Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека ни е честита победава...нови 3 бодчиња :)

Не знам дали заприметивте ама Кордоба се враќа во форма :vozbud:

п.с. Коста ѕверу, ко во interchannel да работиш :)

Grazie, grazie :pipi:

Ремек делото на Веслииии Снајдерррр!!!

Наместо поубедлива победа или мирна завршница, сепак напнатост и неизвесност до крајот.

...ау да бе, за Интер навивам.

п.с. Мислам дека немаше пенал.
п.п.с. Како и да е, победа, нови 3 бода и се разбира, остануваме на дифолт позиција :)

kaj vide faul od krhin vo 90 min koa on prv stigna do topkata, ali aj nmv vazno bevme podobri i tepavme dobra igra na snjader i dr malce baloteli ko da ne mu se igrase ali toa e i sakav da vleze arna ama niso dr.

Ej aма ме напна аматерската реакција на Цезар, прво лошо реагира по шут, после прави преглуп пенал со раката, непотребно искомплицираа на крајот и таа несватлива реакција на Цезар можеше да ги чини само бод што во случајов беше исто ко и пораз, дури и бетер :) .
Но што е тука е, Интер не дека изиграа перфектно, изиграа доволно за да го победат противникот со упола од она што го поседуваат, без замор, штета за примениот гол најискрено зашто Катанија денес и не беа кадарни за истото, и повторно, по катастрофална грешка на одбраната . . . . по незнам кој пат сезонава .

Друга работа, задоволен сум од играта на Ето денес, штета не даде гол зашто одлично функционираше во нападот, првата шанса на мечот му ја пружи на Снајди по одземена топка ( штета овој играч се одлучи за повратен пас до Ето а не за шут ), добро се постави при случајниот гол на Мунтари и фаулот по голот на Снајди беше направен врз него, на крајот милимиетри фалеа и он да се запише во листата на стрелци, штета навистина но небитно во моментов зашто и онака, Интер победија .

А Снајди, ноу комент, до сега ги оправдува средствата вложени за него, добар трансфер во секој случај на управата, Реал загубија многу зашто шитнаа класа од играч .

п.с. Тенк е баниран од тема, не се издржуеше дечкото :) .

п.п.с. Грејт, чист пенал ко суза, со раката непотребно фаулираше во ситуација кога Пласмати имаше лош прв допир со топката и немаше да постигне гол .

Балотели еден од подобрите вечерва беше,мада во второ малце забушаваше,изиграваше манекенче.
Ето добра игра прикажа,криво ми е што не даде гол пак,а имаше добри шанси за тоа.
Крхин копиљот перспективен играч е,се гледа,иако играше сосема малку,ке го биде за играчиште :)
Матераци го стави изгледа само за да одглумува нешто,и добро му идеше :)
Мотката за Мајкон на почетокот на утакмицата што ја прикажаа...се е кажано со неа !!
И ондак то....Кордоба се врака во форма,Лусио стуб,Киву стандард...:*:

Весли вреди за секој цент што потрошија за него...штета неможам да го кажам истото за Кварезма :(

Мунтари не заборавил да игра фудбал:helou:

Весли вреди за секој цент што потрошија за него...штета неможам да го кажам истото за Кварезма :(

Kрв ке сереш :baeh::baeh:

Крхин ми е мило што почнува да добива минутажа , според мене требаше и Сантон да влезе а не Матераци а за Балотели .... ноу комент ...

Човекот не ГУБИ ДУЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!

Секоја чест за Снајдер голчево беше неверојатно.Ама сепак може вода да му носи на Дел Пиеро.Нека дојде на часови за слободни удари кај него.Бесплатен курс едномесечен.ке научи нешто повеќе.Дел пиеро е ѕверка тој може часови за слободни да дава...И не ми бришете коментари на форумов модератори зш само муабет сакам да си напраам.Добронамерен.

И јас мислам така.Тој еден од најдобрите играчи моментално во европа.Се надевам дека во Интер ке покаже уште многу и очекувам следната сезона да добие барем номинација за GOLDEN BOOT за игрите од оваа година.Играчиште е Снајдер.А за кварезма мислам дека ке покаже и тој дека вреди.Не го нашле интер на улица има и тој квалитет ке блесне кога тогаш.

Секоја чест за Снајдер голчево беше неверојатно.Ама сепак може вода да му носи на Дел Пиеро.Нека дојде на часови за слободни удари кај него.Бесплатен курс едномесечен.ке научи нешто повеќе.Дел пиеро е ѕверка тој може часови за слободни да дава...И не ми бришете коментари на форумов модератори зш само муабет сакам да си напраам.Добронамерен.

И јас мислам така.Тој еден од најдобрите играчи моментално во европа.Се надевам дека во Интер ке покаже уште многу и очекувам следната сезона да добие барем номинација за GOLDEN BOOT за игрите од оваа година.Играчиште е Снајдер.А за кварезма мислам дека ке покаже и тој дека вреди.Не го нашле интер на улица има и тој квалитет ке блесне кога тогаш.

Дел Пиеро може вода да му носи на Михајлович , овој на Марадона ... итн итн итн ....

Си ги видел головите на Снајдер од слободни ?

+ Ние ги имаме и Киву/Ето/Балотели како добри изведувачи на Слободни , а вие ?

Весли Снајпер. :tv:

Доволно речено.

Дел Пиеро може вода да му носи на Михајлович , овој на Марадона ... итн итн итн ....

Си ги видел головите на Снајдер од слободни ?

+ Ние ги имаме и Киву/Ето/Балотели како добри изведувачи на Слободни , а вие ?

Точно.во право си.Само си го фалев дел пеиро.Нема ништо лошо во тоа.Ина4е без навреда за другите сите се добри.

Еден коментар на нет што го начекав за оваа победа, цитирам '' Great and almost effortless win '', се е кажано, само ке додадам, almost ?

Веќе е нанижана и третата победа во низа, очекувам победа и против Палермо дома и Ливорно гости и градење на еден победнички менталитет кој треба позитивно да се одрази и во ЛШ пред мечот со Динамо Киев, сезонава покажаа дека полесно се носат со притисокот кога се гости и убеден сум дека можат да извојуваат супер резултат во Украина .

А за Мур денес, мала критика, многу касно се одлучи за измените, мораше тоа порано да го направи и требаше Ето да излага за да се заштити од нова повреда, и онака сеуште не е 100% фит .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom