Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Во кој посран тим бе? оној кој играше финале во ЛШ и што ја освои титулата во Бундеслигата, абре немој, колку и да го мразиш ти Баерн, не зборувај така, биди реален, Баерн доколку сериозно се заинтересира за да го купи Монтоливо тогаш и ке успее во таа намера, биди сигурен.
И нема потреба повторно да ми рециплираш затоа што јас немам намера да те убедувам во нешто кое ти не го прифаќаш без ралика дали е вистина или не.

како бе да не ти реплицирам ( и тоа во мој форум еј), секогаш ќе го мрзам клосе и јас немам намера да те убедувам во нешто кое ти не го прифаќаш без ралика што е вистина.
еден тим може да биде кој знае колку заинтересиран за него, ако играч има добра почва таму кај што е само ако е идиот може да си замине. нека биде и реал пак сериозен и нека проба да го земе шнајден пак назад,ццццц.
преку к ми од вашите големи тимови, прво нека се извинат за тоа што го направиле, па нека почнат да играат фудбал па можеби ќе го разберат и монтоливо кога им вика FUCK OFF.

Montolivo e kapiten.. i vo prv tim na Italija..nema sansi da ide vo toa debilno germansko prvenstvo..

Рикардо Монтоливо следното лето во Баерн (мајка му е Германка и тој го знае германскиот јазик перфектно), замена за Ван Бомел кој му истекува договорот со Баерн јуни 2011, на Монтоливо договорот му истекува јуни 2012 што значи наредното лето за мала сума ке може да премине во Баерн, онака само да ве известам, Поздрав :salut:
pa i italjanski znae perfektno

vie kako zemate igraci od fiorentina strav me faka, deka veke frey go potpisavte

a so idioti se od fiorentina,corvino moze e cicija ama ne e glup, ako montolivo ne go prodolzi dogovorot ( a ke go prodolzi) vo januari ke bide prodaden na toj so ke ponudi najmnogu arsenal, inter, juventus i bayern zaenteresirani, eden melo go prodade za 25 mil, monto sigurno ne e ispod ovaa cifra

pa i italjanski znae perfektno

vie kako zemate igraci od fiorentina strav me faka, deka veke frey go potpisavte

a so idioti se od fiorentina,corvino moze e cicija ama ne e glup, ako montolivo ne go prodolzi dogovorot ( a ke go prodolzi) vo januari ke bide prodaden na toj so ke ponudi najmnogu arsenal, inter, juventus i bayern zaenteresirani, eden melo go prodade za 25 mil, monto sigurno ne e ispod ovaa cifra

епа да, ви го зедовме Лука Тони во 2007 и тоа за 11 милиони евра, тогаш најдобриот напаѓач во Италија, и не значи дека ако Мело сте го продале за 25 мил.евра на Јуве дека и Монтоливо ке го продадете за толку пари + Монтоливо му истекува договорот 2012 што значи јуни 2011 за мала сума ке може да ја напушти Фиорентина. И многу не го форсирајте Монтоливо демек е некоја огромна ѕвезда, пр. Јас би сакал многу повеќе Де Роси од Рома да дојде во Баерн отколку Монтоливо.

епа да, ви го зедовме Лука Тони во 2007 и тоа за 11 милиони евра, тогаш најдобриот напаѓач во Италија, и не значи дека ако Мело сте го продале за 25 мил.евра на Јуве дека и Монтоливо ке го продадете за толку пари + Монтоливо му истекува договорот 2012 што значи јуни 2011 за мала сума ке може да ја напушти Фиорентина. И многу не го форсирајте Монтоливо демек е некоја огромна ѕвезда, пр. Јас би сакал многу повеќе Де Роси од Рома да дојде во Баерн отколку Монтоливо.
ako sakal da si ide nikoj ne mu brani, a malce pari da ne se za luka toni, koa go napre transferot imase 30 godini, i kako so se pokaza imal uste edna dobra sezona vo negovite noze, 11 mil e dobra cena, za eden drogba koj cel zivot igra na visoko nivo se nudat sumi od 10 mil, taka da 11 mil e odlicna zdelka za fiorentia barem. a za montolivo ti kazav, ako ne go potpise dogovorot, ke bide prodaden vo januari, na ekipata so ke ponudi najmnogu, so ogled na toa so igra vo dobra forma, a i si go zacvrstuva mestoto vo reprezentacija, ke ima seriozno nadavanje od klubovite, za dobra cena moze da ide kaj saka, rekov corvino ne e glup, sigurno ke mu najde zamena

ako sakal da si ide nikoj ne mu brani, a malce pari da ne se za luka toni, koa go napre transferot imase 30 godini, i kako so se pokaza imal uste edna dobra sezona vo negovite noze, 11 mil e dobra cena, za eden drogba koj cel zivot igra na visoko nivo se nudat sumi od 10 mil, taka da 11 mil e odlicna zdelka za fiorentia barem. a za montolivo ti kazav, ako ne go potpise dogovorot, ke bide prodaden vo januari, na ekipata so ke ponudi najmnogu, so ogled na toa so igra vo dobra forma, a i si go zacvrstuva mestoto vo reprezentacija, ke ima seriozno nadavanje od klubovite, za dobra cena moze da ide kaj saka, rekov corvino ne e glup, sigurno ke mu najde zamena
vo pravo si brat.corvono e pameten i odma ke najde zamena.montolivo ako tolku saka da si odi sreken mu pat.tocno e deka ne e kojznae kakov igrac.inace sigurno nema da si odi za pod 20 milioni toa e sigurno.ama vo baern neveruvam deka ke odi.poverojatno e inter da go zeme.

Kako prvo Montolivo e odlicen igrac i eden od najdobrite ona taa pozicija.edina mana mi e sto e malce mek,ama za pasovi,tehnika,asistencii sigurno eden od najdobrite.Kako vtoro nema da si zamine uste najmalku 2-3 godini.I kako treto,Corvino ne e glup UOPSTE.Ako go prodava prvo ke mu go prodolzi dogovorot,pa posle ke go prodade.Nema teorija da go pusti vo januari da si odi,vie ne ste tacni.Zasto na Melo mu go produzi dogovorot pa posle 15 dena go prodade?:toe:Zatoa i zema 25 milioni.Corvino ako resil da go prodade,nema nikoj da go zaebe i nema sila sto ke go spreci da mu go produzi dogovorot.

A ovoj bavarecot prasajte go za kolku go prodadoa Lucio na Inter lani?Pa posl sporedi ja sumata za L.Toni od 11 milioni za 31 godini koj imase uste edna godina od dogovorot so Fiorentina!

http://fotoalbum.fiorentina.it:88/g...&id_album=&order=last_update&hm=1

ова е многу добра слика хахах
не знам дали го следите овој Viviano не испушта ни една прилика да изјави дека сон му е да брани за фиорентина lol
zakon slika samo ja i cassano i rossi ke gi dodadam :), epten se ispostuvaa so publikava na Italija - Farski, se zabelzuvase vzaemnata pocit
a za viviano bas mi e milo so saka da brani za fiorenitna, ama i barzagli sakase da igra za fiorenita pa se predomisli za skapani + 100000 so mu gi ponudi wolfsburg

a za viviano bas mi e milo so saka da brani za fiorenitna, ama i barzagli sakase da igra za fiorenita pa se predomisli za skapani + 100000 so mu gi ponudi wolfsburg

хахаха еее јебига, сите би сакале да играат за виола ама ако се плати доволно LOL. имало многу случаеви вакви, мислам дека таква е работата и со монто сеа,си бара некое покачување, истото мислам беше и за касано во јануари. касано после натпреварот со фарски изјавил и дека му се допаѓа многу идејата за фиорентина али неговата моментална плата е мислам 2.8М а ние не даваме над 2М. фреј, џила и муту мислам се со 2 другите се под таа сума.
иронично е како вакви играчи да зимаат толку малку во споредба со тимови кај што можат да играат и да зимаат x5 пати.
иронично е и тоа што еден фудбалер може воопшто толку многу пари да зима, никој не вреди толку, али јебига, си поигра човекот 3 сезони и оп 10М евра у џеб па па па
а за нашиот сопстевник кој направи огромно богатство откога е сопственик на фиорентина а не им дава плус 100,000!

jeda i cevanton igraat za lecce..epten teska utakmica ke bide utre.. ideme na pobeda GILA MORA da dade 2 gola :D

се надевам дека болати ќе добива повеќе шанса и ќе влезе барем во 2-ро како замена на занети. не верувам дека занети може да изигра цел натпревар со полн капацитет.

Najdobro bi bilo Ljajic kako poluspisc MOntolivo i Dagostino u sredina.Posle eventualno Bolatti na mestoto na Ljajic,a dagostino da otide pnapred kako poluspic

Najdobro bi bilo Ljajic kako poluspisc MOntolivo i Dagostino u sredina.Posle eventualno Bolatti na mestoto na Ljajic,a dagostino da otide pnapred kako poluspic

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom