Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа читам мунтари и виера ограбени коа го играле мечот со милан крадците им влегле дома на виера му земале 800 000 евра, а на мунтари 200 000 евра, сигурно дека не ги залат париве по што само за дербиво морати ке ги награди со некој бонус хехе

Што е тоа за нив бе ??
-ништо...исто како да им украле нешто безвредно :pos2:

Ајде Гранде! Уште тебе да те земеме и боље трансфер сезона никад не сум видел во овој зверски тим од Милано....:helou:

Од целото интервју со Маурицио Ганц...ова ми се допадна највеке...си кажува човекот право како што е !!!

На што се должи тоа?

На заминувањето на Ибрахимович. Порано се играше само со долги топки кон швеѓанецот. Сега е поинаку, со Ето и Милито е сосема друга приказна.

Изјава на тој ганц бесе смртонсона вика ако продозли со ваква игра интер ке биде многу брзо решено првеснтовото хаха богами и ја се слагам ептен сме јаки

:pos2::pos2::pos2:

Глеј ги бе колку пари зимаат..ни сами не знаат колку се тешки :pos2:

дај бе не ме зезај... они вредат по 10 мил да речеме...а една недела земаат плата накај 50.000 еур... малце ли се милионче...незнам...:vozbud:

За мунтари не се проблем 200 000 евра е сеа за виера 800 000 евра ни тоа не е нешто многу али човекот си ги заработил тие пари па мозе нема да му биде сеедно и да му се вратат тие 800 000 евра

:pos2:

Разочарани, тажни, утепани, бришат солзи со марамици а у позадина хејтање до максимум . . . . . тоаааа Curva Nord !!!!

:pos2:

Разочарани, тажни, утепани, бришат солзи со марамици а у позадина хејтање до максимум . . . . . тоаааа CurvaNord !!!!
A што, ја пееја песната за кака како провокација или не слушнав добро?

A што, ја пееја песната за кака како провокација или не слушнав добро?

Убаво си слушнал,ја пееја и за време на утакмицата неколку пати,а највеке се слушаше на крајот :):)

E тоа е тешка провокација:pos2::pos2::pos2:

Kути не почнувај и и сеа,жити се...гледав еден клип баш...додека ја пееја таа песна еден постар човек плачеше,инаку росоњер.

До кај стигнаа комшиките значи :pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom