Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne znam samo zasto od tim kako sto e Ajax da premine vo tim so nizok rang vo italija-Empoli. Ne znam zasto, no se nadevam deka bi bil dostojna zamena za "starecot" Favali

7.jpg

4ever inter@@@@@@@

Svaka cas za ova nad mojov post,no ima nekoi informacii okolu novi zasiluvanja? denes procitav deka Adriano saka da ostane

images116574_Giacinto%20Facchetti%20adriano.jpg

i ja so barav po net .. procitav deka adriano ostanuva barem uste nekoja godina .. sepak toj e lider vi timot

Aha ali pricinata sto ostanuva bila Morati,so Mancini ne se mirisaat onaka najmnogu

PA da sepak Morati e gazda na klubot kaj nego e posledniot zbor ..a mancini uvek bil kompleksash koga stanuva zbor za igracite

Nego ja mislam deka treba da go menjame Mancini,eventualno da mi doverime uste edna polusezona,koga stanuva zbor za italijanskite treneri mnogu go postuem Prandeli

mRnO напиша:
Svaka cas za ova nad mojov post,no ima nekoi informacii okolu novi zasiluvanja? denes procitav deka Adriano saka da ostane

Adriano pred 1 mesec potpisa dogovor koj ke go drzi vo Inter do 31 Avgust 2010 godina. Ova moze da go vidite na oficijalnata web stranica na inter

Abe razbrav imalo i zainteresiranost za Drogba,imate informacii okolu toa?

mRnO напиша:
Abe razbrav imalo i zainteresiranost za Drogba,imate informacii okolu toa?

Milan inace pregovar si Drogba pa ce vidime mozda ce dojde vo milan na mestoto na Sheva

razbrav deka adriano mu postavil ultimatum na faketi i na morati deka ako ne donesat 3-4 super zasiluvanja ke si odi od inter
a pak ako si odi toj i martins rekol deka i toj bega :(

abe namesto da idat igraci tie si odat taka ne se zadrzuva adriano ama morati ne go pusta negov milenik e

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom