Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
83771.jpg

Горан Славковски е роден на 8 април 1989 во Skravlinge, Sweden.
Летото 2005 преминува во интер од малме каде постигнува преку 200 гола во младинските категории, а во првата сезона како член на младинците на интер стигнува во плеј оффот на националниот шампионат и постигнува 11 гола.
Славковски има двојно државјанство,шведско и македонско, затоа што неговите корени се од македонија.
Тој е висок 1.91 м, тежок 78 кг и е дел од шведскиот национален тим до 17 години.
Славковски ќе го носи дресот со број 89.

еве уште еден интересен факт за Горан Славковски:
Со влегувањето во игра во последните минути на местото на Обафеми Мартинс, нашиот Горан Славковски стана најмлад играч што некогаш дебитирал во дресот на интер. имено досегашниот рекорд го држеше клупската легенда Giuseppe Bergomi кој дебитираше во составот на интер со 17 години и 2 месеци додека Горан има само 17 години и 1 месец.

Цццц....абе овој два месеца помал од мене....ееее Македонија какви таленти пропушта значи...

Da be,znaete so razbrav povrzano za nego,deka uste nema ponuda od FFM za da go nosi dresot na nasava selekcija a ne znam tocno koj bese hrvatska ili slovenija planiraat da mu ponudat dogovor so koj bi dobil nivno drzavjanstvo i bi nastapuval za nivna selekcija

Mac)) напиша:
Цццц....абе овој два месеца помал од мене....ееее Македонија какви таленти пропушта значи...

уште не е пропуштен односно повикан е во младата репрезентација па ќе видиме дали ќе го прифати повикот иако пишуваше по весници дека неговиот татко сака тој да игра за македонија.

Mac)) напиша:

Не пропушта Македонија никакви таленти...дечково да тренирал у Вардар, веројатно ништо немало да биде од него. Затоа боље е вака:)

abe drugari otkoga si otide pancev inter propadna.pa uste i go proglasija za najlos fudbaler na inter.i jas sim za inter ama slabo godinava.zdravje drugata moze ke osvojat

Nesto slusnav pred nekoj den deka Luca Toni potpisal preddogovor so Inter:je: , pa najverojatno ke go vidime vo Inter od slednata sezona. A koga pocnavme da zborime za nasi internacionalci, samo da kazam deka i Pandev potpisal preddogovor so Fiorentina.:je:

A jas razbrav i deka nasiot lut rival Milan saka znacitelno da se zasili,i saka da go kupi Anri,koj isto taka e zelba na Inter

"Ќе ми биде голема чест да играм за Македонија и во тандем со Пандев. Добро знам кој е Пандев. Тој е еден од најдобрите во Лацио а редовно дава и голови. Јас имам желба да играм за Македонија.

еве ја изјавата на Славковски во Италија по дебито за Интер

mRnO напиша:
A jas razbrav i deka nasiot lut rival Milan saka znacitelno da se zasili,i saka da go kupi Anri,koj isto taka e zelba na Inter

Milan moze samo k***t da go lapne, ako Arsenal osvoi Liga na Sampioni Henry ke ostane vo Arsenal i ke potpise dogovor od 140000 funti i ke bide eden od najskapite (ako ne i najskap) igrac na ostrovot. Mada ne veruvam deka Arsenal ke gi tepa Barcelona (ne potcenuvam nikoj stom Arsenal stignal do finale ne se dava lesno). A ako Arsenal izgubi vo finaleto najgolem kandidat za da go kupi Henry e Barcelona koj dava mnogu primamlivi ponudi. Drugi zainteresirani klubovi se:Inter, Milan, i Juventus (Timot koj pred nekoi 6 ili 7 sezoni go izbrka Henry od Juventus bidejki ne smetale deka ke se transformira vo fudbaler koj ke bide od svetski kalibar, no zatoa Henry toa go pamti i vo sekoe vreme na Juventus bi mu go kazal ova-:bip: ). Pred Henry da dojde vo Juventus znaci pred 7 ili 8 sezoni bil nadgleduvan od skautite na Barca koi go ocenile za igrac so zeska idnina, no togasniot trener Louis Van Gaal izjavil deka na Barca ne i se potrebni uslugite od francuskiot togas mlad napagac. Pa da se nadevame deka i Frank Rijkard nema da ja napravi istata greska kako negoviot sonarodnik. Ako ja napravi togas seuste ostanuva Inter i go ceka so rasireni RACE

нема што да се мислиме за реваншот купот на Италија е наш
Интер. А за в година здравје со полна пареа да го скршиме малерот од 13 титули!

Поздрав до сите Нероазури

Sekogas ke bidam za niv vo italijansko ali nikako titula da dojde,epten se zaebani.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom