Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
apatija sme.so igrac poveke nikakov pritisok.sramota!!!

Ova gilardino kutro e, topka ne dopre 90min
4 mesto tesko pa nikako

gilardino treba da e rezerva.pojma nema:kesa:.santana ne treba ni na klupa da bide.

следно коло со вас играме :tv:
ako igrame kako vo poslednive 3 kola ke bideme lesen plen za vas.no ako ni dojde umot moze i da bide poinaku.sakam so keirison da pocneme vo napad,a gila na klupa:smir:pozz

Aj malce klipcinja od novive deca

Harsi Seferovic 18 godini,izbran za najdobar fudbaler na svetskoto do 17 godini.Napagac,Svajcarija

Keirson De Souza,21 godina,Brazil

ko igrame kako vo poslednive 3 kola ke bideme lesen plen za vas.no ako ni dojde umot moze i da bide poinaku

така е, од три меча по ред 2 порази, тука ви киднавме ние и Наполи... али јако е тоа што ќе се борат 10-тина екипи за трите позиции кој водат во ЛШ, засеа ние и Милан се во најповолна позиција, а баш со нив имате натпревари два по ред.

Corvino on Mutu: “Mutu is still a child and has done something stupid. On the pitch he is a champion but outside it he hasn’t understood that at 30 years old he needs to act with sense.”

ама му се сврте ццц

decki so mislite ,kaj ke zavrsime na tabelata ovaa sezona?jas mislam deka 5 mesto ni e maximum!?pozz:pipi:

rano e da se predviduva, ima uste pola sezona da se igra, jas mislam 4to :)
ke zememe italijanski kup
i polufinale liga sampioni

ajde malku optimizam violetovi :)

steta navistina.nekoi sto do skoro bea najredovni na forumov nikade gi nema.mnogu mi e zal so samo trojca piseme postojano.drugite se odkazale izgleda.ajde bre lugje pa neli vistinskite navivaci se prepoznavaat i vo dobro i vo loso.mislam deka treba da ostaneme sploteni so timot iako minuvame niz tezok period(klucen),no mora da prodolzime so visoko krenati glavi!!!pozdrav do site i ajde razbudete se:helou:

decki so mislite ,kaj ke zavrsime na tabelata ovaa sezona?jas mislam deka 5 mesto ni e maximum!?pozz:pipi:

1-во.:vozbud: :toe:

ај имам време да искуцкам две реченици. да си изанализирам јас троа:
оваа година за разлика од другите приметувам голем отскок кај нас, не напредок, нели 11-ти сме на табела, кога ќе кажам отскок мислам дека другите тимови ни го имаат стравот. сега баш со интер кога ќе играме и после со рома ќе се види тоа. се работи за прераспределба на моќ или тресење на нозе хехе. кога играше јоветич сега со каљари веднаш тројца го чуваат, тоа што ебаниот сантана не знае да искористи дуплирање на соограч тоа е друго.
значи според квалитетот на играчите мислам дека го заслужуваме 2-рото место. на почетокот реков дека имаме квалитет да идеме високо на табела, но се наредија повреди на клучните играчи. за воља на вистината не бегаат позициите за лига на шампиони многу, само треба да се стегнат. на натпреварот со каљари имавме игра, освен кога спиевме, т.е. дадовме гол и некако престанаа да ја играат играта, пад на концентрација, прандели заборавил да им викне од клупа, да ги потегне за уши. тоа не требаше да се дозволи, туку и понатаму требаше да играат цврсто. тоа значи дека средниот ред потфрли, многу ни фали занети, невероватно! Искусен играч ни фали, монто би требало да го изрази тоа искуство, но....Продавањето на Даинели мислам дека беше грешка, барем да го чуваа до крај на сезоната!
Се надевам дека новиов болати ќе се покаже, ќе донесе цврстина малку на средина, сепак би сакал занаети да се врати што поскоро.

Што се однесува до лига на шампиони не верувам дека ќе го поминеме баерн, не сме доволно зреди во оваа фаза, одбраната ни е срање - неуиграна, некако многу турбуленции настанаа со повреди и нови играчи.

Spored mene mnogu zavisi od formata na Juventus i Roma,ama i od povredite na nasite igraci.Sega i ova so Mutu sto ne snajde plus.Nekonstantnoto imanje na isti igraci na raspolaganje i rotacija na timot,pravi da nema 11 standardni prvotimci (+ 3 koj ke se vklopat kako prvotimci)Premnogu povredi napravija da se menja i da se kombinira i da stavaat igraci na poveke pozicii sto ne mi se sviga,ali toa e!Ocekuvam Bolatti da profunkcionira,Zaneti da se oporavi i odbranat da se uigra posolidno posto Filipe i Gamberini seuste go nemaat najdeno vistinskiot konektors.Tipuvam od 6 do 4 mesto,ma da 4toto e mnogu tesko so ogled na veke povredenite koj ostavija trag!A raka na srci ovaa sezona ima mnogu zaebani klubovi koi se sve pojaki i pojaki od godina vo godina.Primer Kaljari,Chievo i Palermo!Stanuva pokonkurentno prvenstvoto i ponepredvidlivo!Deka ima vreme za 4to mesto ima i toa poveke od potrebnoto,no sve splet na okolnosti pa i do nekade srekata e odlucuvacki faktor.

Bese denes prestaven Keirrison oficijalno.Ke nosi broj 39 i do 2011 juni e nas igrac.Posle toa ima klauzula koja glasi deka moze Fiorentina da go otkupi za 14 milioni od Barselona.Ja sum zadovolen so nego.Golem talent,bar po golovite koj gi ima dadeno vo Palmeiras.24 za edna sezona ne e malce!Edinstveno problem bi bilo ako ne daj boze mu bide nesto na Jovetic.Togas nema stvano koj da igra na taa pozicija poluspic.Pogotovo ako ne e tuka za klucni natprevari.

Inace Ljajic izigra 15tina minuti protiv Kaljari.Debitirase dobro,imase i eden sup na gol.Prandelli bil zadovolen,pokazal personalitet i stabilnost,pa ke vidime za ponataka.Mozebi e vreme protiv Inter i da debitira iako ne ocekuvam tolku rano i bas protiv Inter!!!

Еве ме и мене јаас стварно неможам многу често да доаѓам ама колку толку ве читам.
Видов ова со Муту што се дешава и баш ми е криво ама Јоветич со го имаме и плуѕс новиот од Партизан може да игра тамо.Има Лаич огромен потенцијал да стане права ѕвезда.
Сега читав малце по страниве наши и мило ми е што толку млади играчи донесовме и не споредуваат со Арсенал.Лани без Муту освоивме повеќе бодови него со него па така не гледам голем проблем околу тоа што нема да играме со Феноменооо.Важен играч е ама можеме без него а и се надевам ќе се врати порано од очекуваното и ќе покаже што знае.
Овој малиов Кеирсон не го знам ама гледам Барса го поседува па така да не сомневам у квалитетите.Очекувам голови од него и да се избори за Бразилско место во репрезентацијата.
Да ве потсетам денес играме со Беласица на турнирот Виареџио во 17 ч.Нормално младите играчи како Бабакар,Кареро,Секулин и компанија.Ќе ги уништат.Поздрав од мене и се читам кога имам слободно време:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom