva izjava nemase, toj sto preveduval sakal da ispadne pointeresen, Marko kaza deka bile upotrebeni i race, e sea dali letali boksovi ili se fatile za vrat e spekulacija i motiv za novinarite da istrazat.

Sto se odnesuva do taktikata, mislam deka MANCINI treba Kivu da go pusti vo napad, uste taa uloga ja nemal ovaa sezona a moze da go pusti i da brani ako posaka poso se poonasa kako titulata da ni e osvoena i moze da si eksperimentira. :)

a ne mora da si rodnina na Mancini ili ludi milojko, dovolno e da se poznavas so niv.

takva izjava nemase, toj sto preveduval sakal da ispadne pointeresen, Marko kaza deka bile upotrebeni i race, e sea dali letali boksovi ili se fatile za vrat e spekulacija i motiv za novinarite da istrazat.

Sto se odnesuva do taktikata, mislam deka MANCINI treba Kivu da go pusti vo napad, uste taa uloga ja nemal ovaa sezona a moze da go pusti i da brani ako posaka poso se poonasa kako titulata da ni e osvoena i moze da si eksperimentira. :)

a ne mora da si rodnina na Mancini ili ludi milojko, dovolno e da se poznavas so niv.

не не уште голман да го стави .... е тоа ќе биде брилијантно тактичко изненадување од манчио

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom