Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дајте некоја алтернатива за нас...т.е тие шо се на телекабел,некој линк за на интернет или шо знам шо

Алтернатива ? ? ? Сатарот и у Телекабел . . .

Остај тоа за друг ден..сеа Интер има,останува само да пратиме резултат на лајфскор а? Сигурно ја има негде на нетов бе...ај ако ја пронајде некој нека дава линк

се шо треба ќе симињам само да можам да глеам...биди тука ако ми требаат инструкции и фала многу

се шо треба ќе симињам само да можам да глеам...биди тука ако ми требаат инструкции и фала многу

Jа пуштија Телеспорт :D

Ај мала рекапитулација на првото полувреме од некој ако може...

Ја гледав на Телеспорт. Тапа натпревар, немавме никаква игра. Лацио дури беше и поконкретен. Тимот беше мешан, играа Круз, Суазо, Маниче, Солари, Цезар, Хименез, Толдо а Лацио играше со 1 тим. Сепак тоа не е опрадвание за лошата игра. Ама мислам во гости ќе заврши 1 - 1.

Moжеби тоа што играле со мешан состав малце ги оправдува,иако Интер треба да е Интер без разлика кој е во прв состав

Ете зошто тие што играа вчера седат на клупа поголемиот дел од сезоната.

Ја гледав на Телеспорт. Тапа натпревар, немавме никаква игра. Лацио дури беше и поконкретен. Тимот беше мешан, играа Круз, Суазо, Маниче, Солари, Цезар, Хименез, Толдо а Лацио играше со 1 тим. Сепак тоа не е опрадвание за лошата игра. Ама мислам во гости ќе заврши 1 - 1.
Оти бе јас не го гидов никаде Круз? Ни на клупата го немаше :)
Грешка си не беше повикан Круз.

Сепак ова е втор тим можеше да се очекува и ваков резултат. Сепак ни одговата нерешен резултат без голови.
Силигарди одигра одлично. Треба да се даде на позајмица и мислам дека има многу потенцијал во него.

Прегледај го приврзокот 5826
Луис Антонио Хименез!!:vozbud:

Di Michele, Lanna, Recoba.
ке ја пропушти утакмицата со Интер
А баш сакав да им збрца 2 гола еден од далеку еден од слободен да им даде до знаење која е левицата на Рекоба ама ништо!
Бај д факин веј кај нас Виеира нема да игра(ТЕНК ЈУ ГОД)

ај синока немавте многу срека нее кој вика..ако ако акл за друг пат.. ПОзз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom