Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
чекај малку, нешто не ми е логично тука, банката ги подмирува долговите на сенси што таа ги напрвила против неа? хм....
највероватно јас не сум разбрал добро, ќе те замолам да ми објасниш!
пошто сенси нема пари да ги подмири долговите кон банката, таа го зима тимот но не значи дека банката е сопственик на тимот, само чека трето лице да ги подмири долговите,а сенси ако нема у недвижнини што и да е треба да си оди у затвор! така си ги разбирам јас работите, освен ако банката не решила да влезе во фудбалот што е апсурдно.
според мене рома треба да се лиши од сите натпреварувања, се додека не се подмири долгот и токму од овие причини УЕФА имаше најавено дека тоа ќе им го прави на сите тимови кои имаат долгови .... што тешко дека ќе се спроведе у пракса, кога тука спаѓаат реал, барса, манчестер, челзи, арсенал, од италјаниве мислам дека у долг се и милан и интер али не толку колку овие другиве.
и плус 15М кај ги наоѓаат париве бе, од никаде се појавуваат, ебати фудбалот што бизнис стана и тоа прљав бизнис.

види вака, додека фамилијата Сенси беше сопственик на Рома направи долг некаде околу 350мил евра спрема банката... кога веќе банката си ги побара парите(ова лето) Росела немаше од каде да и ги врати, па затоа мораше клубот да го даде во рацете на банката со тоа и да го подмири долгот... сега клубот Рома е во сопственишто на банката Уникредит, а Росела веќе нема никакви долгови но го изгуби клубот!!!! така сега банката од свои пари го финансира клубот додека не се најде нов купувач... затоа Рома моментално нема никаков долг

велиш дека сеуште не е подмирен долгот, но банката со Росела се договориле клубот да припадне на банката, а со тоа и сите долгови да бидат подмирени!!! сега банката може да ќари од продажбата на Рома, зависи за колку пари ќе ја продаде, можеби парите кои ќе ги земе од Рома ќе имаат поголем износ од долгот, но тоа е тоа!!! тоа ти е исто кога вадиш кредит и потоа ако немаш пари да го вратиш, банката ти зема секаков вид на имот кој има вредност!!!

ги заборавив тие 15мил... тоа се пари кои Рома ги заработи со самото 2-ро место во Сериа А и финалето од Купот на Италија, јас не гледам ништо сомнително овде, ниту во тие 15мил, ниту во продажбата, се јасно како ден!!!!

ги заборавив тие 15мил... тоа се пари кои Рома ги заработи со самото 2-ро место во Сериа А и финалето од Купот на Италија, јас не гледам ништо сомнително овде, ниту во тие 15мил, ниту во продажбата, се јасно како ден!!!!

оккеј, мене сета приказна ми изгледа како да е влезена рома во уште поголем долг со тоа што ја одржуваат во живот, банката никогаш не е во зијан. ќе зголемат каматни стапки, ќе се прекрши тоа на грбот на некои други на некое друго место ... ах уефа педери.

Баксузи сме големи со повредиве.Само некој се повредува,а сезонава уште не е ни почната!Ах Муту само да му заврши суспензијата...осеќам мотивиран е максимално:vozbud:

Dos santos e na prodazba 6mil. Treba da go kupime ovoj

pa moze tomic ili dos santos top ne ni dojdat... a odbrana kurac a, nema da kupime nieden

pa moze tomic ili dos santos top ne ni dojdat... a odbrana kurac a, nema da kupime nieden
ja vikam da dojdat dvajca od ELIA, DOS SANTOS ili BEN AARFA zaedno so jovetic, ljaic babacar ke iame koska napad za naredni 10 godini :)
za dos santos so e rabotava i ne se bas 6 milioni, totenhem bara 10 ama navodno mozelo da se postigne dogovor okolu 6, pod uslov a se plati vednas celata suma i ova izglea ke bide problem za corvino, a odbrana ako ne zememe bar eden centralen ke bide mn opasno ke bideme komedii, pasqual, comoto, natali, felipe, samo gamberini i LDS neso vredad drugibve samo gledaat, gi rabotea totenhem ko prvpat fudbal da igraat

--- надополнето ---

River plata zagrizeni zaso liverpool go sakale bolati pa mozele da im go rasipat transferot, malce podocna citam deka Liverpool se resile da go prodadat Aquilani, i si vikam da im napraime edna trampa Bolati- Aquilani i sredinava ke ni bide najaka u evropa, go prodavame vargas na real i vo zamena za drente i so ostanatoto go kupuvame dos santos, i im go prodavame Gilardino na Marsej vo zamena za Ben Arfa i so ostanatoto go kupuvame Maxi lopez

.......................Frey

LDS......Gamberini......Felipe......Drente

....Aquilani.....montolivo.....Dagostino

..D. Santos.................Ben Arfa
.................M. Lopez

malce preterav a :)
sepak mislam deka mozeme da go zememe aquilani i dos santos

....Frey

LDS......Gamberini......Felipe.....pasqual

....Aquilani.....montolivo.....Dagostino

..D. Santos.................vargas
.................Gila
ili eden od aquilani ili montolivo da igra opnapred na mestoto na Jovetic

Хехехехех Gigliati закон си жими се ме насмеа :) цар си озбилно...како си правиш тимчиња ко тимов да е на менаџер :) И јас би сакал такво нешто али не е тоа така лесно

ja vikam da dojdat dvajca od ELIA, DOS SANTOS ili BEN AARFA zaedno so jovetic, ljaic babacar ke iame koska napad za naredni 10 godini :)
za dos santos so e rabotava i ne se bas 6 milioni, totenhem bara 10 ama navodno mozelo da se postigne dogovor okolu 6, pod uslov a se plati vednas celata suma i ova izglea ke bide problem za corvino, a odbrana ako ne zememe bar eden centralen ke bide mn opasno ke bideme komedii, pasqual, comoto, natali, felipe, samo gamberini i LDS neso vredad drugibve samo gledaat, gi rabotea totenhem ko prvpat fudbal da igraat
\
ili eden od aquilani ili montolivo da igra opnapred na mestoto na Jovetic

ихаааа, толку трансфери направи а не ти текна дефанзивен нешто да купеше? филипе ти стои и во двете комбинации, ццц
ако сакаат анвилани - болати размена да правиме , изгледа интересно, изгледа маскерано ќе им иде па го сакаат болати, али мислам дека нема да успее ова, само гласини. и сепак болати е топ како дефанзивен среден играч. јас вака би направил во 4-2-3-1 системотч
фреј- лдс-гамберини-клоудруп (ама у форма)- пасквал, монто-болати, варгас - д'аго - маркиони - џила
што се врати јоветич или до тогаш во комбинција со љаич тој би дошол на местото на д'аго кој би се префрлил во средина а болати сепак би останал у тим.
дагостино го гледам повеќе офанзивен додека монтоливо повеќе дефанзивен не знам како би играле у иста линија.

Како и да е формацијата,оваа година Муту ќе ни треба многу.МИслам дека Муту треба да биде прва постава,поготово кога Јове е повреден!

abe se smeeme ama ne e za smeenje, ljaic povreden 2 nedeli pauza
a pazete ja ovaa vest, kako ni trgna so transferive :) Fiorentina i juventus rabotat na razmena DIEGO - VARGAS
http://www.fiorentinanews.com/approfondimento_home.asp?idn=80714

drugo agentot na Mantovani vika deka ima pregovori za leviot bek no ne znae do koja faza se pregovorite, corvino sledi nekoi igraci od argentina Danilo Pereira e Sergio Araujo

abe se smeeme ama ne e za smeenje, ljaic povreden 2 nedeli pauza
a pazete ja ovaa vest, kako ni trgna so transferive :) Fiorentina i juventus rabotat na razmena DIEGO - VARGAS
http://www.fiorentinanews.com/approfondimento_home.asp?idn=80714

нема да се случи ова, од проста причина што ако има играч што ние го сакаме го сака и јувемерда, штом ние би го сакале диего тие си викам - епа да го зачуваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom