Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ауу изглеа нема да игра занети на овој дуел , незнам зошто си игра бајрам на мозокот мурињо
milaninter.bmp

Ибрахимович- интер секогаш ке биде во моето срце очекувам победа против милан!!!Иначе за составот занети според мене треба да игра во средина за сантон како лев бек.

ауу изглеа нема да игра занети на овој дуел , незнам зошто си игра бајрам на мозокот мурињо
milaninter.bmp

Нема шанса вака. Ако не игра Занети и дојде до оваа формација, ќе игра Виера. Мунтари нема да стартува.

Ај вечер очекувам да дебитира Весли, иако нема да можам цела да ја гледам утакмицата, зашо Реал игра од 8 :nesum:

на кој не му недостига..... шишка вратиииии сееееееее ни требааааашшшшш

нема да дебитира Снајдер.... не е комплетиран трансферот (нешто папири, а у... не бил официјализиран-регистиран за игра)

според информацијата од интер.ит сите документи уште вчера биле заверени во ФИГЦ! Може да не игра ако мур одлучи така!
п.с.Сантон нема да игра во средина верувајте ми.

Очекувам да заврне пошто грми од прееска. И три гола во мрежата на Милан. И то...

Ајде уште 3 часа и 45 минути до пеколот за милан не знаат што ги чека вечер ке бушиме ето-милито!!! точен резултат 2-0 нормално за интер!!!!

хахахахах....ова е новата надеж на Интер дефинитивно!!!

Едит: Кој е голман тука....Цезар ли е или Толдо???

LE FORMAZIONI UFFICIALI MILAN (4-3-1-2): Storari, Zambrotta, Thiago Silva, Nesta, Jankulovski, Gattuso, Pirlo, Flamini, Ronaldinho, Pato, Borriello. All: Leonardo

INTER (4-3-1-2): Julio Cesar, Maicon, Samuel, Lucio, Chivu, Zanetti, Stankovic, Thiago Motta, Sneijder, Milito, Eto'o. All. Mourinho

официјални формации

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom