Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа Занети тогаш! :vozbud: 14 сезони...

И шо перфектно игра Занети 14 години сакаш да кажеш?

Не дупи .Он дава 100посто од себе ама не игра секоја сезона одлично имаат падови и подеми сите.

И шо перфектно игра Занети 14 години сакаш да кажеш?

Не дупи .Он дава 100посто од себе ама не игра секоја сезона одлично имаат падови и подеми сите.

Она 14 сезони шала беше пошто во последниве 14 години собрав премногу информации од секаков тип морав нешто да исфрлам. Не ги памтам сите утакмици попрецизно кажано :vozbud:. Ако имало подеми и падови тогаш падовите кај Занети биле како кога ќе се симнеш од тротоар на улица, тоа секој навивач на Интер од последниве 10-тина години ќе ти го каже. По константен фудбалер не сум видел во животов. Капитенот е сигурно една од причините што го сакам Интер, иако навивам за Интер уште од пред тој да заигра. И ден денес кога Интер има лош ден тој пак е константен, сигурен и препознатлив. За тој човек нема такво нешто како изгубена топка. Годините воопшто не му тежат.

За Круз само спомнав дека како ми изгледа на теренот (физички, подготвеност, желба за игра, глад за голови...) дека ми се чини дека може вака уште барем 3 години. Тоа е само импресија од играта, секако дека никој не знае што ќе биде после три години...

имало подеми и падови тогаш падовите кај Занети биле како кога ќе се симнеш од тротоар на улица, тоа секој навивач на Интер од последниве 10-тина години ќе ти го каже. По константен фудбалер не сум видел во животов. Капитенот е сигурно една од причините што го сакам Интер, иако навивам за Интер уште од пред тој да заигра. И ден денес кога Интер има лош ден тој пак е константен, сигурен и препознатлив. За тој човек нема такво нешто како изгубена топка. Годините воопшто не му тежат.

Еве ја следам фудбал последниве 7години ,усвари гледав и порано ама не памтам.

Има добиено награда нешо?озбилно прашувам не знам.

Балотели ви е ЅВЕР!!!!
Искрено Пато до сега и не е нешто посебно,ама овој Балотели, од тие голови што ги видов-ЕКСТРА!

Абе каков Пато.2 утакмици дал 3 гола против реџина и емполи и ајде ги оправда 20 милиони шо ги дадоа за него како не.
Глеај Балотели од младинциве шо праве на Јувентус 2 им збрца во Торино шо сакаш фазла муабет.
Иначе сакам да кажам
ПАТО масовно е на цело село да се изгради ПАТО што се поврзува овде онде на магистралнио/главнио ПАТО одовдеа до одонде!
и за крај биди мангуп префрли се у Б шо има веза да седиш у А коа децата таму не те дружат.
му рекол таткото Моџи на синот Јубе!:pos2:

Еве ја следам фудбал последниве 7години ,усвари гледав и порано ама не памтам.

Има добиено награда нешо?озбилно прашувам не знам.

Ако мислиш на оние “златна топка“ и слично не, тие се награди за големи ѕвезди не за работници кои го ораат теренот. Сепак доволно е тоа што на оние кои стварно разбираат фудбал ваквите фудбалери не им бегаат од око. Треба да има награда за животно дело за вакви играчи како Занети, Малдини, Дел Пјеро, Тоти... кои со години играле на високо ниво. Оние кои добиваат награди за најдобар играч (не дека не ги заслужиле, одлични играчи се) за жал обично многу кратко играат на високо ниво. Пример: Роналдињо, една година игра две не игра. И многу други. Се надевам дека Роналдо, Кака, Меси... ќе останат многу подолго во врвот.

Нема, нарочито Меси... премногу е физички слаб. Уште една посериозна повреда и толку од магичниот Меси. Тој пак ќе биде добар, ама нема да е оној стариот. Кристиано и Кака, па ќе видиме ако не им удри славата во глава, што не верувам... ќе ги биде. Нешо слично како Зида/Фидо ерата, ништо чудно еден ден да ги видиме заедно како претходноспоменатите да играат во Реал.

Mnogu tesko Ronaldo i Kaka vo Real da gi vidime! I dvajcata si gi obozavaat klubovite! A vo slucajot na Ronaldo ke bide vo Manchester dodeka e Ferguson!:vozbud:

И Фиго ја обожаваше Барса, пред да ја продаде душата на сатаната.

Abe od portugalci i spanci se mozes da ocekues,ama kako so kazav dodeka Ferguson e vo Manchester, Ronaldo nema sansi da si zamine oti premnogu mu dolzi na skotlanganecot!

Abe od portugalci i spanci se mozes da ocekues,ama kako so kazav dodeka Ferguson e vo Manchester, Ronaldo nema sansi da si zamine oti premnogu mu dolzi na skotlanganecot!

Никогаш не вели никогаш! Во фудбалот не се знае. Колку пати газди на клубови се фалеле дека ни за сите пари на светот нема да продадат некој играч, колку ѕвезди и вистински икони на клубови си заминале... Ретки се тие што остануваат до крај, и обично дури тоа и не зависи од нив. Секогаш прво се прашуваат газдите, односно клубовите. А после играчите се виновни за се :vozbud:

Јове, како бе така Фиго си ја продал душата на сатаната :pos2: Немој вакви работи аман, баш фино му стоеше белото :pos2:.

Балотели ви е ЅВЕР!!!!
Искрено Пато до сега и не е нешто посебно,ама овој Балотели, од тие голови што ги видов-ЕКСТРА!

Малце глупо што сте се фатиле за Пато на темава а и уште поглупо да го споредуваме со Балотели .
И двајцата се феноменални , мада Балотели немав прилика многу да го гледам , освен на дуелот со Јуве и Реџина во купот али доволно ми беше да сватам дека типов има огромен талент , има амбиции , физички е јак , креативен е ( нека ви текне на пропуштањето на топката на Круз против Јуве , такви акции Интер ретко праел) , со вториот гол мн ме потсети на Анри во времето на Арсенал а и мн наликува со начинот на игра на Анри, се на се ко очи у глава Интер треба да го чува овој играч и огромно внимание да му посветат во иднината и што повеќе да го форсираат се гледа дека е желен за настапи .

А за Пато ( го спомнувам ради претходните постови ) , имав прилика да го гледам на сите натпревари што ги изигра за Милан во Лигата и дефинитивно мој тип на играч е , класичен полушпиц , брз , технички набилдан , сметам дека му фали малце креативност во нападот т.е. подобра соработка со остатокот од тимот , али најмногу ми се допаѓа што многу лесно влегува во шанси т.е. самиот лесно создава такви прилики ( такви играчи обожавам , таков играч фали во Интер , затоа напињав со Агуеро а таков беше и Рони на времето ако ви текнуе ) , со поголемо искуство ке биде и по ефикасен така да одлична иднина му претстои без сомневање .

*За Балотели сеуште неам оформено целосно мислење ( а сепак премногу очигледно е дека е талент ) со оглед на малкуте настапи , се надевам дека во иднина ке добива повеќе шанса во натпреварите од Лигата .

Mnogu tesko Ronaldo i Kaka vo Real da gi vidime! I dvajcata si gi obozavaat klubovite! A vo slucajot na Ronaldo ke bide vo Manchester dodeka e Ferguson!:vozbud:

Ronaldo имаше некоја изјава дека сака да замини во Мадрид. (Португалец „дома“ си игра). А за кака ? ммм интересно прашање, не вервам да замини.

Пато доби добри шанси цело време го пуштаат да игра...напред.
Позади него се Пирло Сидорф Кака и како не ке дава голови.

Балотели играше ко да има искуство од Анри или Ето.
Нека му даат и него време и шанси ко на Пато и он ке дава голови.

абе и титулите си го прават своето мислиш некој играч цел живот ке игра некаде во слаб тим само оти го сака.
еве земи Диего на пример кој к*р он во Вердер шо ке направи нема никаква прилика да се истакне не му е загарантирано местото во лига на шампиони а уште помалце првак на Германија.
Желбата за титули ке си го направи своето сите од Германско што не играат за Баерн а се прилично добри чарето ке си го бараат во поголеми клубови надвор од Германија.И за португалија е истото Кварезма нема да остане таму цел живот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom