Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
fakt e deka nedostasuvaa dosta vazni igraci, no toa ne e opravdanie..igra bez dusa, bez srce...kako da bea zadovolni so nereseno...neznam sto da recam no od nekoi sum mnogu razocaran..primer matias nikako da mrdne od mesto dodeka romulo i migliaccio se pokazaa kako nedostojni zameni za prvotimcite...napadot bez dusa,el ham nisto ne izigra dodeka cuadrado napravi premnogu greski pri dodavanje...borja pod svoe nivo no nego ne mu zabelezuvam nisto posto e normalno da ima pad...najdobar denes stefan savic..sekoja cest za nego,kapa mu simnuvam(go ostavi srceto na teren..sledno kolo bez jove i toni ke bide mnogu tesko :facepalm:

Не бев во можност синоќа па ете ајде сега да прокоментирам малце.

Многу лошо, убедливо лошо и незнам уште кој збор да го употребам. Игравме слабо и тоа многу слабо.
Фернандез дечкото нема грам среќа уште што да промашеше. :unsure:
Стефан Савиќ секоја ти чест момче :cuc:, играч на натпреварот дефинитивно. Головите: 0.01 и 1.07
И уште едно не ми е јасно, што бе овој Јоветиќ к** бара на трибини? Многу е јак? Дај го молам да не се прај ѕвезда, солиден фудбалер не се станува со тоа што дал 2 гола и отидва на трибини, тотално сум разочаран од него.​
Куадрадо вистински ѕвер, треба да се откупи неговиот договор. Коа му се нафрли на Поли, малце фалеше да го натепа. :icon_mrgr:
И уште некои работи да разјасниме. Зошто 2009-та го продадоја Освалдо на Болоња, па човекот во Рома си руши сега а можеше во Фиорентина да го прави тоа. (n)
Или Пацини коа им го дадовме на Сампдорија, тоа е една од најголемите грешки. Да останеше Пацини во Фиорентина сега ќе имаше кариераипол.​
Ни Фелипе Мело не требаше да им го дадеме на Јувентус, ама понудија многу пари што неможевме да ги одбиеме. Го купивме за 13 а го дадовме за 25 милиони евра, одлична зделка. Паметам и истата сезона и Лјаиќ го донесовме.​
Ај следна утакмица повеќе среќа. FORZA VIOLA.​

Малце сум разочарана од вчерашната игра...и да, во право сте за Јоветиќ, не знам што му е проблемот зошто не игра :mad: И немавме ич среќа леле, 2 гола ни поништија а автоголот беше врв...:facepalm:
Се надевам дека ќе биде подобро следна утакмица. Мора пак да се вратиме на старата форма.
Поздрав :)
FORZA VIOLA!!

најверојатно јоветич утре ќе игра наводно бил во германија да го оспособат за дуелот со рома, самиот тоа го изјавил...

но има една мнооооогу добра ситуација Бенфика испадна од ЛШ, така да можно е полесно да се откажат од Оскар Кардозо кој моментално ни е прв избор за напаѓач што искрено ги задоволува моите барања за шпиц...... Хунтелар најверојатно ништо нема да биде(Арсенал е во пол позиција) но можно е и Џузепе Роси да пристигне во Фиренца, а Лајич и Сеферович ги бара торино на позајмица
Роси,Карозо,Јоветич,Тони и Ел Хам...... страшен напад :vozbud:

Јас за утре неможам повторно ми излезе голема работа и морав да патувам за Софија (Бугарија). Овде ќе останам најдоцна до недела. Жал ми е што неможам да присуствувам, но и од овде ќе ја бодрам Фиорентина.

Ајде нека распука конечно Јоветиќ.
Оскар Кардозо солиден играч, таман е за кај нас. А слушам сега и Абел Ернандез од Палермо бил на мета на Фиорентина. Ернадез/Лајиќ Кардозо/Фернадез, Јоветиќ би бил огнен тандем.

што било со пизаро ?!
--- надополнето: 8 декември 2012 во 03:09 ---
лелеееееееее, починала сестра му.... штета, една година била помлада од него, РИП

67823_140103006141944_445449915_n.jpg

Еве можен состав за вечерва. Јоветиќ ќе биде на клупо во друштво на Нето, Лупатели, Дела Рока, Томовиќ, Ромуло, Мигилачио, Лјаиќ, Фернандез и Ел Хамдиоу.
Телма ќе врши директен пренос од натпреварот вечер.
Ќе има собир сеа сигурно? Жал ми е што сум надвор од државава и неможам да дојдам, но и од овде како што реков ги подрам виолетовите.
Од Јоветиќ како кам бек сакам пред се одлична игра и некое голче. :icon_mrgr:

ja vuki i Gigliati sme za vecer da gleame zaedno.. ima drugi.. pisete

steta sto ne se dogovorivme, jas iskacam za nekoe vreme, nema da imam pristap do forumov, ako padne dogovor sega mu e majkata?

ako ne ajde na naredno derbi da se sobere

a za vecer
forza viola

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom