Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се знае само незнам кој може да најде податок за тоа или да памти мислам дека челзи со барса ќе игра ако помине како што памтам.Утре точен резултат 1-1

Не се знае. Ќе има нова ждрепка во петок мислам. Со таа се одредуваат 1/4 - финале, 1/2 - финале и финале.

Ждрепката е наредниот петок бре кога ќе завршат овие од Уефа.. се знаело.. тикви со расол.. после оваа ждрепка каде може секој со секого да падне се одредува до крај кој со кого ќе игра..

момци адреналино ми е 200%!се надевам дека утре ке има добар натпревар со многу голови!пазејте се стапуваме на сцена...имате ли некој податок за тоа кој ке бидат мегу стартните 11!?:smir:

Цезар, Маикон, Кордоба, Самуел, Сантон, Занети, Камбиасо, Станкович, Мунтари/Виеира, Балотели, Ибрахимович!

Хммммм, Афелај
Линк

За Афелај веќе одамна шпекулираат, смачено ми е да го зборувам веќе..
А за потписот.. мислев на повторување на ист потпис кај различни луѓе..

Јас мислам дека ке направи грешка мурињо ако го стави балотели,ке се изгуби тој....посигурно ми е некако креспо,тој човек знае да даде гол од ништо:smir:

ај еден виц одсабајле па да се вратам на учење.

болен интериста пред умирање лежи на кревет и на сопругата и пријателите им вели:
Жено и пријатели пред да умрам ке ве замолам нешто!
жената и пријателите знаејки дека е пред смрт веднаш му рекле дека ке исполнат што ке побара.
интеристата им вели:
ке ве молам да ми донесете дрес на милан!
жената и пријателите целите зачудени зошто интеристата пред умирање бара дрес на милан,но сепак бидејки е последна желба мораат да му ја исполнат па му носат дрес.
интеристата го зима дресот го прегрнува и со насмевка на лицето вика:
еден миланез помалце!!

засега имаме тројца сигурни што ке играат вечер.
Цезар и Ибрахимович

и како што вели мурињо-типот што е со мене во салата за прес сигурно ке игра.
дами и господа мистер 29 сулејман величенствени уште попознат под името мунтари.
114438.jpg

Мислам дека Мурињо вечер ќе ја врати 4-3-3, со Ибра во шпицот и Марио и Мансини како крила.

Ако може подобро информираните да ми кажат дали Адриано е планиран во стартниот состав на вечерашниов натпревар?Фала, однапред.

Ако може подобро информираните да ми кажат дали Адриано е планиран во стартниот состав на вечерашниов натпревар?Фала, однапред.

Шансите за тој да настапи се минимални, во нападот покрај Златан ке играат или Балотели или Манчини.

Jas mislam deka vecerva ke igrame bunker, se so cel da se sutiraat penali.

за составот вечер само мурињо може да ти каже кој ке играат сигурно.
очекувам да играат:
Цезар и
Капитенот-најконстантни се сезонава.
Ибрахимовиќ поради фактот што тој е мозокот во екипата и мунтари затоа што беше на пресот со мурињо.
другите 8 мурињо може ке ги среди во 20.40 и да ги прати на теренот.

sega mourinho mi se javi na mobilen mi re4e deka ke go igral maxwell:smir::smir::pos2:

opushtete se sekako ke pominime:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom