Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не би требало да отвара, не знам што ви отвара на вас.
Домеинот е затворен поради долгувања...
Доста просто, нели?

610 денари се у прашање :)

Добро бе не е битно ке се реши тоа,дај казете го составот на интер го има ли?

Не би требало да отвара, не знам што ви отвара на вас.
Домеинот е затворен поради долгувања...
Доста просто, нели?

610 денари се у прашање :)
принт скрин ке ти оставам ако сакаш, незнам шо е работава.
кај пола отвара кај пола не.
изгледа 305 денари се у прашање :)

Па првата година се 10 евра т.е. 610 денари, втората 300 (5 евра)... Ко што знам домеинот е земен сега, така да треба да се 10 евра.
Ѕирни на сајтот... Јас прееска проверив и видов дека е тоа проблемот.

Страната не ја отвара дека не е платена фактурата до Марнет за домеинот. Откако ќе се плати, страната повторно ќе биде активна.
Тоа е проблемот...

Поздрав

Баш прееска нешто барав и го видов ова. Дека не е платена фактурата... Но не мислев дека баш затоа не ја отвара.

Еве го составот за интер - толдо,донати,лусио,киву,мунтари,виера,станкович,мота,снајдер,балотели,суазо

Inter: 1 Toldo; 29 Donati, 6 Lucio, 26 Chivu, 11 Muntari; 14 Vieira, 5 Stankovic, 8 Thiago Motta; 10 Sneijder; 45 Balotelli, 18 Suazo;
A disposizione: 12 Julio Cesar, 9 Eto'o, 13 Maicon, 19 Cambiasso, 22 Milito, 28 Stevanovic;
Allenatore: José Mourinho Livorno: 11 Benussi; 2 Perticone, 4 Rivas, 13 Knezevic; 5 Marchini, 8 Bergvold, 24 Mozart, 83 Candreva, 46 Pieri; 9 Danilevicius;
A disposizione: 1 De Lucia, 3 A.Filippini, 7 Pulzetti, 18 Dionisi, 59 Diniz, 90 Simeoni, 99 Lucarelli;
Allenatore: Serse Cosmi

Балотели 2+ прво полувреме хахаха

Нели ќе имаше пренос на МТВ? :toe:
Има на собранискиот, али ако сакаш ти на Танец остани си :).

Него, Мунтари игра лев бек а ? :tv:
Moже и покорисен ке е таму.

Ах да си ебе стопанката пак не игра Арна, а го нема ни во замени! Бар на вакви дуели треба детево да добива шанса.
Толдо на гол:olee: После толку време дочекав да го гледам да брани!

Инаку на овој натпревар Станкович и Балотели дават гол 1000000%!

Едит: И заборавив, Ривас ќе даде гол за нас:vozbud::vozbud::vozbud:

Донати сепак бил десен бек. :)

Јас ја гледам утакмицава само ради Стеванович и Донати. Се разбира дека ќе победиме... :wink:

суазо нека испадне, џабе се глупира.
инаку мора да им победник, па ако продолжи овака може и пеналчиња да гледаме :)

Значи колку и да го збориме балотели на човекот не му доага памет,како и секогаш и сеа дава само 20 посто од себе,да дава барем 50 посто ке биде лидер на клубот,ама он не се замара само коа ке прими топка е опасен и мозе нешто да направи.Иначе во второ очекувам да влезе гол машинтата и да тепаме вака со суазо тешко иде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom