BATISTUTA 9
Fiorentina-Partizan-Real
- Член од
- 17 мај 2008
- Мислења
- 2.085
- Поени од реакции
- 266
добро бе Вуки... ја гледаше со Палермо нели?E sto vide be Bolatti odigra 5 minuti.Gamberini posele 2 meseci se vraka i toa ima nov partner Filipe.Nemoze sve od ednas da se uklopi.Treba da se uigraat malce.Plus povreden dva i vise meseci.Mora kontinuitet malce da se napravi.I kako slaba sezona koga sme vo osmina finale vo Liga na Sampioni i sme na 6 boda do 4to mesto so utamica pomalce.Sto da kazat Juventus Milan i Roma vo izminatite godini?Stvarno ne drzi muabetot
кај бевме прво полувреме, топка не фативме да не беше Фреј и уште полошо ќе беше... 60 минута 3:0 и толку се повлекоа после фала богу Палермо и тогаш добивме малку на игра...
едно сакам да кажам Ливерани не реши не тој Хернандез Ливерани беше... човекот ни ја диригираше играта затоа топка не фативме...
тоа беше шо ме изнервира, и тоа шо ни фали кај нас за да не играме вака катастрофално... Монтоливо знае да изигра некогаш многу добро некогаш го нема никаде, а ако мислиш се правам најпаметен според тоа шо ви укажувам каде ни е проблемот, ОК...
и добро само се прашувам кога ќе престанеме да губиме многу бодови на гости, од било кои екипи били горе били доле на табелата само 3/10 имаме победи...