Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гижо напиша:
ја само се крстам кога некој ке ми каже дека навива за Интер
не дека не го сакам клубот туку дека ми е жал што нема да дочекаат титула
sea so prajme pak ke se krstis :pos2: :pos2: :pos2:

Ova za titula li go smetas bre? Dodelena vi e onaka kolku da ne placete deka demek drugive mestele a vie cesni ste bile.

A демек не местевте...се глеа кој е поштен клуб у Италија

Kako be ne mestite koga pred 2 sezoni imavte 17 nereseni. Prodavavte bodovi na site strani samo sto Morati bil pameten i gi unistil site dokazi!

рекла кажала...шо демек ние со усул сме местеле а вие?
како иде : кој мести има право да се лути(или нема? :))

П.С. ти за милан си така? не пројдоа они така лошо пошто и така не им одземаа титули зш нишо не освои лани

Интер не мести, па затоа не може ништо да освои. Јувентус алал нека му е... кога местат местат, и шампиони стануваат... ... а Милан?

Кутрите тие местат и пак ништо не освојуваат... почнувам да ги жалам...

И Интер местат , ама ни второ место не можат да си наместат..Ама алал да му е, му се скријаа на обвинителите:motor: :zlo:

Mesija напиша:
И Интер местат , ама ни второ место не можат да си наместат..Ама алал да му е, му се скријаа на обвинителите:motor: :zlo:

грешка си бате, ама можда и не :toe: , од кај знаеме ние дали местеле или не. Ама како и да е ако местеа тогаш барем ќе земеа една титула бре мајкуму :nenene:

Capo Kapistec напиша:
Ova za titula li go smetas bre? Dodelena vi e onaka kolku da ne placete deka demek drugive mestele a vie cesni ste bile.
da be da ne kupuvase juve igri i milan inter 2 sezoni po red ke pese sampion koristi barem mal del od mozokot i ke vidis !!!!!!!!!!

Capo Kapistec напиша:

Ако ти не го сметаш за титула , то е твој проблем бај да веј кој фактор си ти ако не ја сметаш за титула? Мислиш ќе мени нешто?
www.inter.it и види на почетна страна како се вее 14-ката :aplauz:

Е другарчиња, навивачи на Јуве и Милан, знате како е она... Секој е невин додека не се докаже спротивното. Значи немате право овде да кажувате дека Интер местел само никој не го открил, ако е ваше мислење дека Интер местел натпревари, слободно, но не и да кажувате колку сте сигурни во тоа со факти.

И повторно Интер нема местено натпревари, значи не е воопшто виновен, се додека некој од оние во италијанското правосудство не каже: Казната на интер за местење на натпревари е... таа и таа.. Без тие докази Интер е шампион, и секој кој го негира ова, нека размисли за кој клуб навива, зошто навива, и како неговиот клуб станува шампион!

Forza Neroazzuri !!! I N T E R :aplauz:

inter001.jpg

Mislam deka ovaa sezona ke im nema ramen

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom