Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Па ја мислам дека Брешано е крило.Незнам дали лево или десно,а таков профил на играч мислам дека не ни треба.Ако игра во линија со Монто и Дагостино ОК,може,али како крило не!
лајк за брешано, многу добар играч цврст, и одличен шут... до кај е со него немам време по нет да барам, али екстра е ако дојдат овие двајца кај нас и плус дренте плус некој денар денар околу 15 мил за ѕид некој(штета шо галас бара минимум 4 мил. слободен е јас би дал) и имаме феноменален состав.... :tv:

bresano e multifunkcionalen igrac.mislam deka go spremaat za sredinata,a ne kako krilo posto ke igrame formacija 4-3-3.ke bide rezerva vo sekoj slucaj no se razbira dobra.inace citam sega deka dembele bi dosol za 8 milioni,no ne e nisto gotovo.pozz

bresano e multifunkcionalen igrac.mislam deka go spremaat za sredinata,a ne kako krilo posto ke igrame formacija 4-3-3.ke bide rezerva vo sekoj slucaj no se razbira dobra.inace citam sega deka dembele bi dosol za 8 milioni,no ne e nisto gotovo.pozz

уф ајде да го земат дембеле и ќе се чудам што им стана на менаџментот да земат 2-ца екстра играчи во едно лето, дагостино и дембеле.
и ако ги задржиме варгас, фреј заедно со останатите да не ги набројувам стварно ќе бидеме конкутрентни.
останува да се види како миха ќе ги вклопи, што ќе искомпонира, мислам мене овие играчи да ми ги дадеш одма шампиони ги праам наредна година :D hehe

Па добро Дембеле,Дагостино,Инсуа...сите се добри играчи,но дали ќе се вклопат во формацијата и како ќе се адаптираат.Поготово овие што доаѓаат од друго првенство.

pa sto pobrzo gi potpiseme toa podobro, ke imaat celo leto da se uigruvaat, jaki podgovitelni natprevari i neame galje.
Dembele i Insua ke bidat mn jaki zasiluvanja kakov tim ke praime LDS, Jovetic, Ljaic, Dembele, Insua, Babacar ( najverojatno toj ke bide zamena za Gila) + iskusni igraci kako Frey, Vargas, Montolivo ,Gamberini Gila i napagacka(drska) formacija i mentalitet nametnat od Mihajlovic dobar sklop nema sto. Oslobodeni od mn natprevari mora sezonava da osvoime titula, tesko za skudetoto ama kupot nas e sezonava

--- надополнето ---

Па добро Дембеле,Дагостино,Инсуа...сите се добри играчи,но дали ќе се вклопат во формацијата и како ќе се адаптираат.Поготово овие што доаѓаат од друго првенство.
A koa ke vidis site ke mora da se vklopuvaat ne samo novodojdenite igraci, niv moze da im bide i polesno, poso nasive naviknati na edna formacija do sea, a treba da se adaptiraat na formacijata od mihajlovic ama mislam deka nema da ima pogolemi problemi, dobri igraci se so moze da se snajdat na poveke pozicii, vargas, montolivo, jovetic, dembele moze da gi stais na koja pozicija sakas :)

Mihajlovic ja vraka 4-3-3
vo sredina se montolivo-dagostino-bolatti .. Vargas go prodavame za 23mil.

Dembele i luizao gi kupuvame za tie pari, i veke ne se zamaram za transferi

Mihajlovic ja vraka 4-3-3
vo sredina se montolivo-dagostino-bolatti .. Vargas go prodavame za 23mil.

Dembele i luizao gi kupuvame za tie pari, i veke ne se zamaram za transferi
bollati nema da igra prva postava toa e sigurno.toj ke bide alternativa na dagostino.a za sredinata ke se kupi nekoj nov,a vargas sigurno zaminuva pri dobra ponuda.pozz

Наводно Арсенал бил заинтересиран за Монтоливо.Понуда околу 22 милиони евра.Јас искрено несакам да слушнам за негова продажба.Монтоливо супер се снаоѓа кај нас и е комплетен играч од средина кој може на сите позиции да изигра добро.Плус и во репрезентацијата одлично се снаоѓа,а и беше супер оценет.

Наводно Арсенал бил заинтересиран за Монтоливо.Понуда околу 22 милиони евра.Јас искрено несакам да слушнам за негова продажба.Монтоливо супер се снаоѓа кај нас и е комплетен играч од средина кој може на сите позиции да изигра добро.Плус и во репрезентацијата одлично се снаоѓа,а и беше супер оценет.

не бе какво продавање, уште па у англија да одел ха ха

Boltai mozno e da go sitneme na palermo, corvino saka najmalku 12 mil, i kako zamena da dojde eden od meirales ili veloso, imase nekoi pisuvanja denovive, ne znam za ovoj meirales nekako iam custvo deka veke e potpisan, pamtite deka mn se pisuvase, veloso denes izjavi deka saka da igra vo italija ideka imalo nekoi kontakti so juve, milan i fiorentina i deka e podgotven da se prikluci na bilo koj od ovie timovim,
Za da se kupuva corvino ke treba da prodava, za odbienata ponuda na Mancheter C. koja bila 40 mil za vargas i montolivo, corvino odbil da go prodava Monto po sekoja cena, ama deka moze da se pregovara za vargas, i juve povtorno zaenteresirani za Gila, ja vikam neka go sitnat i neka go kupat casano ili Di natale.

se sto imas pisano, te podrzuvam, bilo sto da se desi e dobro za nas

Boltai mozno e da go sitneme na palermo, corvino saka najmalku 12 mil, i kako zamena da dojde eden od meirales ili veloso, imase nekoi pisuvanja denovive, ne znam za ovoj meirales nekako iam custvo deka veke e potpisan, pamtite deka mn se pisuvase, veloso denes izjavi deka saka da igra vo italija ideka imalo nekoi kontakti so juve, milan i fiorentina i deka e podgotven da se prikluci na bilo koj od ovie timovim,
Za da se kupuva corvino ke treba da prodava, za odbienata ponuda na Mancheter C. koja bila 40 mil za vargas i montolivo, corvino odbil da go prodava Monto po sekoja cena, ama deka moze da se pregovara za vargas, i juve povtorno zaenteresirani za Gila, ja vikam neka go sitnat i neka go kupat casano ili Di natale.

FREY
DE SILVESTRI GAMBERINI FELIPE INSUA

GARGANO DAGOSTINO MONTOLIVO

DEMBELE GILARDINO JOVETIC

VAKA JAS JA ZAMISLUVAM FIORENTINA ZA SLEDATA SEZONA.OCEKUVAM DA RASTURAME SO MIHAJLOVIC!!!:vozbud:.FORZA FIORENTINA!!!

FREY DE SILVESTRI GAMBERINI FELIPE INSUA GARGANO DAGOSTINO MONTOLIVO DEMBELE GILARDINO JOVETIC

VAKA JAS JA ZAMISLUVAM FIORENTINA ZA SLEDATA SEZONA.OCEKUVAM DA RASTURAME SO MIHAJLOVIC!!!:vozbud:.FORZA FIORENTINA!!!

си ја нареди ти а :)
абе ти викам идеме на шампионска наредна сезона :)

Убаво,убаво...само и еден централен бек искусен и мислам дека ќе бидеме супер!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom