Фан Клуб: ФК Металург

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Реално гледано според составите на двете екипи Металург е далеку појак али некако тој состав тешко се уклопи . Очекувам да победи Металург али бараж е ,една утакмица е така да ке видиме што ке се случи ...

abe sega jas kako so znam ke igrame na 14 juni i vo prilep samo ne znam od kolku saatot i nesto citam na sport stipjani uste od sea organiziraat navivacki karneval jako ke bide kade i da se igra mora da odeme

abe sega jas kako so znam ke igrame na 14 juni i vo prilep samo ne znam od kolku saatot i nesto citam na sport stipjani uste od sea organiziraat navivacki karneval jako ke bide kade i da se igra mora da odeme

Abe druze "navivacki karvan" se vika:toe:..Vo pp karneval za procka se organizira:)hehee

:pos::pos2::pos::pos2::pos::pos2::kesa::kesa::kesa:

:pos::pos2::pos::pos2::pos::pos2::kesa::kesa::kesa:
Ако имаш нешто паметно пиши не само смајлиња и триста глупости.Ако мислиш така само икони да ставаш тоа прави го во друг фан клуб не тука.И што човекот можеби грешно разбрал нешто и сега ајдеее 200 постови да се знае дека згрешил.Ај мрш од фан клубов и другпат пишувај нешто за клубов ако знаеш а не да се правиш неандерталец.И поздрав:salut:.

:pos2::pos2::pos2::pos2:
И за тебе истото важи.

Ако имаш нешто паметно пиши не само смајлиња и триста глупости.Ако мислиш така само икони да ставаш тоа прави го во друг фан клуб не тука.И што човекот можеби грешно разбрал нешто и сега ајдеее 200 постови да се знае дека згрешил.Ај мрш од фан клубов и другпат пишувај нешто за клубов ако знаеш а не да се правиш неандерталец.И поздрав:salut:.

И за тебе истото важи.

Кочи мајсторе кочи малку!!!:toe:
И не рипај како прле пред магаре кој чека клоца да му ритнат од еден неандерталец како мене.

Почна Ѓоре со чистка во клубот. Прво Даме го смени, па сега и син му Дондо (Стојановски) и уште тројца фудбалери кои пред да дојде Ѓоре беа стандардни.
Се смеев на изјавата на Дондо (Мак.спорт од сабота) дека и со економот Љупчо и кабинерот Џонка ќе успееле да одат во бараж :pos2:
Донекаде имаат право. Толку многу пари се дадоа за бараш ! Не верувам дека цел тим на Силекс или Турново земаат толку пари колку што е платен Ѓоре и помошниците. Ама па не е правило дека парите носат победи.

Пред да дојде Ѓоре, Металург беше друга екипа. Можеби на пониско ниво од ова сега, ама беше покомпактна и како што кажуваат фудбалерите другарска екипа.
Сега ова е сосема нов лик, многу поразличен од претходниот. „Ѕвезди“ донесени од сите страни кои играат само за пари, нормално.
Ѓоре започна огромна работа, ќе видиме дали ќе му успее. Посакувам да успее.

Имам многу позитивно мислење за цетворицата фудбалери што се ставени на трасфер. Многу придонесоа за Металург, особено поранешниот капитен Драган Стојановски - Дондо.

Почна Ѓоре со чистка во клубот. Прво Даме го смени, па сега и син му Дондо (Стојановски) и уште тројца фудбалери кои пред да дојде Ѓоре беа стандардни.
Се смеев на изјавата на Дондо (Мак.спорт од сабота) дека и со економот Љупчо и кабинерот Џонка ќе успееле да одат во бараж :pos2:
Донекаде имаат право. Толку многу пари се дадоа за бараш ! Не верувам дека цел тим на Силекс или Турново земаат толку пари колку што е платен Ѓоре и помошниците. Ама па не е правило дека парите носат победи.

Пред да дојде Ѓоре, Металург беше друга екипа. Можеби на пониско ниво од ова сега, ама беше покомпактна и како што кажуваат фудбалерите другарска екипа.
Сега ова е сосема нов лик, многу поразличен од претходниот. „Ѕвезди“ донесени од сите страни кои играат само за пари, нормално.
Ѓоре започна огромна работа, ќе видиме дали ќе му успее. Посакувам да успее.

Имам многу позитивно мислење за цетворицата фудбалери што се ставени на трасфер. Многу придонесоа за Металург, особено поранешниот капитен Драган Стојановски - Дондо.
Искрено али прашање на време беше кога Дондо ке биде избркан од екипата по отказот што го доби Даме.А што се во право за опстанокот во право се.Реално со овие играчи Металург без никакви проблеми требаше да обезбеди опстанок без бараж (не дека сега нема да обезбеди),али останува да веруваме во проектот на Ѓоре и на Минчо за силен Металург.А овие 4-ца се само почеток на чистката во екипата, уште мн играчи ке бидат избркани од Металург,поготово тие Србите.Според пишувањата во Мак.спорт нов претседател на Металург би требало да биде поранешниот фудбалер на Работнички,Ангел Панов.

Ангел Панов е син на Ацо Панов. Ацо Панов порано беше на некоја функција во Металург. Сега мислам дека е директор во Мак Стил, очигледно е близок човек со спонзорот Минчо.
А Ангел Панов што сега го пишуваат како иден претседател, мислам дека од Вардар отиде некаде во Србија да игра фудбал. После имаше некој кафич во ГТЦ и нешто така. Ете сега ќе му најдат нова занимација. Да води фудбалски клуб :pos2:

Се повеќе мислам дека Ѓоре ќе биде и претседател во сенка.

abe gore pod itno treba da go sutnat od metalurg se vide kolku dobar trener e:toe:

abe gore pod itno treba da go sutnat od metalurg se vide kolku dobar trener e:toe:

Рано е да се мерат резултатите на Ѓоре во Металург. Општо како тренер знаеме каков успех имал со клубовите. До сега секогаш водел тимови од врвот, прв пат е тренер на тим што се бори за опстанок.
Оваа сезона ги гледав скоро сите натпревари на Металург на домашен терен и откако дојде Ѓоре се осеќа разлика во играта. Ама најголема разлика има во организацијата на клубот.
Инаку со 10-тина нови фудбалери тешко се игра, па се надевам дека ќе има можност и наредната сезона во прва лига да покажат што знаат. Ако пак се борат за опстанок, тогаш ќе нема никакво оправдување. :toe:

Рано е да се мерат резултатите на Ѓоре во Металург. Општо како тренер знаеме каков успех имал со клубовите. До сега секогаш водел тимови од врвот, прв пат е тренер на тим што се бори за опстанок.
Оваа сезона ги гледав скоро сите натпревари на Металург на домашен терен и откако дојде Ѓоре се осеќа разлика во играта. Ама најголема разлика има во организацијата на клубот.
Инаку со 10-тина нови фудбалери тешко се игра, па се надевам дека ќе има можност и наредната сезона во прва лига да покажат што знаат. Ако пак се борат за опстанок, тогаш ќе нема никакво оправдување. :toe:

Зошто рано па колку време ке му треба за да се бори за средина на табела , а пак за некое место погоре да не ни размислувам!!!
Горе мораше и требаше да има подобри резултати со таа екипа ама тој и неговиот А`КЛ се замислуваат дека уште се во Турција на подготовки!:toe:

Зошто рано па колку време ке му треба за да се бори за средина на табела , а пак за некое место погоре да не ни размислувам!!!
Горе мораше и требаше да има подобри резултати со таа екипа ама тој и неговиот А`КЛ се замислуваат дека уште се во Турција на подготовки!:toe:

Цел тим е нов, има и тоа влијание. А за резултатите можеби требаше подобро ама не знам за тоа колку е Ѓоре виновен.
Криво ми е што на домашен терен Металург губеше бодови. Во последниот круг само 4 натпревари одигра одма. И тоа со Македонија, Работнички и Милано и со Напредок таа што ја добија.
Во гости зема бодови од директните конкуренти. Силекс, Турново, Пелистер и Победа. Ама џабе. Претпоследни беа после вториот круг па со тој Бергеров систем многу лош распоред се падна. 6 на гости 4 дома.

И Македонија и Работнички и Милано играа многу мотивирано против Металург. Гледаа предизвик во Ѓоре. Им проработи малку спортскиот инает. Затоа се надевам дека наредната сезона ќе гледам интересен фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom