Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала Кире

Е бато не работи ко ти викам....не е до нетот....дека кај 10 души се јавив што сме за интер , кај никој не работеше линкот , овој од кире е ОК

Во секој случај / Лусио се покажа во сите утакмици , следеше кикс / но поарно ке беше да кикснеше против Џенова
nisto ajde sea site da gledame vo vtoro presvrt napred nasi

Moмци ја имам Интер 2-1 ама Ливерпул ме сјеба со кецов на полувреме. :kesa:

Каква шанса имаме не сме ни сами свесни со оглед на тоа што Барселона губи. Ќе се качиме на прво место и лепота !

Каква шанса имаме не сме ни сами свесни со оглед на тоа што Барселона губи. Ќе се качиме на прво место и лепота !
brat barsa ke ja svrti veruvaj mi a nie so muki no mislam deka ke zapneme bajagi vo vtoro

da sea proveriv imas pravo epa togas suazo na mestoto na muntari neka vleze oav mi e najzdrava opcija
Не не баш Суазо паторот никако нека не влегува...не знае топката да ја води мамата да му ја ебам паторска...нека го стави боље Мансини.

Станкович му се правдаше на Цезар дека невозможно било да се предвиди насоката по која ќе се движи топката која заврши во неговата мрежа... Ах, Деки, Деки. :icon_bigg

Не не баш Суазо паторот никако нека не влегува...не знае топката да ја води мамата да му ја ебам паторска...нека го стави боље Мансини.
А па Мансини кутриот трчка само ко лебед, џабе диши ваздух. Безгласна буква е на терен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom