Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стари_спомени
Никогаш нема да го заборавам тој 5-ти Мај:uvo:
тогаш киево 2 пати не сјеба и дома не ги победивме а многу се мачевме на крај ми текнува и со пјаченца едвај победивме 2 : 3Capitano , Интер не ја изгубија тогаш титулата против Лацио , таа година на памет знам да ти ја изрецитирам причината беше следнава :
- Киево - Интер 2-2 , 32ро коло , губеа Интер 1-0 , направија пресврт 1-2 со головите на Далма и Ронадло , овој вториов беше даден по катастрофална грешка на тогашниот голман на Киево Лупатели а сега втор голман во Фиорентина . Али незнам дали ви текнува , таа година Интер беа катастрофални кога противниците имаа прекини , т.е. кога ја уфрлаа топката во шеснаесетник дал по фаул или Корнер , 91 минута Косато од прекин со главаза 2-2 .
- И натпреварот кој нааајмногу ме боли што го изгубија , а беше во 30тото коло , Интер - Аталанта 1-2 , Интер истата сезона на гости победија против Аталанта со 2-4 али на 5 кола до крајот или 4 без 30тото Интер на домашен терен губеше со 0-2 , за да Виери на 20 мин до крај успее само да намали .
Капитано , еве ти ги двете утакмици кои овозможија Интер истата сезона да не дојде до 14тата титула , мене не ме боли натпреварот со Лацио , интер во 30тото , 31вото и 32рото коло од можни 9 освојија само 4 бода ( ја победија Бреша на домашен терен со 2-1 , Роналдо у 82ра не спаси ) , тоа овозможи да мора да победат со Лацио а не релаксирано да си изиграат , а ако го додадеме и натпреварот со лацио , во последните 5 кола од можни 15 бода они освојуваат само 7.
Еве ти подетална слика :
30 . Интер - Aталанта 1 : 2
31 . Интер - Бреша 2 : 1
32 . Киево - Интер 2 : 2 , со гол примен во 91ва минута
33 . Интер - Пијаченца 3 : 1
34 . Лацио - Интер 4 : 2
тогаш киево 2 пати не сјеба и дома не ги победивме а многу се мачевме на крај ми текнува и со пјаченца едвај победивме 2 : 3
Стари_спомени
Никогаш нема да го заборавам тој 5-ти Мај:uvo:
тогаш киево 2 пати не сјеба и дома не ги победивме а многу се мачевме на крај ми текнува и со пјаченца едвај победивме 2 : 3
ооо тој ден сум бил насмеан до уши. Титулата ја имав отпишано а после ...
п.с. болно е, болно уште не можам да го заборам базенот во кој шо игравме и ние последното коло (реџина ли беше ???) Кога ја загубивме титулата од лацио во последното коло.
Тогаш Киево беа зверчиња. Таа сезона Киево беа нешто налик на денешен Удинезе (ако не и појаки). Како играја немаше да ми е криво таа сезона и пред Јувентус да завршеја Киево.
Нема веза овоа гоал.ком не се знае ништо до летниот преоден рок има уште 5 месеца а они дотогаш уште 1000 верзии ке свртат.Можно е да дојде а може и не.
Интер денеска играше утакмица против Брасов(тим од Романија)
утакмицата траеше 60 минути и заврши 0-0 во пријателски дух.
Убаво е што настапи и Фиго и изигра тотално 60 минути без прекин знак дека се подготвува за 2 дел од сезоната.
Судија за в'недела е Стефано Фарина.
Потпиша но не за Интер.. потпиша нов договор со ЦСКА.. па сега Интер ќе треба да плати обештетување на ЦСКА за услугите на овој играч. Но нема потреба да се даваат пари за него.. добар играч е но доколку го земевме на слободен трансвер а да се фрлаат пари на секакви играчи мислам нема потреба..За тоа си во право...ама сепак убаво звучи :smir:
А што се деси со Карваљо од ЦСКА...слушнав дека потпиша ама дури на лето ќе преминел во Интер!?