Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доста бе доста научете се да играте фудбал бе, до кога со глума. Акција да не се знаело да се сврзи. Ексик ова не е фудбал.

Судијата да си земе деветка диоптер нема што да го коментирам
Самоел отиде според мене до крај на сезона а во каква форма беше омилен ми беше во последно време
Круз го нема во играта но голови дава
А Хименес треба да го откупи Интер заслужува место во прв состав секој потег му е атракција со Ибра растурат
И се разбира ИЛ КАПИТАНО секогаш го дава најдоброто

Судијата не бил крив, така му било наредено. Поостра игра да остава... така не се игра кога ги имаш Гатузо, Матераци, Кордоба на исто место.

Презадоволен сум од играта, супер акции, брзи сме. Сега ќе јади Гатузо црвен... следен е Кордоба кој ќе биде задолжен за Кака. Пребрз е дури и за него. Штета што не ги искористивме двете 100% шанси. Судијата да си го преиспита критериумот, вака ќе го упропасти дербито... плус му прогледа низ прсти на Кака за симулацијата, не е фер.

Интер заврши со кршењето на нозе на играчите на Милан, па сега почна и со судиите. :pos:

незнаев дека пеле се врати од пензија :)

ахахаха. судијата повреден:pos2: :pos2:
оти кака не игра второ бе? го нема нешто...

пеле сеа којке му влези, ко во старите добри времиња ко ги дриблаше сите :pos::pos:
иначе хименез мен оф д меч

Кој беше тој што кршеше кичми?
Тој што паѓаше по земја и кој не го видовме цело второ полувреме?
Тој?

Инаку да не се цитирам, реков не верувам во Хименез се додека не го видам неговиот вистински менталитет. Го видов, шампионски е. Немаше респект против еден Малдини... дами и господа роден е нов миленик на Неразурите. Свири пијано, пишува поезија, тренира балет и се вика Луиз. Хименез!

Честито победата, до сите навивачи на Интер! =)
Јове, очекувам една до-о-о-олга анализа твоја за мечот. :)

ИБРАХИМОВИЧ за К***Т да ми се фати благе везе немаше

Гледам сега на РАИ имаше две групи на познати луге од Италија навивачи на Интер и Милан и им дават завршни зборови

И нашиот вели му благодарам на Дида за победата

А на Милан вели му благодарам на Анчелоти што испроба многу млади фудбалери во овој меч:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom