Фан Клуб: Германија

• Креатор на темата Креатор на темата staki
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud::vozbud::vozbud:

Goetzinho.
--- надополнето: Aug 10, 2011 10:50 PM ---

Уз пат ги декласираат Италија, Франција и Холандија и заршуваат втори. :vozbud:

Не верувам Италија да стигне до толку далеку на европсково (има време може ќе искочи некој фудбалер) ама сепак мислам дека нема да тера. Германциве само вадат некои нови фудбалери, искрено да сум селектор ќе не знам кој попрво да го повикам :) Башка додади на тоа дека Озил, Геце, Ноер и компанија ќе се поискусни...

Кој го ебе Озил нека оди нека крши глата. :vozbud::vozbud:

not serious.

Goetze > Universe itself

Цезар по Малборо.

Браво Браво..ја гледам утакмицата..ми се допадна играта..честитки за победата..ко вардар сте :vozbud:

--- надополнето: Aug 10, 2011 11:04 PM ---
Хахаха Лам и Алвес :icon_mrgr:
Можда не ти текнуват сеа ама Фергусон уште пред година и нешто го фалеше Шурле и Манчестер беа многу заинтересирани за него, уште кога играше за Мајнц. Ама Леверкузен не сакаа да го продадат. Сега се гледа зошто Ферги бил заинтересиран 3 натпревари каде игра повеќе од 30 минути, 3 гола.

Bobi za Ozil nejkam los zbor da slusnam .... deckovo e no.1 so neuer zaedno vo reprezentacija taka da pssst :D

Уште на Шпанија да и скурчи од титули и ќе биде топ.:)

Germanija gi ima 3 evropski i 3 svetski taka da imase period sto i zdosadi od tituli i im dade na ciganite i zabarite da se poraduvaat malku , pa sega ima generacija i idni mnooogu silni generacii za uste tolku tituli i evropski i svetski , a Spanija dosta i bese , Xavi leta so godinite , a so toa i korabot na spanija .... toa ti e bratko ... Mercedes ipak si e Mercedes :D

Каква генерација следи, лом лом.Многу ќе бидаат добри германците, следната година се европски шампиони.

Каква генерација следи, лом лом.Многу ќе бидаат добри германците, следната година се европски шампиони.

Toa sigurno ... nemaat konkurencija , samo Robben da ne se razmavne so taa levata noga :D

Сила еј !!! Ја фатив чисти 1 бев убеден во Германија !!! Секоја чест заслужуваат трофеј овие млади момци...Браво и за Јоаким Лев !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom