Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам по составиве што сте ги пишале нигде го нема Креспо. Креспо ви е најдобар напаѓач заедно со Ибра. Ама ако, купувајте вие играчи. Ајде сега и Касано купете го и ќе свршите работа.
Не треба Касано.... Емерсон ок, може да се најде... Креспо е стар... човекот е добар за второ полувреме... значи НЕ во прв тим, но, најдобриот Џокер кој може некој тим да го има..

Da ne dosagjam...
ama ovaa utakmicava so Valensija stvarno mi fakja oko...za utre od 15h...
Fino e sto Davide Navaro vekje ne e clen na Valensija...hehehe:pos2:
taka da valjda nema da se tepaat ovoj pat...
Za Valensija ne igraat Asier Del Orno i Ariel Gashpar...(povredeni)
ali oni imaat novi popolnuvanja od letovo...Elgera,Aleksis,Arismendi...Hildebrand...
iako slabo i lezerno igraa u podgotovkite da sega...daleku od slabi se!
Patrik Vieira e pod znak prasanje kaj Inter...
ama mene me interesira:
Dali nekoj od vas znae starten sostav na Inter za utresniov mec???
Inace...ako igraat u startna postava...Inter bez problem bi trebale da tepaat...i koeficientot si zasluzuva takov rizik!

Е па наместо да тршаше Манчини по Емерсон и Касано можеше да се фокусира на Пато.. Ама Манчини е "д бест"

Утре играме со Валенсиа.. пренос ќе има на:
Alpha TV
Aljazeera Sport 1
Canal+ (Spain)
Sport +
BH-TV1
Digit ALB
Кои од овие програми се бесплатна, пошто Canal+ (Spain), Sky Sports 2 и
Digit ALB сигурно не се.

Голмани: Julio Cesar, Paolo Orlandoni, Francesco Toldo

Одбрана: Ivan Fatic**, Marco Filippini**, Marco Materazzi, Maxwell, Walter Samuel

Средина: Francesco Bolzoni**, Cesar*, Olivier Dacourt, Luis Figo*, Attila Filkor**, Luis Jimenez*, Ibrahim Maaroufi**, Daniele Pedrelli**, Santiago Solari, Dejan Stankovic

Напад: Adriano, Mario Barwuah Balotelli**, Julio Ricardo Cruz, Zlatan Ibrahimovic, David Suazo

* ќе пристигнат директно од тренинг кампот Brunico
** младинци

Cordoba, Rivas, Burdisso, Maicon, Chivu (?), Zanetti, Vieira, Cambiasso, Crespo не се во тимот....

Дечки сепак овие утакмици се за загревање онака само колку младинците и новите да ја почуствуваат атмосферата во тимот!
а за предизвик може да се рачуна дуелот со Рома на 13 Август кога играат супер-куп на Италија а дефинитивно ке им вратиме за последниот пораз

BLAGODARAM Dimitar...:back:
za korektnata i celosna informacija...
Mi se svigjashe i komentarot na Materazzi...:pos2: :pos2: :pos2:

На лице место :)

97109480sr4.jpg

97097480zw3.jpg

97113480cj5.jpg

Да го надополнам колегата:)

Eве ја првата изјава на Романскиот Цар(на WE11 е звер, не се врви:pos:):

"Inter are the strongest team in Italy," he said. "I'm tired because of the trip, but very happy to be in Milan at last. It ended how I wanted it to. I can't wait to meet president Moratti now."

Првиот потпишан автограм, како играч на Интер
97102-480.jpg

Rollin in a Volvo XC90...:)

97111-480.jpg

Тајната вечера:pos::pos::pos:
97113-480.jpg

ВЕЧЕРВА ЌЕ СЛАВИМЕ!!!!! НЕка пукнат душманите!!!!!!!!!!!!!! :pos::pos::pos: како го кажав ова :pos::pos::pos:

:olee:FORZA NERAZZURRI:olee:

ЛООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ бриши постот дури не видел некој друг. Напиши

[SIZE=-1]FORZA RAGAZZI NON VI LASCEREMO MAI [/SIZE]

ovoj pijanica be...sampanjot do nego....go opijanile i aj sea u Inter ke idam

Мора малку да вежба... како инаку ќе се понаша кога Адриано ќе го викне на забава некоја вечер?

П.С. кога сме кај пијањето... Занети НИКОГАШ во животот не се имал напиено ни ПИВО

Интер - Валенсија 15:00

Преноси:
Alpha TV
BHT 1
C+ Spain
DigitAlb Premium 1
Sky Sports 2 (uk)
Sky Sports HD2
Sport+
Sport.Ro

Статус
Затворена за нови мислења.