Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
pa normalno deka nema da fati bollati mesto ni vo rezervi.dilemata bese megju nego i santana, pa normalno miha go napravil pravilniot izbor.i jas sum za santana:vozbud:.deckoto ni e dobar.pa neka bide barem na klupa...forza viola!!!

како не бе! моја неисполнета желба е да се шитне сантана, поима си нема тој. болати од друга страна е подценет и не знам зошто воопшто не го играат, внесува голема стабилност во играта али јебига донадел е тука,.

bravo za fiorentina.ke ispadneme so sigurnost.neka ima pouka za vo idnina.mora investicija inace toneme.sramota e ova....

so kopilinja kako Gilardino, Zanetti, markioni taman sme za 16mesto

SRAMOTA beee od kutrive lazio izgubivme doma

ОВА ТОТАЛНО МЕ ИЗНЕНАДИ, НИ НА КРАЈ ПАМЕТ.
НЕШТО Е СЕРИОЗНО ЗАЕБАНО!
ЛОШО МИХА ЛОШО.

montolivo dupka,nekako jalovo mnogu,bez ideja,kako izmoreni deluvavme,NeMase ostrina vo igrata,nemase koj da povlece,nemase presing,nemase odbrana,desilvestri e dupe,nemase nisto...
TONEME,A CARE NEGLEDAM SO OVIE IGRACI.TREBA DA SE MENUVA POLOVINA EKIPA ILI CRNO NI SE PISUVA.NIKOGAS NEMA DA SE IZRADUVAME VAKA...

prv pat gleam ova da gi svirkaat vaka igracive, ama ako im e, koa ne trcaat, krivo mi e za mihajlovic poso se glea deka ne mu e seedno ama i toj izglea e cepenica :) ne gledam igra na fiorentina bez idea kako da se nemaat dogovoreno pred utakmica, koj mu bea ovie potezi ne mozam da razberam zaso gi izvadi ljaic i cerci i gi stavi marchioni i ajde za babacar neka igra ama zaneti ne trebase da ostane vo igra. Marchioni 10 pati proba nieden kvaliteten centarsut celo vreme kuso, ljaic isto, vargas i toj nadvor od forma, montolivo mn slabo izigra, zaneti ne go komentiram, odbranava ni gamberini ni neznam koj ne ni ja spasuva, 5 igraci na fiorentia 1 do2 na lazio i primame gol. mn loso 10 natprevari bez pobeda

nekoj ke go jade, najverojatno miha, ako po nekoja slucajnost ostane ondak zaneti i marchioni nema da zaigraat, podobro papa w da igra barem ke se trudi neso da napravi ovie niso, a ne znam so e filmov so montolivo i gilardino so e rabotava sea zvezdi se demek go baraat ekipi, mene mi izgleda deka tie smetaat deka se sproti nivna volja zadrzani i protestiraat, pa ja sum da se prodadat i dvajcata vo januari ako dava usste nekoj pari za niv i da se donesat novi igraci, patetika se, i ne samo tie cela ekipa, ajde so isklucok na nekoi ko pasqual :)

--- надополнето ---

sega citav deka pretstavnici na navivacite imale ili imaat sostanok so upravava na fiorentina , baraat poveke da trcaat i da se odnesuvaat profesionalno

--- надополнето ---

http://www.goal.com/en/news/10/ital...-fiorentina-fans-protest-against-players-club

---

и мислам дека е крајно време да покаже михајлович од што е направен. крајно време да ги игра луѓето што тој самиот мисли дека требаат и да не се замара кој што ќе каже пошто неговото место и неговата работа е во прашање. доколку е и понатаму очајен мислам дека ќе биде добро да му се сврти на гасперини и да му се понуди местото. се бараат резулатати а не да се бориме за опстанок.

толку очајни натпревари како овие 3 не сум гледал, мора да биде луд да мисли дека не треба да смени нешто. како не му е јасно дека монтоливо-занети врската воопшто не финкционира. ако треба и мисли нека го стави и боруч кој на секој примен гол да ги треска од земја сите по ред. нека стави некој друг за капитен, само смени нешто беееееееее......

Греота за навивачите... фиорентина имаа поддршка цело време.. и на крај ја утнаа а можеа да примат уште некој гол. Како шо ги гледав цело време некако многу им беа тешки нозете... незнам шо беше работа... бтв... на крај мислев дека лацио ќе го пуштат зарате ама нивниот тренер го врати од загревање на клупа..ваљда чуваа резултат... стадионот 3 минути пред крај го напуштив па незнам што е било до крај ама сигурно е само исвиркувања... како и да е подитно треба да се мени нешто..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom