Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ти ја песната на италијански друже

PAZZA INTER AMALA

Lo sai per un gol
io darei la vita….la mia vita
Che in fondo lo so
sarà una partita….infinita
E’ un sogno che ho
è un coro che sale….a sognare
Su e giù dalla Nord
novanta minuti …per segnare
Nerazzurri
noi saremo qui
Nerazzurri
pazzi come te
Nerazzurri
Non fateci soffrire
ma va bene… vinceremo insieme!
Amala!
Pazza Inter amala!
E’ una gioia infinita
che dura una vita
Pazza Inter amala!
Vivila!
questa storia vivila
Può durare una vita
o una sola partita
Pazza Inter amala!
E continuerò
nel sole e nel vento… la mia festa
Per sempre vivrò
con questi colori…. nella testa
Nerazzurri
io vi seguirò
Nerazzurri
sempre lì vivrò
Nerazzurri
questa mia speranza
E l’assenza
io non vivo senza!!!
Amala!
Pazza Inter amala!
E’ una gioia infinita
che dura una vita
Pazza Inter amala!
Seguila!
in trasferta o giu’ in città
Può durare una vita
o una sola partita
Pazza Inter amala!!!
Là in mezzo al campo c’è un nuovo campione
È un tiro che parte da questa canzone
Forza non mollare mai!!!
AMALA!!!
Amala
Pazza Inter amala!
È una gioia infinita
che dura una vita
Pazza Inter Amala!!!
Pazza Inter Amala!!
AMALA!!!!

Ако земеме во предвид како играме во последно време, како игравме на првиот меч на Меаца, и фактот дека Мурињо има само еден пораз од Манчестер, сега повеќе од било кога важи паролата: “In Murinho we trust!“.

Од друга страна, минатиот двомеч далеке деведесет и неке, Манчестер го ифрли Интер благодарение на Шмајхел кој бранеше во животна форма. Истото може да се каже во моментов и за Цезар, па може да се надеваме на идентичен реванш.

Јас и понатаму, до почетниот свиреж на судијата ќе си останам песимист. После тоа ќе заборавам на променливата форма на Интер, одличната форма на Манчестер, повредите, традицијата, гостинскиот терен... и ќе се надевам на ужасно досаден натпревар со Италијанска завршница.

Другар секој прав навивач што го сака ИНТЕР се надева на таква завршница.Можда досаден фудбал,нема врска тоа(катанаџото такво е)ама ние да се радуваме на крај.Верувам дека Интер ќе го помине Манчестер,има екипа за тоа,има тренер што е најдобар во свет,само треба да се изигра добро.

само ривас да не игра прва постава и Балотели да биде прва, ако не му оди на Балотели да го пусте Адриано!

според мое мислење вака ке биде составот во Среда
Цезар,Маикон,Кордоба,Самуел,Сантон,Занети,Камбиасо,Мунтари,Станкович,Балотели и ИБРА

Ако ја сакате Amala Inter, да ја ставам на мегааплуд или рапидшер, да ја имате ко мп3јка. Ако сакате дигнете 2 прста :)

Ако ја сакате Amala Inter, да ја ставам на мегааплуд или рапидшер, да ја имате ко мп3јка. Ако сакате дигнете 2 прста :)

Не мора ја слегнав од Арес, но другите незнам можеби сакат:smir:
Ама песнава е ТОП:vozbud::vozbud::vozbud:
Во Среда PAZZA INTER AMALA ќе пејаме и ке славиме:vozbud::vozbud:

Еве сеа ја стаив на мегааплоуд, еве ви линк, ако ја има некој поновата верзија со подобар квалитет нека дава :) http://www.megaupload.com/?d=PYRBB2SX

114363.jpg

Муринњо:Сакам гол против манчестер
Ибра: Абе на полскиот зајак ( Ван Дер Сар ) кога ке му ја свирнам 1 недела ке му свират ушинјата:pos2::pos2:
Муринњо: Знам дека ке му ја свирнаш ама сакав да те питам дали планираш хет-трик или?
Ибра: Абе еден ама вреден:pos2::pos2:

И оваа песна не е за фрлање,многу е добра.:vozbud::vozbud:
Ce Solo L'Inter

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::zver::zver::zver:Eден,ама највеќе вреден.

Немаше потреба од постов, реков, го респектирам Фергунсон поради тоа што го има направено за својот тим, не ме интересираат оние кои фрлаат кал врз него, најрелевантно е што еден менаџер е способен да направи за доброто на својот тим . . . . погледнете го Мен Ју во неговата ера, спуштете капа и енд оф стори .

Аналогно на ова, истото го гледам и кај Мурињо, си излезе на телевизија, се стави во одбрана на својот тим, кажа факти кои во медиумите никој не ги поби, и го тргна целосно вниманието на истите од лошите изданија на Интер пред претешкото гостување против Џенова која до овој викенд немаше пораз на свој терен . :smir:

Поради овој коментар имаш голем респект од мене,но тоа не важи и за другите кои без осет и култура плукаа по сер Алекс Фергусон и Манчестер Јунајтед.Јас ги пишував тие споредби за да им покажам дека тоа што Фергусон го направил не е за плукање и ретко кој може да го постигне тоа,а не да ги уверам дека Фергусон е подобар стручњак од Мурињо и при тоа јас не употребував такви грди зборови кои тие ги употребуваа за Фергусон.
Вие си навивате за Интер и го сакате и поштувате Мурињо,но јас навивам за МЈ и го сакам и поштувам Фергусон.Тоа е тоа.
Но тука барав малку повеќе култура и респект за чоек кој покажал дека вреди во светот на фудбалот.
Се гледаме утре на Олд Трафорд.

Готови се Ман Утд ке ги мавнеме срце ми кажува....сите мислат ке одат црвените педери ама НЕМА!!!:nenene: Екипата ИНТЕРНИСТИ од ВЕЛЕС се збира повторно:tv: само во поголем број!!!! Поздрав до сите ИНТЕРНИСТИ на форумов!!! Напред браќа-FORZA INTER !!!!:helou:

pazza inter amala и ce solo L'inter и за крај најубавата за мене.

Момци утре ќе биде напнато. Јас сонував дека сне победиле 2:0. Еден гол даде Ибра а другиот не видов у сонот. Се надевам дека ќе се иполни.

Форца Интер!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom