musinka
FC Inter
БРАВОС ЗА ИНТЕР И ОВАА
ГОДИНА ЌЕ БИДАТ НАЈДОБРИ
ВО ИТАЛИА.
А МОЖДА И НА СВЕТСКО.
lee:
ГОДИНА ЌЕ БИДАТ НАЈДОБРИ
ВО ИТАЛИА.
А МОЖДА И НА СВЕТСКО.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Светското клупско првенство, како победници во Лигата на шампиони:smir:На Светско? :S
Зависи со кој ќе се падниме, ако сме во група со Бразил или Аргентина... тешко ќе биди.
:S
Прати му меил на Морати нека види шо можи да направи..Оваа година дуде... сфаќам јас.
Оваа година во клубско играат Милан.
Него интересна е ситуацијата.
Денеска со ремито од 1-1 Коринтианс не успеа да обезбеде опстанок во првата бразилеао лига. Иако овој е еден од најпопуларните и најдобри 3 тимови во последниве 5 години, сепак си дозволија да испаднат. Е сеа во Коринтианс има еден дијамант, се вика Лулиња, Интер цела година го скаутира но не се осмели да пушти официјална понуда.
Пред две недели му го продолжија договорот на Лулиња и ја зголемија клаузулата за негово раскинување од 4, на 70 милиони евра. Сличен играч е на Роналдињо, но мене повеќе ме потсеќа на Недвед. Сега кога се испаднати Коринтианс би требало да пробаме да го земеме некако, сигурно има некоја друга клаузула со која може да се купи за далеку помалку пари, па макар и на позајмица да го земиме. Дечкото е создаден за во Интер.
Додека не ти влезе не си ебан ја така знам,Додека не го видам Занети како го дига трофејот не давам заклучоци а дотогаш ке се надевам и ке ги поддржувам!:salut:Со победата денес мислам дека најдобро се покажа дека титулата нема да ни избега оваа година сигурно.