Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со формата на Кош ... Мексес е далеку!Без Мексес назад не си прајте комбинации од сеа ви кажуем, не дека игра у Милан туку дека му е милениче на Блан, а башка и реално подобар е и поискусен и од Рами а можда и од Кош !
Ама свесен си какви киксови знае да направи? Многу хазардерен е кога е оставен сам позади... поголема паника во него има него во трудна жена пред пораѓај :/Kaков Евра каков Абидал, Клиши е момакот, знам не го љубиш и све тоа, ама малиот е моментално најдобар на таа позиција и мора да игра прв тим !
Утре не губи Франција со гаранција, башка и рима има. ^
Кажете ми Варан повикан е ?
Не.Петли кај стеУтре играме со Украинките..што мислите ќе ги тепаме ли ?
Ќе биде премногу тешка и тврда утакмица само поради залетот што го земаа и поради БОНУСОТ што им го дава државата... неверојатни се тие суми што ги нудат...јас мислам дека нерешен резултат и молба за исти таков на другиот дуел Англија-Шведска би ни бил премија.Петли кај стеУтре играме со Украинките..што мислите ќе ги тепаме ли ?
Ќе биде премногу тешка и тврда утакмица само поради залетот што го земаа и поради БОНУСОТ што им го дава државата... неверојатни се тие суми што ги нудат...јас мислам дека нерешен резултат и молба за исти таков на другиот дуел Англија-Шведска би ни бил премија.