Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Mozen sostav:

Boruc; Comotto, Natali, Gamberini, Pasqual; Behrami, D'Agostino, Montolivo; Ljajic, Mutu, Gilardino .

Mislam deka treba da go igra camporese, neka se priviknuva na Ligava kolku moze poveke, osobeno da mu dade podrska po, ajde greskite na natprevarov so inter

е ајде де, оди разбери го миха, само ги менува во одбрана наместо да ги уигра, не само што треба да игра кампорезе на местото на натали туку и лдс на местото на комото. али битно не го игра тој черчи!

--- надополнето ---

и друга работа јас не би ги играл дагостино и монтоливо заедно, пак ќе ја заебе, не го разбирам ова менување на тимот од дури 3 играчи од предходните два натпревари кога игравме солидно. јас би направил само една измена, на местото на џила би го ставил бабакар и то је то.

Ja ovoj Markioni bi go izvadil.LJajic e podobar na taa pozicija.Denes mozebi ke go vidime i Vargas koj e najaven za na klupa.Inace ova verojatno e samo malo odmaranje da del od igracite,pa zatoa ima zameni.

Dajte nekoj link ako znaete za natprevarov!?

Abe neka go izbrakaat veke ednas ovoj mihajlovic, sto mu e sea so ne go igra Ljaic, na dve utakmici vlaga maliot partali prai, marchioni ke igra, epten e nepismen, ne znam sto go cuvaat uste, neka donesat nov trenener da se adaptira za naredna sezona

Ова со Фиорентина почнува на ФФМ и Јонуз да ме потсеќа..

tolku so ovoj trener. se gleda deka ekipata nema idea kako da probie koga igrame protiv bunkerot na protivnikot.vo takvi sotuacii treba da se odi na sutevi od distanca koi deneska ne gi vidovme voobsto.se insistirase samo na centarsutevi od kade sto bevme blokirani.se pokaza deka igrame podobro samo koga i protivnikot napagja i ni dava prostor za igra.toa e toa , odime od naredna sezona so nov trener i nekoe zasiluvanje plus kon podobri rezultati...pozz

Bravo za behrami, i so igrata i so odnesuvaweto a i so izjavata: "navivacite svirkaa, imaa pravo, ovoj natprevar e cekor nazad od predhodnite", iskreno mi ostava mn dobar vpecatok, drugive treba da ucat od nego, borben e, se trudi, trca mnogu, ne se predava, bravo za behrami

јас не бев во можност да ја глеам и боље што не сум ја глеал, 0-0, многу мрзам ваков резултат, не се ни потрудиле доволно па и да изгубиле!

Koga sednav da gledam i po prvite 15 min. znaev deka ili 0-0 ke zavrsi ili nekako edvaj 1-0 bi tepale i toa so sila...Pokazavme deka sme nemokni da ja otvorime protivnickata ekipa.Nemozeme prostor da sozdademe,a odtamu ni sasna.Bar so Prandelli kolku tolku imavme igra i znaevme protivnikot da go otvorime.So Inter bese polesno.Oni sami se otvorija koga pocnaa da idat napret,ovie Samp odea na 1 bod i go dobija.Treba promeni pocnuvajki od trenerot koj go stava sakatana 32ka,nejku ni imeto da mu go spomnam.Bravo za Behrami dade 102% na ovoj natprevar.I uste edna greska na MIha.Montolivo-Vargas zamena...svasta.Podobro DOnadel da go izvadese imase i on zolt karton.Ne razbiram zasto,ama sakam da si otide coekov od Fiorentina.Me zeznaa za 100evra,skapanici.I uste nesto,Santana falese MNOGUUU

abe vuki bee.. nemoj brat vise da stavas kes na firenza... za Xbox 360 me zaeba so Catania u gosti 0-0... sezonava batalete ja.. nemame motiv, nemame igra, nemame lider... kako moze so ona gilata glupa, so markioni drvo.... nemoze igrac da pomine be ejjj. UZAS.. so Commoto .. kade be deckoto 8 suta mu se u aut..

ama neam gajle, narednata sezona ke imame najako zasiluvanje sto moze: STEVAN JOVETIC... taka da opusteno

abe vuki bee.. nemoj brat vise da stavas kes na firenza... za Xbox 360 me zaeba so Catania u gosti 0-0... sezonava batalete ja.. nemame motiv, nemame igra, nemame lider... kako moze so ona gilata glupa, so markioni drvo.... nemoze igrac da pomine be ejjj. UZAS.. so Commoto .. kade be deckoto 8 suta mu se u aut..

ama neam gajle, narednata sezona ke imame najako zasiluvanje sto moze: STEVAN JOVETIC... taka da opusteno
se nadevam i BARRETO OD BARI SO NEGO :smir:

Treba da sme poaktivno vo Portugalija,Holandija,Francija...da ne zboram za Juzna Amerika.Podobro da kupuvame od tamo nego od Italija.Mene Bareto mi se sviga samo sto e brz,nekoj drugi karakteristiki posebno i ne poseduva

abe gi zemame bareto i alvarez od bari plus odbrana i sme top ekipa...

Bravo za klincive na Viareggio.Denes gi preslusale Lecce 2-1.Carraro redovno si dava golovi.Sega sme sigurno za ponatamu.Se spomnuvaat i Babacar i Camporeze za ponatamu dokolku otideme bar do polufinale!!!

Jovetic zapocnuva so treninzi narednata nedela, za mesec dena vika deka ke bide podgotven da igra. Jo-Jo e zver, se nadevam deka ke se vrati v polna forma i ke prodolzi kaj sto zastana, i dajboze da ostane vo fiorentina do kraj na kariera. FORZA JO-JO

boruc-lds-gamberini-camporese-pasqual-d'ago-monto-donadel-vargas-jovetic-mutu

во оваа формација:
4-1-3-2
моментално на местото на јоветич би го ставил љајич и би го менувал со бабакар или обрано во зависност од формата, и би го менувал муту со џила да поигра послени 10-тина минути пошто муту нема кондиција за цели 90.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom