- Член од
- 7 септември 2008
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 35
Во кој посран тим бе? оној кој играше финале во ЛШ и што ја освои титулата во Бундеслигата, абре немој, колку и да го мразиш ти Баерн, не зборувај така, биди реален, Баерн доколку сериозно се заинтересира за да го купи Монтоливо тогаш и ке успее во таа намера, биди сигурен.
И нема потреба повторно да ми рециплираш затоа што јас немам намера да те убедувам во нешто кое ти не го прифаќаш без ралика дали е вистина или не.
како бе да не ти реплицирам ( и тоа во мој форум еј), секогаш ќе го мрзам клосе и јас немам намера да те убедувам во нешто кое ти не го прифаќаш без ралика што е вистина.
еден тим може да биде кој знае колку заинтересиран за него, ако играч има добра почва таму кај што е само ако е идиот може да си замине. нека биде и реал пак сериозен и нека проба да го земе шнајден пак назад,ццццц.
преку к ми од вашите големи тимови, прво нека се извинат за тоа што го направиле, па нека почнат да играат фудбал па можеби ќе го разберат и монтоливо кога им вика FUCK OFF.
Zatoa i zema 25 milioni.Corvino ako resil da go prodade,nema nikoj da go zaebe i nema sila sto ke go spreci da mu go produzi dogovorot.
, epten se ispostuvaa so publikava na Italija - Farski, se zabelzuvase vzaemnata pocit