Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Kakov Cavani sto ti e.Toa bilo porano,taka kaza Rino Fosci covekot sto go donese Cavani vo Italija.Cavani momentalno vredi 30 milioni,ako ne i poveke...

Vcera ne ja gledav utakmicata.Boruc napravi dve katastrofalni greski,ama sreka sto se razigravme u vtoro.Spored toa sto gledav od pregledot,Babacar odigral super i mislam deka konecno pokazuva zrelost.Ljajic,mu trebase ovoj gol za samodoverba.Santana sve podobar i podobar,bravo za nego momentalno najdobro krilo

од Вест Хем ја одбиле понудата од Фиорентина за Behrami од 4 милиони.. сега за сега тоа е според Скај Спорт.. како друга варијанта се најавува Johan Elmander од Бирмингам.

имало Преговори и со Edison Cavani.. но ништо сеуште е е потврдено..

+ Cerchi пауза од 2-3 недели поради повреда на мускулот на десната нога од натпреварот со Бреша

хехехехе... Кавани е повеќе од одлично решение... ама знаејки го дебелиот НЕМА ни теоретски шанси за вакво нешто!!!

хехехехе... Кавани е повеќе од одлично решение... ама знаејки го дебелиот НЕМА ни теоретски шанси за вакво нешто!!!

Не е ни крив дебелиот.. убаво му имаат кажано луѓето од горе, да е со одврзани раце знае и тој што е најдобро... :) Дела Вале браќата се криви.. незнам до кога ќе продолжат со таа политика.. Кога поминувам покрај стадионот 300 транспаренти има испозакачено по оградата против нив..

Не е ни крив дебелиот.. убаво му имаат кажано луѓето од горе, да е со одврзани раце знае и тој што е најдобро... :) Дела Вале браќата се криви.. незнам до кога ќе продолжат со таа политика.. Кога поминувам покрај стадионот 300 транспаренти има испозакачено по оградата против нив..

ама искрено подобро вакви газди неголи тие на Сити шо се...
барем знам дека постојат навивачи за овој клуб од љубов а не од пари(кои ите како се битни) и ѕвезди кои би играле само пари...

Vaka koga gi gledam pomladive kako igraat,so po 17,18,19 godini mislam deka dokolku gi zadrzime za nekoj si 3-4 godini fiorentina bi imala super tim za vo idnina.Plus nekoi koi sto se postari malce bi bile sovrsen miks na mladost i iskustvo.Vaka nekako bi izgledal toj tim za nekolku godini

Neto(25)-De Silvestri(26)-Camporese(23)-Nastasic(22)-?-Montolivo(29)-Aguy(23)-?-Ljajic(23)-Jovetic(25)-Babacar(21) + Seferovic,Cararro,Matos i eventualno novi deca od pogonot ili novi zasiluvanja.Super izgleda.Dobro bi bilo i Insua da bese tuka kako dolgorocno resenie za taa leva pozicija.On bi bil bas u najdobrite godini za toa vreme,25-26 godini.

Vuki-Viola-Fan изгледа те читаат овие од Фиорентина на форумот :)) , еве уште едно младо име. Денес е купен од Сан марино - Giacomo Lepri 1990 генерација. се смета за централен со многу добри квалитети.

ni behrami, ni keny miller nikoj nema da zememe so ova svinjava debela corvino, nesaka pari da dade

Vuki-Viola-Fan изгледа те читаат овие од Фиорентина на форумот :)) , еве уште едно младо име. Денес е купен од Сан марино - Giacomo Lepri 1990 генерација. се смета за централен со многу добри квалитети.
Giacomo Lepri e nas igrac druze.Nie go pozajmuvame na San Marino!

Lamja,pocekaj bez nervozi.Pravat napori debeliot,ama dupat klubovive.Iskreno ja neznam kolku eden skotlangjanec bi se snasol vo Italija,ali OK aj neka bide.Siptarceto e dobro,ama za sredina nekako ne mi e nesto.Jas mislev deka e lev bek,pa na pocetokot malce se izraduvav,ali aj ke vidime sto ke bide

celata rabota e do nas.se cenkame kako nekoj ciganski klub da sme.sakame se za evtina para,no nemoze sekogas.miller ne bi sakal da go zememe,no behrami e dobar pa kolku i da ne ni e potreben za vo sredina pak ke vrsi rabota.ne im ide umot na della valle da go odvrzat keseto i da kupat nesto dobro....da se cudi covek sto se desava i dali e ova investiranje?pozz

да, и мене не ми јасно особено со случајов на муту, што се труди ДВ да покаже. човекот доволно даде за фиорентина и ако веќе одлучил да не игра повеќе за тимот пушти го нека крши глаа. не го продавале али нема ни да игра ццццц, треба мирно да се разединат не вака. типот како да преинвестирал во фиорентина и како фиоренитна ништо не му вратила па сега глуми лудило.

Перуанецот Варгас зошто не играше против Бреша, да не е повреден?

Se spremaat vas da vi go sitnat i da ve ograbat za nekol 30 milioni,da ve olesnime malce ko za L.Toni!

Se spremaat vas da vi go sitnat i da ve ograbat za nekol 30 milioni,da ve olesnime malce ko za L.Toni!

не бе Баерн нема потреба да купува играчи од Фиорентина, не се плаши ти одма, си имаме ние подобри, зошто ке ни е Варгас кога имаме многу подобри играчи од Варгас во нашиот тим.

nema zelba nitu kaj gilardino da ostane vo timot.najverojatno i toj ke zamine na leto ,spored nego saka da najde novi stimuli...definitivno slednata sezona ke gledame nova fiorentina..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom