Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
А до кога е суспендиран Муту? Кога ќе се враќа во игра?

земи изгуглај бе брат, ич не ме интересира кога се враќа муту хахха
ќе ти кажат еве другите кои го поштуваат муту... за некој ден ..кај да е, ќе отварат кајгана ;)

--- надополнето ---

http://football-italia.net/sep07z.html

што му е на сопствеников бе, очекува нешто играчиве да му играат за без пари, па нормално си бара човекот поголема плата и си jа заслужува. не е прашање дали го сака тимот за кој што игра си го бара сработеното.

mutu ke bide gotov za igra za 9 toto kolo i mecot so katanija vo gosti.toa e nekade 29 oktomvri ako ne se lazam.

• 4-2-3-1
  • 1Frey
  • 29De Silvestri
  • 14Natali
  • 2Kroldrup
  • 23Pasqual
  • 18Montolivo
  • 15Zanetti
  • 24Cerci
  • 21D'Agostino
  • 32Marchionni
  • 11Gilardino
najaveni za mecot so lecce

што е работата со гамберини, сеуште е повреден? зошто не го игра прв состав?

gamberini ima uste eden natprevar suspenzija ,pa od narednoto kolo ke bide na rasopolaganje.sigurno deka nema da bide prvotimec posto e nadvor od forma i daleku od onoj vistinskiot gamberini koj so go znaevme.se nadevam deka brzo ke se vrati na starite pateki...forza VIOLA!!!

Ljajic mislam deka ke igra na mestoto na Dagostino,a ovoj na mestoto na Zaneti.Taka da u sredina Montolivo-Dagostino,napred Gilla pozadi nego Markioni-Ljajic-Cerci.

Ljajic mislam deka ke igra na mestoto na Dagostino,a ovoj na mestoto na Zaneti.Taka da u sredina Montolivo-Dagostino,napred Gilla pozadi nego Markioni-Ljajic-Cerci.
pa toa i najpametno ke bide, lece ne se nekoi jaki pa moze da rizikuva i da go pusti ljaic da igra, ako ne se snajde na narednata pak deagostino , ama mislam deka ke igra ljaic redovno dobar e samo mu trebaat natperevari da se razigra, i jovetic koa dojde ne igrase mn

Рикардо Монтоливо следното лето во Баерн (мајка му е Германка и тој го знае германскиот јазик перфектно), замена за Ван Бомел кој му истекува договорот со Баерн јуни 2011, на Монтоливо договорот му истекува јуни 2012 што значи наредното лето за мала сума ке може да премине во Баерн, онака само да ве известам, Поздрав :salut:

znaeme deka ke si odi,no dali ke bide baern ,rano e da se kaze.zamena ke mu bide inler po se izgleda...

znaeme deka ke si odi,no dali ke bide baern ,rano e da se kaze.zamena ke mu bide inler po se izgleda...

Има некоја изјава од него или очигледно е веќе дека ке си отиде Монто? Според мене Монтоливо ке замине во некоја екипа од Италија,можда Милан/Интер ајде еве да ги додадеме тука и Рома,али кога би бил достапен за трансфер битката во Италија ке се води помеѓу градските ривали од Милано според мене.

Кога се враќа Јоветич? Кое коло од прилика?

Montolivo ne si odi uste minimum 2 godini,toa garantiram.A i da si odi nema da bide za pomala suma od 20 milioni.Samo sto kupil nova kuka vo Firenza,taka da kapitenot ostanuva.Inace Jovetic ke se vrati tek na prolet,6 meseci ke bide uste otsuten

Рикардо Монтоливо следното лето во Баерн (мајка му е Германка и тој го знае германскиот јазик перфектно), замена за Ван Бомел кој му истекува договорот со Баерн јуни 2011, на Монтоливо договорот му истекува јуни 2012 што значи наредното лето за мала сума ке може да премине во Баерн, онака само да ве известам, Поздрав :salut:

зошто би одел монтоливо во тој посран тим? и самиот монтоливо го мрзи колку што и јас тој тим.... не ми е јасно као демек толку се сеа чувствителни си превртеле два збора и демек раскинуваат одма.. не бе полека алоо, монтоливо ќе остане во фиорентина. јас тотално го разбирам монтоливо, проблемот е кај дела вале што се стиснал, али од наредна година ако господ им помогне на УЕФА да им даде уште повеќе храброст за фер финансиското правило богами и сите ќе станат како дела вале.
поздрав.

--- надополнето ---

а уште повеќе ме нервираат овие копилиља од гол.ком што ги пишуваат статиите, сите натписи за нас (читај: среден,неголем тим, тимови кај што ги праќаме на позајмица) им се да не разнебитат, демек готови ние бараме и замена за монтоливо, абе да ви ебам матер идиоти едни, до толку срање сајт станаа тоа чудо нешто, само да се ложи раја.

зошто би одел монтоливо во тој посран тим? и самиот монтоливо го мрзи колку што и јас тој тим.... не ми е јасно као демек толку се сеа чувствителни си превртеле два збора и демек раскинуваат одма.. не бе полека алоо, монтоливо ќе остане во фиорентина. јас тотално го разбирам монтоливо, проблемот е кај дела вале што се стиснал, али од наредна година ако господ им помогне на УЕФА да им даде уште повеќе храброст за фер финансиското правило богами и сите ќе станат како дела вале.
поздрав.

Во кој посран тим бе? оној кој играше финале во ЛШ и што ја освои титулата во Бундеслигата, абре немој, колку и да го мразиш ти Баерн, не зборувај така, биди реален, Баерн доколку сериозно се заинтересира за да го купи Монтоливо тогаш и ке успее во таа намера, биди сигурен.
И нема потреба повторно да ми рециплираш затоа што јас немам намера да те убедувам во нешто кое ти не го прифаќаш без ралика дали е вистина или не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom