Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
не ми е јасно, вие стварно мислите дека фиорентина е сиромашен тим? да инвестираше дела вале барем колку што заработува на грбот на клубот ќе бевме нешто друго, вака барем мене ми останува да се чудам каде идат парите :D:D
имаш голем лајк за ова :smir:

Прандели и официјално преставен како нов селектор на Италија.Нака му е со среќа и му посакувам големи успеси!

neka mu e so sreka i se nadevam deka ke go zemem de silvestri vo reprezentacija posto deckoto zasluzuva.inace jas prandelli iskreno da si kazam ne go cenev mnogu bidejki sepak se predstavuvase dosta malodusno na gostinski teren i sekogas bese zadovolen so eden bod od gostuvanja na ekippi kako siena.mislam deka ne e trener za visoki dostreli megjutoa jas kako podrzuvac na italianskiot fudbal i reprezentacija mu posakuvam uspesi i se nadevam deka eden den ke me demantira za ova:smir:.pozz i forza viola!!!sto se slucuva so transferi by the way?

Трансфер пазарот моментално е стенд-бај.Како што реков ја,а и Корвињо потврди вчера,ќе се купува,но после Мундијалот!

koa iskaca noviot dres znae nekoj

neznam koga izleguva noviot dres,megjutoa znam deka toyota veke nema da ni bide sponzor.se ocekuva da bide so malku natpisi novosezonskiot dres:vozbud:.ajde be debel corvino daj nekoj transfer da mu se nevidi.sto mislat ovie od fiorentina,deka so istite igraci ke se borime za top4.pa nema sansi.se vide deka so ovie igraci neodi i treba nekoja promena da se naprai.ajde optimizam mora da se zapazi ima uste vreme.pozz
.

neznam koga izleguva noviot dres,megjutoa znam deka toyota veke nema da ni bide sponzor.se ocekuva da bide so malku natpisi novosezonskiot dres:vozbud:.ajde be debel corvino daj nekoj transfer da mu se nevidi.sto mislat ovie od fiorentina,deka so istite igraci ke se borime za top4.pa nema sansi.se vide deka so ovie igraci neodi i treba nekoja promena da se naprai.ajde optimizam mora da se zapazi ima uste vreme.pozz
.

TOYOTA нема да биде на дресот веќе? daaaaaaaamn. тогаш кој?
п.с. мело + меркиони + 20 М кој рече дека е лош диал, ја не :D:D:D
нема што, коривино нема промашен трансфер, во тоа сум сигурен, а дали прави трансфери за повисок дострел тоа е друго прашање што повлекува други прашања.

Според Sky Sport Емилиано Инсуа од Ливерпул на чекор до Фиорентина.Цената околу 5 милиони евра

Nema nisto novo...
Ajde od ponedelnik nataka ke ima poise novosti okolu transferite
forza viola

Од понеделник мислам дека и почнуваат новите подготовки за новата сезона.Прво лекарски прегледи па после и во кампот на припреми

Epten jako trgnavme pa neso ne snema :) Mene kako mi izgleda rabotava Vargas sigurno go sitkame za da sobereme pari, so odlaganjevo na prodolzuvanjeto na dogovorot na Montolivo ne bi me cudelo i nego da go prodadat i taka corvino premnogu se fokusira na igrac od sredinata, kacar, Candevra, misimovic, petrovic, bara igraci po portugalija, ramisres i fernando.
a za podgotovkive povikani se dosta mladi igraci i kako so citav sea ke se odluci dali Babacar ke bide zamena za gila ili ke se kupuva nov igrac, zavisi kako ke se pokaze, isto taka povikan e megudrugite i DI Carmine i ne bi me cudelo i toj da se nametne, mlad igrac e ima 21 godina go vratija od pozajmica
ako ne se sekavate na deckovo :)

Ми текнува го даде последниот гол против Елфсборг!

Во 21 часот во Фиренца почува Corvino Show,или поточнои нешто како емисија каде ќе се соочисо новинарите и фановите.Како што можев да прочитам,ќе се кажува многу за трансфер пазарот и најверојатно ќе ги отвори картите.Дали точно или неточно ќе видиме.Непредвидлив е Корвињо

Во 21 часот во Фиренца почува Corvino Show,или поточнои нешто како емисија каде ќе се соочисо новинарите и фановите.Како што можев да прочитам,ќе се кажува многу за трансфер пазарот и најверојатно ќе ги отвори картите.Дали точно или неточно ќе видиме.Непредвидлив е Корвињо
koj saka moze da glea u zivo :) http://it.violachannel.tv/dettaglio-live/items/conf-stampa.html

Pokraj utakmicata so Totenhem,zakazana e prijatelska i so Valensija

aaa debeliov ke kaze nesto opasno osekam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom