Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
104861-500.jpg

Ајде спартанци, четири-еден... четири-еден. Повторувајте.

Stvarno ima nekoj koj se dobri ama neznam dali vi teknuva koga celzi pred tri godini ja osvoi prvata titula pod vodstvo na Murinjo koga izlegoaa site zeni na fudbalerite na terenot mnogu opasna fotka bese koja od koja podobra.

Sto se odnesuva do natprevarot morame da pobedime ako ne ke padnam u depresija i ke mi se upropasti cela godina, :)

На Фиго е бомба! НЕ се познава тука на сликата, ме мрзи сеа да барам на нет побарајте слики од helen svedin ќе видите колку е јака.
Ја знам на Фиго јака е!ја гледав на форумов имаше тема за жените на футбалерите!
прашање имам
како Занети кога ке ја види жена му добива инспирација да игра?:baeh:
Ептен е страшна!
и тоа за Гоал.ком
конечен резултат 2-1 за ИНтер-ливерпул оди натаму!
Нема веза и МИнатата недела пишуваа Милан-Арсенал 2-0 па видовме
обратното излезе.
Тој шо пишува во текстот објаснува!
Ливерпул први ке дадат гол а после ке им попуштат на ИНтер да дадат 2 за да не бидат тотално понижени:pos2:
Другарче од Километар се гледа дека си за Ливерпул кој му дал анализа да прави сигурно бил слеп!!!

obicno pod tekstovite treba da ima ime vidi moze e anglicanec i noramlno ke pise taka

goal.com е нај нај нај анти интер сајт во цел свет

goal.com е нај нај нај анти интер сајт во цел свет
Во последно време сите медиуми се против Интер.. претежно италијаските. А на гоал може да се прочитаат најчесто глупости. На првиот натпревар им беше типуван Ливерпул 0-1 Интер па можи погодија :)
Капело ги предупредува Интер на контренападите на Ливерпул. Вика дека Ливерпул е во голема форма и дека најголем проблем на Интер ќе бидат контранападите на Ливерпул.
Да се надеваме на подвиг вечерва!

Ајде со среќа вечерва нека ви е, ќе ви биде многу потребна.. Само надевајте се да не примите гол, ако примите се ќе биде решено... инаку имате шанси ( какви такви ) :D

Респект за Фиго и Толдо. Громови.
Ќе не` биде вечерва? It's do, or die.

LoL Заморано на 10тата слика , закон закон , респект за типов иам иако не остави некој посебен впечаток во Интер .

Дојде денот да се биде или јас верувам во играчите вечер Ливерпул паѓа на Џузепе Меаца..

http://inter.it/aas/news/reader?N=28856&L=en&CAT=2
значи ама грди жени имаат абе:kesa:

Фигоица и Толдоица им се најаки пички другите се просек добри освен на Занети јас би му ја одземл капитенската лента за женење со тоа чудо:bil:

негоо шо ке кажев ке ја даваат МТВ вечер интер-ливапул??

Фигоица и Толдоица им се најаки пички другите се просек добри освен на Занети јас би му ја одземл капитенската лента за женење со тоа чудо:bil:

негоо шо ке кажев ке ја даваат МТВ вечер интер-ливапул??

Ке ја даваат, фала богу :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom