Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј, ај плис кажвете побрзо дали ќе има аир од ова... За да знам дал да го продолжам пасошон....

:vozbud: :vozbud:Возбуден сум :vozbud: :vozbud:

:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

хехе продолжувајте пасошите мислам на тие од скопје се закажува од 28 февруари - оф топик

а иначе сон ми е барем еднаш во живот да ги гледам интер. по можност во финале на ЛШ

Јас ги имам гледано Интер на Џузепе Меаца... Ама тоа беше пријателска утакмица... Тоа беше Роналдо ко се врати... Интер тепа 7:0. три гола Роналдо, четири Виери. Ама ова ќе биде нешо друго против Ливерпол, (евентуално ак ојме):smir:

Нова шпекулација: Интер по Арон ЛеМон. :)

дај бе кој знае италијански нешо нека преведе овоа нека види шо е!
http://www.torneoviareggio.it/
кај миланезиве пишуваа нешо турнир виареџо ова она
и според тоа табелата треба да играме со Олимпијакос
а Зилан со Беласица герас цунев:pos2::pos2:

Младински турнир е тоа...Беласица вчера играа со Форца Милам и изгубија 4-0. :)

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 22 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 24 Nelson Rivas, 26 Cristian Chivu.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 11 Luis Jimenez, 14 Patrick Vieira, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 28 Maniche, 30 Pelј.
Strikers: 9 Julio Cruz, 29 David Suazo, 45 Mario Balotelli.

Абе овие о гоал.цом и Ибра го ставиле а не е ни повикан! ц ц ц не знаат како да се изглупираат..

Possible formation (4-3-1-2): Toldo; Maicon, Cordoba, Materazzi, Maxwell; Stankovic, Pele', Vieira; Jimenez; Ibrahimovic, Cruz.

Значи вечерва играме со Суазо и Круз во нападот.. Супер напад, видовме и во лига на шампиони дека добро соработуваат овие двајца..

Вака ак играме, поарно нек ја предает од сега Јувентус:pos: :pos: :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom