Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поразот си е пораз. Мора да го подобриме играчкиот фонд, не смееме да се доведуваме во вакви ситуации. Син беше во право пред натпревар, кога играме со ваков среден ред тотално сме во аут. Денес немаше кој да промени нешто. На Мурињо му фали храброста која ја има Алекс Фергусон, да им даде шанса на помладите и да оди на карта изненадување. Оваа формација има одиграно доволно лоши натпревари за никогаш веќе да не ја составиш ни под разно.

Ебати играта на Јуве , без шанси победија .... Мада тоа е ... без Плејмејкер неможе да тепаш стално ....

Под итно во зимски преоден рок уште еден Плеј и по можност да испошиткаме пацерите :D

пс:Му заприметивте фриз на Матераци ?

Мислам ти бараше кладба у аватар пред некој ден( поправи ме ако не си ти мислам деко беше) се согласив ама не ми врати. Нема везе не ви тролам више у фан клуб позз

Требаше да не се отстапи од игра со офанзивни бекови. Редно време е Давиде Сантон да се врати во игра.

@Iosono
Формацијата е ок, бирањето на кадар не, мада реков и пред мечот, во отсуство на Снајди, во отсуство на Маикон и неговата замена Сантон, до некаде и ке го оправдам Мурињо, Виеира беше ризик ради картоните, е једино Крхин али тоа е, немаше смелост па отиде на искуство.

Али неможам да ја сватам фрустрацијата кај дел од вас, признајте пораз јебига, немате друг избор, Интер можеше да си го дозволи овој луксуз, и лани беа со иста позитива овој дел од првенството и сега се со таа разлика што лани овој период мечот Јуве-Милан беше изигран.
Јуве ја покакаа минатиот викенд, сега само ја поправија грешката а можеа да целат на -2, гледајте така на работите, и друго, не беа Интер надиграни, згазени од конкурентот ( ко пример Милан во второто коло ) па истото да влијае деструктивно врз тимот, парираа солидно без двајца стандардни првотимци на гостински терен кај комплетен Јуве.

Индивидуални грешки ги убија, пак, а цела оваа сезона ваљда ме приметивте дека говорам, 80% од примените голови се по пацерај на некој од одбраната ( примери ? мечевите со Палермо, Катанија, Динамо Киев, Сампдорија, Каљари, Рома, Болоња ) . . . јебига, ја навикнав на истово, разликата е тоа што во дел од мечевите победија во дел не.

п.с. Од големите првенства, кој има волкава разлика во овој дел од сезоната ? :wink:

@Iosono
Формацијата е ок, бирањето на кадар не, мада реков и пред мечот, во отсуство на Снајди, во отсуство на Маикон и неговата замена Сантон, до некаде и ке го оправдам Мурињо, Виеира беше ризик ради картоните, е једино Крхин али тоа е, немаше смелост па отиде на искуство.

Кога реков формација не мислев на 4-3-1-2 тип туку на оние тројцата во средина. А кога реков на младите, мислев пред се на Крхин, Сантон не беше клучен фактор за денес дури и кога би бил здрав.

Иначе грешки во одбрана се прават најмногу кога не играме ништо во средината, имаме многу изгубени топки и се некоја ситуација ќе излезе од тоа. Ако забележа, после вториот гол, ние воопшто и не започнувавме акции, туку Цезар дегажираше едно 20 топки преку средината. Исто така е неверојатно колку паднавме, пред да го примиме голот тие играа изгубено ние доминиравме. Силна екипа не смее да има такви падови.

За црвениот картон на Мурињо кажав дека е смешно што за прв приговор доби директен црвен и тоа влијаеше за дополнителна нервоза.

Инаку Бране на Телма спомна нешто за обид за напад врз автобусот на фудбалерите пред натпревар, дали има нешто од тоа излезено по медиумиве?

добро де, победиле, тоа не го менува фактот дека се наоѓаат во многу полоша состојба од нас.
разликата од минатото коло им останува иста, наместо сега да бидат -2 сега пак се -5, сум рекол 1000 пати да даде господ во серија А сите дербиња да ги губиме ама останатите 17 екипи да си ги пердашиме, тоа е единствениот клуч за да се подигне скудетото.

одлуките на судијата беа коректни цела утакмица со исклучок црвениот на мурињо(дефинитивно ке има што да зборува на прес).
и можам да го пофалам SYN буквално цел натпревар го предвиде.

Победа со Рубин и победа со Аталанта гости и Се е заборавено ( у наводници ), после лакше ке се дише до дербито со Милан овој пат условно кажано на домашен терен, по пораз Интер секогаш знае да направи добри серии, така беше сезонава по поразот од Сампдорија кога ја направија оваа комотна разлика на табелата, така беше лани по поразот од Милан во првиот дел од сезоната кога направија разлика од 4 бода, така беше и по поразот од Аталанта кога повторно ја направија клучната разлика која на крајот им обезбеди титула, така очекувам и сега да биде, и воопшто не се сомневам во оваа реакција на екипата.

Што вика Пејо на темата за дербито, црвениот картон на Мур плус од старт отсуствата на Снајди и Маикон се оноа апла показатели кои укажуваат кој полесно ке дојде до победата, што не беше случај, бајаги се измачија за да стигнат заслужено до таа цел.

добро де, победиле, тоа не го менува фактот дека се наоѓаат во многу полоша состојба од нас.
разликата од минатото коло им останува иста, наместо сега да бидат -2 сега пак се -5, сум рекол 1000 пати да даде господ во серија А сите дербиња да ги губиме ама останатите 17 екипи да си ги пердашиме, тоа е единствениот клуч за да се подигне скудетото.

одлуките на судијата беа коректни цела утакмица со исклучок црвениот на мурињо(дефинитивно ке има што да зборува на прес).
и можам да го пофалам SYN буквално цел натпревар го предвиде.

Не судеше нешто нај нај и судијата не зезај сеа :)
Земи го пример случајот со Мурињо,за прв приговор му даде одма црвен.
Мафијаааа !!!
После судеше некој безвезни фаули,без врска...ми се чини дека е ова услуга за услуга,пошо со Џенова коа играа ги прееба со судењето :pos:

Сеа шала на страна,Интер не ми изгледаше толку заинтересиран за победата,поважна е утакмицата со Рубин во среда...

Барем ќе има добар прес :pos2:
Него за Сериа А не сум загрижен, ќе нагазиме малку и ќе ни ја гледаат регистрацијата.

Ме загрижува Рубин. Прво, тие се многу подобра екипа отколку што (со целиот лажен респект) се однесуваме кон неа. Второ, евентуален неуспех би бил огромен шок, и јебига ги мразам групиве која год италијанска екипа да игра во нив, вклучително и нивната репрезентација.

Во меѓувреме, оној аргентинецот Домингез од Рубин е прогласен за најдобар играч во рускиот шампионат. Ја мислев капитенот се зезал кога го фалеше на прес, ама после групиве се виде дека е навистина одличен. Целото напаѓачко трио им е супер и ќе имаме многу проблеми со контрите, посебно ако губиме топки на средината како денес.

Не судеше нешто нај нај и судијата не зезај сеа :)
Земи го пример случајот со Мурињо,за прв приговор му даде одма црвен.
Мафијаааа !!!
После судеше некој безвезни фаули,без врска...ми се чини дека е ова услуга за услуга,пошо со Џенова коа играа ги прееба со судењето :pos:

Сеа шала на страна,Интер не ми изгледаше толку заинтересиран за победата,поважна е утакмицата со Рубин во среда...

Da ti nabrojam samo kolku pati mu progleda niz prsti na Inter?

1. na pocetokot imase penal vrz Sissoko
2. Na Muntari mu progleda niz prsti za vtor zolt
3. Na Samuel isto ne mu dade zasluzen vtor zolt
4. Baloteli ne dobi nikakva opomena za holivudskite nastapi

Mourinho zasluzeno si dobi crven... ironicno mu aplaudirase na sudijata i plus mu prigovori nesto(ne znam so ama sigurno bese nesto mrsno). za Istoto se sekavam i Rooney dobi crven karton vo LS pred nekoja godina... opravdano

Mourinho zasluzeno si dobi crven... ironicno mu aplaudirase na sudijata i plus mu prigovori nesto(ne znam so ama sigurno bese nesto mrsno). za Istoto se sekavam i Rooney dobi crven karton vo LS pred nekoja godina... opravdano

Фала на стручното објаснување...ај сеа одјеби !

Го наброја само тоа што е од страна на Интер,ајде сеа од кај вас наброј ми...

Што ти се вика објективност :pos2:

Инаку Мурињо му кажа на судијата :bravo: , тоа му беше прв приговор и по никаква логика не треба да добие повеќе од жолт.

За она другото си во право, требаше да му дадат црвен и на Мота зошто се гушкаше со Буфон, на Џиџи само жолт за истото гушкање, на Киву црвен зошто го гледаше судијата накриво и на Матераци црвен...зошто е Матераци. Од принцип.

Друже не се нервирај нема потреба,ова е само обична дискусија :smir:

Ти знаеш да наброиш ?

Ако почнам да бројам треба роман да напишам,затоа читај го IoSono погоре малку ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom