Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Abe se e do bonera verujte mi....:kesa::kesa::kesa:Presreken...Nemam zborovi,ne znaete kako se custvuvam....:vozbud:Edno golemo BLAGODARAM do site igraci so mi ja razubavija vecerva do ovoj stepen...LUDILO!!!

DEJOOOOOO:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: cestito pobeda do site interisti da ni se mnozat uste mnogu:smir: ama mislam deka ja primaa petardata :pos2::pos2:

Браво Интер..стварно фантастична игра..иако не сум фан на интер..нема везе тоа..браво..:bravo:

AAAAAAAAAAAAAAAA! ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДА ТОТАЛ ГУДБАЛ МОМЦИ!!!!!!!!! ИДАМ ВО КОЛОСЕУМ ДА СЕ ДОЧУКАМ ПА КЕ СЕ ПИШЕМЕ УТРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

СЕМПРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИНТЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Само едно е лошо Мота одма се повреди истегна задна ложа,а ни е еден од најдобрите.

Честитки за Шнајдер многу добро се покажа само да флезеше овој шутов од почетокот:wink: ама бомби испраќаше кон голот на ббилан:pos2::pos2: свака му част:smir:

многу сме јаки бе неаме конкурецнија каков ибра не ни треба пак прошетка низ италија страв и трепат сме не ми се верува хаха пола стадион се испразни повеке навивачи на крај имаше интер

честито и од мене дечки,заслужена победа...ваш е денов!Гатузо ни заеба работа..али тоа е здравје сеа ...ај позз

0-4 ја мислам и повеке од доволно за една таква просечна екипа на милан и то , сеа идеме на друга победа за две недели:helou:

Шо викав за Мота, шо, абе само да не се повредува, со креативец во тим Мота ке биде феноменален во среден ред, а за Милито, немам коментар, гол од пенал и две супер асистенции . . . вечер и онака нема спиење, ке ја чекам снимката, мора да се снима истово, башка Панчев хејташе до максимум, алал нека му е .

Ето ? Не даде гол, ке го цитирам пред мечот: '' Против Милан нема да постигнам гол, но Интер ке победи '', хехе, ко да знаеше човекот, а за неговата игра, пенал врз него, учествуваше во акцијата за првиот гол кога отвори километар простор за Мота . . . ма овој Интер е фантастичен, горд сум на овој Интер .

И да, ајде хејтерчиња на Дејо, излезете на површина пак, стварно чудно е како интераши зборуваат негативно за играч кој игра во Интер на неприродна позиција, не ми е јасно како не го гледате она кое Дејо може да го даде за овој тим . :toe: Ја не би го тргал од среден ред и од таа негова позиција до крај на сезона . :wink:

А за мота има ли информации дали ке биде надвор од терен ?? или не е сериозна повредата , бидејќи тој ни е важен играч од средниот ред

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom