\m/arko
A place where the beer flows like wine...
- Член од
- 15 јануари 2008
- Мислења
- 6.357
- Поени од реакции
- 790
- Локација
- Behind you...
- Веб-сајт
- www.babati.gov.babala.mk
еххххх интер до кога вака ќе ме нервираш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пријателе подобро кути се виде вашето тропање глупости за три утакмици морати го направивте бог во италиајанскиот фудбал. уживај во победата и не тропај векехаха...одма право се буни не чека да помине ни ден...
Види вака, пред неколку кола играа Фиорентина-Милан (Милан победи 0-1), денес Интер играше на домашен терен со тим кој мината сезона беше второлигаш и Интер изгуби.... ај сеа малку помисли се.АМа Милан не ми е јасно зошто се радуе па добро бе ашлаци да ве наречам нели ви текнуе дека се борите за 4 место и една фиорентина што до пред 2 години киснеше у Сериа Б ве плеска кога ке стасате!
УгандинчеСамо за угандин плачи!
Добро не ми е јасно како никој од вас не сфаќа дека сето ова е од многуте повреди! Па слепи ли сте мајка му стара??? Секој тим ке страда ако се повредени играчи како Самуел,Кордоба,Виера,Камбиасо,Максвел и тн... Како додека ги имаше сите играчи на број на почетокот на сезоната Интер газеше! Како тогаш Манчини не беше прост????
Секоја сезона во пролетниот дел Интер страда од премногу повредени клучни играчи! Лани соо Валенсија Бурдисо играше во среден ред од шо немаше играчи кои да ги игра!!! Не велам дека Манчини е супер стратег, ама сигурно немаше да биде тренер на Интер ако беше пупулец!!!
Единствената грешка вечерва мислам му беше што не го играше Маниче прва постава! И не се плашете за титулата, Рома нема капацитет!!!
Поздрав