Ѓорче 1932
тој сум...
Не бе, не е ова што го наведе ти НЕПРОЦЕНЛИВО...
Непроценливо за мене е ЛШ трофеј... или, 2-6 на гости кај “Б“уљашиве...
Има време за се,ке биде и тоа...и јас сакам Ферари да имам....:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бе, не е ова што го наведе ти НЕПРОЦЕНЛИВО...
Непроценливо за мене е ЛШ трофеј... или, 2-6 на гости кај “Б“уљашиве...
Најдобар среден ред?? НЕ БАШ!
Јак состав сме нема што ама прерано е за заклучоци!
не најдовме некој ДОБАР плеј освен арнаутович што мислам дека ке се изгуби во италија...Time will tell
Од каде инфо,јас ги гледам често овие програми,сакам да те прашам дали ќе ја има на 3 макс адсл-многу често има спортски програми,особено на ОБН и не сакам да ја изгубам оваа програмаИначе, oд Недела вечер ке прекине емитувањето на Нова и ОБН во Македонија kaj сите кабловски оператори .![]()
БујрумОд каде инфо,јас ги гледам често овие програми,сакам да те прашам дали ќе ја има на 3 макс адсл-многу често има спортски програми,особено на ОБН и не сакам да ја изгубам оваа програма
Најдобар голман...најсилна одбрана...најдобар среден ред...и убиствен напад....НЕПРОЦЕНЛИВО !!!![]()
Ibracadabra, ај, средниот ред може не е еден од најдобрите во Италија моментално без плејмејкер, но да те потсетам дека минатата сезона го имаа овој среден ред, Камбијасо, Занети, Мунтари и Дејо, спореди ги со Амброзини, Гатузо, Сидорф, Роналдињо и Кака .
За нападот ти фантазираш, Ето + Милито сакал нејкел е напад број 1 во Италија, минатата сезона постигнаа вкупно 54 голови, и дефинитивно ова дуо е едно од најдобрите во Светот .![]()