Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки за играта!Рамноправно прво полувреме,но сепак,се на се играта беше на наша страна,а тоа го покажува и статистиката.Вие сакавте да излезете непоразени и прерано се затворивте.За Германците тоа е ко луна парк,пошто уживаат да бомбардираат,и голот се дојде(ваков или онаков).

Се гледаме во Фиренца!

срце на терен, али некои го скршија од добро познатите полички гомна во кои што се дави последно време европскиот футбал.
и после парите не го му наштетуваат на футбалот, пссс
и оддвај чекам сеа реакции да видам за тоа до кој степен е доведен футбалот, јасно ли ви е зошто сега не воведуваат технологија во футбалот!
mnogu opasni politiki, bas sakav da pisam, onoj platini mme, go rastura fudbalov, toj i dojde na vlast so toa so vetuvase deka ke gi rasturi italjanskata, angliskata i spanska dominacija, vo korist na poslabite ligi toa e, ni ostanuva FIrenca, imame aktiven rezultat da se nadevame deka vo firenza bar nema da ne remetat, i mislam i deka nema zaso od tamu ne ednas radi ultrasite si idele fudbaleri i sudii u gepek, da ne go izedat. FORZA FIORENTINA I GLAVATA GORE

Честитки за играта!Рамноправно прво полувреме,но сепак,се на се играта беше на наша страна,а тоа го покажува и статистиката.Вие сакавте да излезете непоразени и прерано се затворивте.За Германците тоа е ко луна парк,пошто уживаат да бомбардираат,и голот се дојде(ваков или онаков).

Се гледаме во Фиренца!

така е другарче, али оди објасни им на паднатите херои дека некој ја купил утакмицата хе хе

Ве заепа судијата, од авион се гледаше дека имаше офсајд, како и да е имате гол во гости, многу ке ви помогне.

Уште сега одам да ја уплатам Фиорентина - Бајерн 1 :)

Се гледаме во Фиренца!
brat ne bidi pateticen te molam, imaj malku obraz ti se smee svetov, koi statistiki koi bakraci, koja igra ve rabotea ko mali deca, samo pagase ona manekenon roben. ama ako lazete se, poinaku i ne znaete

така е другарче, али оди објасни им на паднатите херои дека некој ја купил утакмицата хе хе

E како не ја купил....Се случува бе,што има веза.Може и обратно да се постави тезата.Кај беа вашите дефанзифци да го чуваат Клосе.Што има везе и ако беше еден чекор поназад,пак ќе даеше гол.Такада не се замарајте,има уште 90 мин.

mnogu opasni politiki, bas sakav da pisam, onoj platini mme, go rastura fudbalov, toj i dojde na vlast so toa so vetuvase deka ke gi rasturi italjanskata, angliskata i spanska dominacija, vo korist na poslabite ligi toa e, ni ostanuva FIrenca, imame aktiven rezultat da se nadevame deka vo firenza bar nema da ne remetat, i mislam i deka nema zaso od tamu ne ednas radi ultrasite si idele fudbaleri i sudii u gepek, da ne go izedat. FORZA FIORENTINA I GLAVATA GORE

абе криво ми е за деСилвестри најмногу, сигурно плаче сеа хахах
не мрдна рибери еј, иако мислам дека повеќе е и до тоа дури сега гледам дека рибери и робен се исклучуваат и тоа психички многу иако се прават другарчиња.

E како не ја купил....Се случува бе,што има веза.Може и обратно да се постави тезата.Кај беа вашите дефанзифци да го чуваат Клосе.Што има везе и ако беше еден чекор поназад,пак ќе даеше гол.Такада не се замарајте,има уште 90 мин.

те молам , немој!

brat ne bidi pateticen te molam, imaj malku obraz ti se smee svetov, koi statistiki koi bakraci, koja igra ve rabotea ko mali deca, samo pagase ona manekenon roben. ama ako lazete se, poinaku i ne znaete

Абе сеа ти моеж до утре да паламудиш,ама сите ќе памтат дека Баерн тепал 2:1.
Мислиш сеа некој памти дали требаше да се досуди пенал за Челзи лани?НЕ,сите знаат дека Барса освоие.

Такада жал ми е,но тоа е играта.Што го остаивте Клосе сам?????

Незаслужен пораз :kesa: На оние судии све да им цркне.... убеден сум дека дома ќе ѓи згазите.:smir:

хахаха 3 метра во офсајд и шо има везе

:zver:

А што не го чуваа бе?????Шо праеше сам у шеснаестерац.Па и 3 метра поназад да беше,па ќе го здрвеше голот!

Ај има и у Фиренца време да ви дообјасниме!

Da crkne toa sudijata :
dosudi nepostiecki penal
crven karton za gobi ( a trebase zut )
zolt za klose ( a trebase crven )
gol od 2 metra ofsajd !!!!

Dundinja bavarski treba uste da zborime ????

Ajde u firenza zivi ke gorite!!!!

Forza Fiorentina !!!!!!!!

А што не го чуваа бе?????Шо праеше сам у шеснаестерац.Па и 3 метра поназад да беше,па ќе го здрвеше голот!

Значи голот е регуларен затоа што никој не го чуваше :tv:

Ѕвер си жими тебе :helou:

abe decko odi skrise,ti blage veze nemas od fudbal.ti se smejat i vrabcinjata duri.bruki zivi ste.poklon pobeda dobija i uste silni.ova ti se vika rani kuce da te lae.sramota!ama vo firenza ke izgineme i ke go lapate.FORZA VIOLA!!!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom