Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
ne ceka teska utakmica so inter.sto da se kaze,inter e favorit,a nie nemame ambicii nitu sansi za evropska liga...ke bide toa natprevar bez osobeno zalaganje od nasa strana ako se znae deka sekogas se potcenuvame koga igrame so golemite ekipi i nemame uspeh rezultatski... FORZA VIOLA!!!

so kaj sme, neka zavrsi debilnava sezona
aj inter da gi sljakneme utre

Trening test utakmica eden vid.Da se isprobaat mozebi novi kombinacii so novi igraci.Uste nekoj gol Cerci da postigne :)

se poizvesno e deka ke ne napustat montolivo i gila.za monto veke imame zamena- dagostino, do deka za gila najverojatno toa ke bide amauri....ali ke vidime sto ke bide.

Gilardino posle podolgo vreme dade dobar gol so noga.Fala bogu.Montolivo najverojatno si odi

monto,gila,commotto,ddonadel,santana,vargas,mutu,de sivestri,marchionni,frey...recisi site ovie se vo kombinacija za zaminuvanje.ke gledame sosema nova fiorentina od slednata sezona.ne ocekuva dosta interesen transfer period,pa da vidime....................pozz

Sigurno nema site da si zaminat...ama i del od ovie da otidat ke se otvori prostor za novi igraci,a i ke se zemat dobri pari.Steta sto Montolivo ima samo uste 1 god od dogovorot pa cenata mu e namalena (okolu 13-14 milioni evra)

Sigurno nema site da si zaminat...ama i del od ovie da otidat ke se otvori prostor za novi igraci,a i ke se zemat dobri pari.Steta sto Montolivo ima samo uste 1 god od dogovorot pa cenata mu e namalena (okolu 13-14 milioni evra)
da tocno i mene toa mi e krivo sto montolivo ke bega za eftini pari ali sto e tuka e,za toa e vinoven samo toj i negovata zelba da si odi....fiorentina jasno dade do znaenje deka saka da go zadrzi vo timot...

da tocno i mene toa mi e krivo sto montolivo ke bega za eftini pari ali sto e tuka e,za toa e vinoven samo toj i negovata zelba da si odi....fiorentina jasno dade do znaenje deka saka da go zadrzi vo timot...

абе нека си оди бе... последните 2 сезони се загуби скрос... неќам да зборам за него, беше талент голем но остана само на талентот и ништо повише

abe toa sto ne e za da igra vo golem klub e tocno,megjutoa za nas e dosta vazen igrac i ne bi trebalo da bideme tolku darezlivi bidejki nemame kako nego...

Montolivo e mnogu dobar intelegenten igrac i ne za djabe go baraat golemi klubovi.Plus moze da igra na site pozicii vo sredina,ima silen udar i mnogu dobar pas.Steta ako si zamine

cerci e zakon.deckoto napravi dosta vo poslednite utakmici i ocekuvam slednata sezona da bide vazna alka od igrata vo napadot na viola...

1-1 Ramirez 50 '

Crven za Kroldrup == Penal za Bologna

Promasuva penal Di Vaio

Излезе стрелецот на голот за Фиорентина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom