Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа сеа ќе видиш како ке надвладее само да дое, на шутеви сите со ред :pos2: нормално ако се продолжи да се гњави темата со глупости :)

Штета што нема 2 мин исклучување како во ракометот.. Мислам дека треба да му го предложиме тоа на админиве.. :smir:
После трето исклучување Деко иде во фан клуб Јуве!
После мое трето исклучување си формирам фан клуб Ибра!
Баш ме интересира каде ќе појдат мнозинството од Интеристите.. :baeh:

Еј Деко види Beppe Bergomi што има да кажи.. Сигурно прво се консултирал со мене.. Прашај во фан клуб ЈуБе дали се согласуваат.. :baeh:

33027150.png

Mino Raiola has revealed that there is no deal in place for Ibrahimovic to leave Inter Milan...

10 Jun 2009 17:42:54

Zlatan Ibrahimovic's agent has stated that there is no deal in place for the Swede to leave Inter Milan and that he is worth as much as Kaka and Cristiano Ronaldo combined.

Reports earlier today claimed that the striker was set to leave Inter, with a deal already agreed with the European champions Barcelona.

Nevertheless, just hours after the Italian side released a statement on their official website denying the rumours, Mino Raiola told Onda Cero that "there is no agreement with another team that is not Inter and we are not free to speak with other clubs. Whoever wants to speak should speak with Inter first".

With regards to the price of his client, Raiola claimed that "Ibrahimovic is worth the same amount as Kaka and Cristiano put together".

Questioned about the meetings between Barcelona and Inter Milan, the agent played down their significance.

"It is normal that the presidents of the two clubs speak. [Massimo] Moratti likes [Lionel] Messi and they also speak about him," he mused.

"Any team that wants to speak should do so first with Inter and later to us with an economic and sporting project. They are both important."

Finally, Raiola was asked about the possibility of the Swedish striker moving to Real Madrid rather than Barcelona this summer.

"Was he born to play in the Bernabeu? Ibrahimovic was born to play football. He does not have a preference for any team," he concluded.

Суровата реалност ... Liiiiive од устата на најпоганиот агент ...

На утакмицата Италија - Нов Зеланд, покрај напаѓачите Кваљарела кој има оценка 7 и Џилардињо кој има 7,5 , од останатите највисока има Давид Сантон 6.5 !!
Ќе издвојам еден цитат кој го опишува голманот на Италија, Марко Амелиа, кој воедно има и најниска оценка 2!
- "Како што има лоши изданија на голманите, ова е кандидат за број 1 на сите времиња! Амелиа беше крив за сите 3 гола!"

Да се надоврзам на Ibracadabra

Santon- 6.5: Italy's best defender while he was on the field. The Inter youngster at least showed some energy going forward.

А останатите од одбраната

Legrottaglie- 4.5
Gamberini- 4
Dossena - 5

Браво мали, обезбедени сме на бековската линија во наредни 10 години со детево, а и браво за Мурињо, зашто сепак тинејџеров беше резевриран за десен бек, не за лев . . . добиваме играч налик на Замброта или Лам, подеднакво добар и на левата и на десната бековска позиција, а таквите денес се реткост . :toe:

Абе малиот ќе биде ѕвер. Друга алтернатива НЕМА!!!

36759044.png

Оти мислам дека некој од вас пред некој ден напиша дека сме го зеле Карваљо на позајмица, со можност да го откупиме наредната сезона?
Иако не се сомневам дека на многу од вас и оваа замена ќе ви се допадне.. :smir:

36759044.png

Оти мислам дека некој од вас пред некој ден напиша дека сме го зеле Карваљо на позајмица, со можност да го откупиме наредната сезона?
Иако не се сомневам дека на многу од вас и оваа замена ќе ви се допадне.. :smir:
Одма нека се прави , само да не го глеам Бурдисо :pos2:

Santon ke prerasne vo vistinska legenda za Inter ja ima poddrskata od Murinjo a i od Lipi za reprezentacijata na Italija a za Karvaljo ne znam za sto ni e:nesum:, no od druga strana ako e samo zamena ok ke posluzi narednava sezona

Santon ke prerasne vo vistinska legenda za Inter ja ima poddrskata od Murinjo a i od Lipi za reprezentacijata na Italija a za Karvaljo ne znam za sto ni e:nesum:, no od druga strana ako e samo zamena ok ke posluzi narednava sezona

Зашто Чиву има стаклени нозе .... А и Самуел не е подобар ... Бурдисо е роден киксер .... Матераци и Кордоба се стари магариња веќе ..

ama i Karvaljo ima 31 godina i cela sezona bese vo aut , Murinjo treba da se svrti kon drug igrac

Шо има ново бе курнази :smir: Ќе купиме нешто? Или онака ќе преспиеме летово.. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom