Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата 2manyfreaks
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Vieira Could Be Out For Two Months - Па добро бе Виера игра 17 мин па 2 месеци пауза и така нон стоп у курац
Patrick Vieira’s injury nightmare looks set to continue with the news that he could be out for two months with a new calf problem.

Crespo Urges Drogba To Join Him At Inter - Ова е јако само кој ќе треба да си иде? Ако дојде Дрогба едно е сигурно - Адриано, Креспо, Круз во АУТ. Ќе треба да останат - Ибра - Дрогба прва постава, Суазо - клупа
Former Chelsea striker Hernan Crespo has urged his unsettled ex-team-mate Didier Drogba to join him at Inter Milan.

Ja koa vidov gubat...a rekov ja fatile udolnicata vo moskva tamu ako pocnes da gubis tesko se vraka...ama me iznenadi inter.
Aj cestito

Адриано толку бил нервозен и лут на Манчини што почнаа да го врзуваат :)

100290480au9.jpg

Секако шала....

Се спремаат за 28ми... против Палермо во гости. Незгодна утакмица. Се надевам ќе ја дадат на Телма. Во недела во 15:00

Ослабел доста Адрианчо. Прочитав дека му се извинил на Манчини јавно поради неговиот не-спортски потег. Треба да имаш храброст (читај мадиња) за да признаеш дека си згрешил. Адрианчо има доста. :pos:

њњ
Ослабел доста Адрианчо. Прочитав дека му се извинил на Манчини јавно поради неговиот не-спортски потег. Треба да имаш храброст (читај мадиња) за да признаеш дека си згрешил. Адрианчо има доста. :pos:

Aaaa од каде знаешш колкави му се?:pipi: Ииии се свестив, и со Адриано имаш спиено! (a)

Он топик, Виера опет у аут. Најверојатно 2 месеци *суисајд*

sto se desava so covekot izgleda tolku bese od poznatiot ligavko :)ja nema vise negovata silina:)godinite si go pravat svoeto!

Е оваа изјава ме радува Самоел заслужува прва постава а Интер од кога го купи не му даде шанса да се докаже го пшташе на една утакмица па после 5 на клупа мног е помлад од Матерази и со Киву би требало да се Централни одбрамбени во наредните 5 год Марко треба да се помири со тоа а и веке е 35 год а Самоел 29
А оваа година сите шанси за игра што ги доби супер си одработи

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=457619

Н0икако Адри да даде гол САМ,да издрибла 2-3 и да даде како што му личи,гол од слободен удер,пенал,или како тој шо го постигна против Реџина не даваат слика за неговата форма.

едно прашање до интерфановите.
Ако се номинирани само играчи на Интер за "балон де ор"кој треба да победи.односно кој наш е најдобар.ја би го прогласил капитенот бидејки и 10-0 кога губиме трча како да е 0-0.секогаш е спремен да подаде рака и е стварно фер.

Занети е стандарден.
Секогаш е најдобар. Но има една мана. Премногу е мирен, повлечен, не се експонира, го нема во ниеден трач и затоа нема таков статус на играч кој е во најдобрите (а според мене заслужува да е)

Моментално, според форма... Ибра. Имаше успешен почеток сезонава, се надевам така ќе биде и до крајот...

едно прашање до интерфановите.
Ако се номинирани само играчи на Интер за "балон де ор"кој треба да победи.односно кој наш е најдобар.ја би го прогласил капитенот бидејки и 10-0 кога губиме трча како да е 0-0.секогаш е спремен да подаде рака и е стварно фер.
можеби Кака не трча исто како и на 0-0 така и на 10-0 (коа губи) ама разликата што ја прави Кака со еден потег,Занети може само да сонува (не е до него до Господ е:pipi::toe:).

Кака го зедов така,пошо он ке ја добие титулата.

можеби Кака не трча исто како и на 0-0 така и на 10-0 (коа губи) ама разликата што ја прави Кака со еден потег,Занети може само да сонува (не е до него до Господ е:pipi::toe:).

Кака го зедов така,пошо он ке ја добие титулата.
ако е за потези правење значи не бираме играч туку циркузант а К.Роналдо многу повеке дрибла отколку Кака.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom