Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

дечки вечер чекам да им го спопикате на интер во 73 минута 1-0 :smir:

очекуваме сигурно победа:vozbud::smir:

Само да не изгубиме зошто ке треба да се сликам со Интер дрес:kesa:
Со среќа вечер росонери
Ке докажеме дека можеме и без Кака:pipi:

И очекувам победа

ФОРЦА МИЛАН!!!!!

ОДИМЕ НА ПОБЕДА

ФОРЦА МИЛАН!!!

Ајде ги победуваме оваа!!!!

FORZA MILAN!!!!

Ајдеее 2-0 :kesa: Јамкуловски да цркеш маму ти ебам а и на педерон коментаторски Бранко

veke e 3-0 :kesa:
lele so bidna bre...

ЦЦ КАТАСТРОФА!!!!!!!

Абе само од левата страна ни ги накцаа евааа роналдињо помочко един само шо пато го имаме ева тешко ни се пише...:nenene::nenene::tapp::tapp::tapp::tapp::kesa::kesa:

Не можам да гледам повеќе

:pop:

ЕПА БРАТЕ КОГА СЕ БУНЕВМЕ НИЕ АНЧЕЛОТИ ДА ОСТАНЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СЛАБ Е ДЕБЕЛИОТ,ЗАТОА ГЛЕДАМ ЧЕЛСИ ОШМАРА ПРАЕ,А НАС ЌЕ НИ ИГРААТ 1,ОВАА СЕЗОНА МНГОУ ЌЕ НИ БИДЕ 6 МЕСТО,БАРИ СЕ ПОЈАКИ ОД НАС:tapp::tapp::tapp::tapp:

За резил сме бе, али ова е донекаде реалноста, ти ебем тренерот глуп.

Не е сиена ова да му ебем матер, и требаше да не исплеска интер за да му текне дека овој тим без сидорф не бидуе.

ГАтузо под казна месец дена да не види прв тим му ебем идиотот

пс. На Диего Милито да му се исуши ногата лева и да земе инвалидска пензија а !

Ne ubia denes :S
4 gola jbg barem da izgubivme so 1 ili 2 razlika a ne vaka...
aj da se nadevame deka ke bide bolje..`

денеска не намачкаа на леб :toe:
гатузо переди*те невидено..не може да почека 2 минути за да искочи :kesa:
одбраната ја пробиваа кога сака:toe:
роналдињо во зимски сон :vozbud:
бориело ТАПА

Ужасно и ако треба уште милион пати ќе го кажам тој збор.Каков само се изрезиливме вечерва, уште не се ни свесни играчите.

Интер, заслужено си победија.Ах колку фали Кака.

само ве молам да не плачете тука пошто сите читаат и ке идете по потписи,тоа што се случи вечерва се случи,без многу коментари,да се поштедиме он понатамошни срамови ве молам!...иначе многу сум разочаран од Роналдињо,дупка беше...пато добар беше,Неста стандард добар,све друго уште сега би продал ! ајде поздрав и ке ве молам за тоа болдираното!

SUCKERSSSSS

Хаха брат у реду е =)

И нас да не ИСПОСЕРАТ 0-4 ... и ја ке мрчам :)

Едноставно нелиииииииии некои луѓе имаат мал вокабулар :smir:

Честито победа...

Многу ме бендиса играта на Снајдер...:vozbud:

Lele so vi stana 0-4 me iznenadivte so rezultatov no ne letajte deka ima uste da se igra ne e samo edna utakmica

Lele so vi stana 0-4 me iznenadivte so rezultatov no ne letajte deka ima uste da se igra ne e samo edna utakmica

Што ни стана де јаки сме што да праиме :vozbud:

Сеа со вкава игра кој сака нека дојде,ке ги плешаме сите

доброволна акција од сите кајганџии посебно интеристи да им купиме на ббиланезите
pampers%20groesse%207.jpg

оти ги испосравме вечерва!!!!

Tanto tempo fa' c'era un certo Leonardo da Vinci, ora c'e' un certo Leonardo da Perdi !!!

Превод : Mногу одамна постоеше Леонардо Да Винчи, денес постои Леонардо Лузерот . :pos2:

Ги молам "ватрените навивачи на БББилан" да не ми доставуваат заканувачки пораки/профил пораки :)

пс:0-4

Само едно прашање, како изигра Весли ? Ако воопшто влегол... не бев во можности да гледам :nesum:

Da ve prasham nesho ama iskreno da mi kazhete ( za tija na Telma shto go sledele me4ot ) , go :drk: na idiotskite komentari na darko pancev ? :)

Само едно прашање, како изигра Весли ? Ако воопшто влегол... не бев во можности да гледам :nesum:

Играше од почеток ...и има оцена 10.00 за првиов меч .... можеби најборбениот играч кај интер + имаше неколку опасни шутеви кон голот и опасни дриблинзи ;D

Фала з:smir:а снајди

Da ve prasham nesho ama iskreno da mi kazhete ( za tija na Telma shto go sledele me4ot ) , go :drk: na idiotskite komentari na darko pancev ? :)

Не , човекот си ја збореше вистината ... Да не излажа нешто ?

Солидно деби имаше еден од најдобрите во редовите на Интер беше,иако пред 2 дена стигна во Милано и мислам дека само еден тренинг одржа.

Нормално, истите беа прајслес, читај потпис ! Ти не би праел ручни рат, а ? Додаде сол на рана, ко што ми вика едно другарче на мсн, гасеше пожар со нога од тестиси на Миланезиве .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom