Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
хахаха да не заборавиме кој е прандели и до каде ја догура фиорентина и се тоа со многу мал буџет и голема желба. се сеќаваш ли сезоната кога имавме -15 бода на старт и пак ја догува виола до 4-то место. или лани тимот што не е многу поразличен од овој ги победи ливерпур, лион, баерн, а сега истиот под миха губи од лече и лацио. рана ни е зимата, сега во среда на гости против џенова. затоа нек си го направим меракот миха со време да не биде криво после хе хе ;)

Se slozuvam od zbor do zbor.Prandeli bese golem motivator,a i igracite se gledase deka go sakaat.Mnogu e bitno igracite da te sakaat u sprotivno timot e ko bes dusa.Prandelli bese harizmaticen i mnogu ne samo fudbaleri od Fiorentina nego i luge od strana i od drugi klubovi sekogas imale simpatii kon nego,kako covek i kako profesionalec.Prandelli e golem trener za razlika od Miha.Pravese cuda so Fiorentina,pogotovo vo prvite dve sezoni.Ne e malce da motiviras tim so -15 boda na pocetok od sezona,pa na kraj da zavrsis 4ti.I sami se uberivme lani kako bevme motivirani koga igravme so Lion,Liverpul,Bayer...Miha moze samo da uci od Prandelli

jas mislam deka mora itno da se menuva formacija i taktika.jas bi igral 4-4-2.
boruc
comotto gamberini natali pasqual

cerci dagostino donadel ljajic

babacar gilardini

mislam deka moze da se proba ovaa formacija.a za onie sto ne trcaa kako vargas monto i zanetti samo klupa i nisto drugo.ednostavno treba da se menuva.pozzz

E dobro a zasto Boruc,a ne Frey??? MIslam deka imas nekoj cudni kritiki pomalce,bez ljutis.Kako mozes Frey da go stavis na klupa.Pa covekot kakva lojalnost pokaza i kolku go sakaat.Mislam ne razbiram

Zal mi e za Boruc so ke sidi na klupa, dobar golman e i zasluzuva protimsko mesto ama vo fiorentina se znae koj e br 1.

A ujfalusi kako mu vleze na mesi go unisti, samo jako :) mn los start

za formacija mislam deka treba da igrame 4-3-2-1, sredina montolivo D,agostino i vargas, napred cerci i ljaic pred niv gilardino

E dobro a zasto Boruc,a ne Frey??? MIslam deka imas nekoj cudni kritiki pomalce,bez ljutis.Kako mozes Frey da go stavis na klupa.Pa covekot kakva lojalnost pokaza i kolku go sakaat.Mislam ne razbiram
pa vidi brat zosto boruc ,a ne frey.spored mene,boruc dava pogolema sigurnost na visokite topki ,a isto taka nema nisto loso vo toa ponekogas i da dobiva sansa osobeno koga se igra sreda nedela so sto bi imal moznost da se dokazuva.inace toa sto frey pokaza lojalnost e ubavo,no spored mene dokolku boruc dobie sansa da igra ke mu go zazeme mestoto i taa privilegija na frey odma pagja vo voda.ne treba da igra samo na stara slava iako ima podobri od nego(mislam deka boruc e podobar,prasanje na vkus).drugo,ne mi se svigja sto prima dosta smesni golovi ,niz noze(banani)sto ne retko mu se slucuva.sepak boruc dojde za da dobie sansa,a ne cela sezona da bide na klupa.konkurencija ima samo koga sekoj dobiva sansa za izjava....pa neka igra podobriot:smir:.pozz

абе како овој Чечри, добар ли е?

кај си бе пупони брате од дамна те нема да навратиш. черчи е легенда бре, најбољи играч ни е што само кажува колку сме тапа а не дека е черчи лош.
интересен играч е, ќе видиме како ќе се развива, јас не би го играл од старт али кога нема луѓе и тој е супер..

мислам дека ќе биде играч од него, уште ми е криво што го продадоа

top e cerci..brz driblinzi samo da se sredi i ke si gazi
mutu koa ke se vrati vo napad igrame so : cerci,vargas i mutu.. toa kopileto Gilardino na klupa, i daj boze da se povredi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nemora da se povredi pa ti!!!:smir:barem na klupa staj go da se nervira.hahahahah

D'agostino seuste povreden,
za utakmicava so Genova spored najavite na Mhajlovic ke igrame so uste eden u sredina, zanci ke ima promeni na formacijata iako potrvrdi deka najverojatno ke ostane 4-2-3-1 vo idnina

Abe neka si ide Mihajlovic ne mi se sviga uopste.Ja sum poveke za stranski trener posto ne gledam momentalno nekoj dobar od Italijanskava liga.Mi se sviga Fatih Terim,koj veke ni bese.Pelegrini isto ovoj na Viljareal i lani na Madrid sto bese.A zasto da ne i Batistuta da pocne edna nova avantura so nas.Ja sum za smena na Miha sto pobrzo,a mislam deka toa i ke se desi vo naredniov mesec.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom