Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
ne e bitno kolku sme nego bitno e kolku gi sakame:)nego chievo go jade 2 gola razlika pisete si ja i u kladilnica:)ajde idemo violetovi samo jako ke gazime

brat elano igra u galatasaray godinava taka da tesko ovaa godina da go zeeme a kao so rekov za real navivam isto taka i metzelder ne cini pojma nema deckoto spor e mnogu ke go jademe so nego samo ke ne upropasti gago e dobar se bori ako uspeeme da go zeeme odlicno ako ne toj od boca ezequel ime mu bese prezime zaboraiv toj treba da popuni u odbrana

a za zasiluvanja:jas sum golem fen na igraci od tipot na veloso i fernando.tenki sme vo sredina,ni treba uste eden kvaliteten defanzivec kako ovie dvajca.zanetti e dobar no ni treba i klupa sepak da se ima dostojna zamena.a za odbrana mislam deka netreba da brzame i da pocekame do juni.isto taka za napad mislam deka paolucci e dobra varijanta iako kako so vika vuki i mutu moze da igra napred isturen.

Epa koga veke zborite za zelbi ja da si gi kazam mojte.Ja ke sum zadovolen so dvajca igraci.Znaci Mutu da ostane i site da bidat zdravi i da mozat da igraat.Togas napagac ne bi ni trebal.Vo slucaj Gila da se povredi Mutu ide kako klasicen Jove pozadi nego i gotovo.Moze da se kombinira so napadot ako se site zdravi

Inace odbrana sakam i sredina!Za odbrana Zapata,Miranda,Metcelder.Eden od ovie bi bilo dobro.Sredina bi bilo ok Gago,ama slusam deka Real ke go zadrzel.Pa taka da bi sakal nekoj od Brazil ili Argentina.Moze pomlad.Inace zelba mi e Elano od City.Igra na nekolku pozicii i moze da bide od korist.Plus u posledno vreme u City retko igra!Kacar bi bilo odlicno resenje.Banega od Valensija,Pienar od Everton.

BTW dobredojde Johnyb :helou:
vuki вака елано игра во галатасарај денеска баш даде еден гол... :helou: ја имав двојка... замина ова лето за некои 11 милиони мислам не знам точно дали фунти или евра :wink:
така да барај друг :toe:

Epa sum izumil skroz znaci :tapp:
Epa ima milion kvalitetni igraci ali so koga mojot glas ne se slusa!Taka da ostavam na Corvino!Veloso e top ama tie Sporting mnogu baraat.Ronaldo go unisti pazarot vikam ja.Sega za najobicen fudbaler baraat po 10 i vise milioni evra.

Inace da ne znae nekoj nekoja internet arhiva z utakmici kaj sto moze da se gledaat natprevari od pred nekolku godini?

Epa sum izumil skroz znaci :tapp:
Epa ima milion kvalitetni igraci ali so koga mojot glas ne se slusa!Taka da ostavam na Corvino!Veloso e top ama tie Sporting mnogu baraat.Ronaldo go unisti pazarot vikam ja.Sega za najobicen fudbaler baraat po 10 i vise milioni evra.

Inace da ne znae nekoj nekoja internet arhiva z utakmici kaj sto moze da se gledaat natprevari od pred nekolku godini?
абе во право си за роналдо...
ама што да правиме, мора да земеме некој малце постар ама квалитетен како што ги пишавме со миле гаго,аимар или рикелме

додуша гаго не е стар де :wink:

abe dobro mutu znaeme deka e opasen ali tolku na nego mu otide vremeto ne moze da se vrati tesko mnogu nego zanetti ne e toa toa ako sakame da igrame liga sampioni i prvenstvo mora da se ima pogolem broj na igraci barem solidni ne onoj devetkana castillo ne odi deckoto pojma nema od fudbal i vlaga zamena ccc realno da pravime muabet treba da se napravat nekoi izmeni ali ako od nisto do nesto vakvo da se dojde e jako toa e najjako:)

abe dobro mutu znaeme deka e opasen ali tolku na nego mu otide vremeto ne moze da se vrati tesko mnogu nego zanetti ne e toa toa ako sakame da igrame liga sampioni i prvenstvo mora da se ima pogolem broj na igraci barem solidni ne onoj devetkana castillo ne odi deckoto pojma nema od fudbal i vlaga zamena ccc realno da pravime muabet treba da se napravat nekoi izmeni ali ako od nisto do nesto vakvo da se dojde e jako toa e najjako:)
абе за кастиљо не ми збори... изгубен е дечкото како алиша во земјата на чудата :pos2:
ќе мора уште еден напаѓач а јас би сакал тони да е или горанчо наш :vozbud: ама гоки ако дојде малце не ми е сфатливо јоветич,муту пандев сите исти играчи се ...

Ne be so ti e.o Mutu ima uste dobri 2 godini fudbal na najvisoko nivo.samo da e zdrav.Lani povreden na dve mesta(laktot i kolenoto)pa uspea da dade 13 gola,a ne igrase cela polu sezona skoro.Samo da e zdrav i Mutu ke dava pak golovi.Kolku fudbaleri ima postari od nego pa pak igraat i davaat golovi.Toti,Inzagi,Van Nistelroj,Trezege,Raul,Drogba.....ne zezajte Mutu ima uste da dade

ja ti vikam na mutu mu e krajot ke vidis nego zaso toni be ne znae on vise da igra fudbal:)kaj nas mu zavrsi jako karierata i toa e toa sea moze u palermo da igra ili negde tamu napagjac moze da go zeeeme martin palermo:):):)

daj boze da sum greska za mutu:)

ja ti vikam na mutu mu e krajot ke vidis nego zaso toni be ne znae on vise da igra fudbal:)kaj nas mu zavrsi jako karierata i toa e toa sea moze u palermo da igra ili negde tamu napagjac moze da go zeeeme martin palermo:):):)

daj boze da sum greska za mutu:)
палермо е 36 години!!!! подобро батистута да го вратиме со 40 години :pos2:

а муту може уште многу да покаже, далеку е од крај на времето штом Дрогба е моментално најобар напаѓач со 31 година може и муту со 30 да игра уште многу :pipi:

pa za toa se nasmeav:)haha ja vikam da go zeeme pele da zaigra sea kakov batistuta:pos2:

Abe Mutu ako se oporavi ne ni treba napagac,bar ne do juni.Odbrana i sredina za kvalitet no i kvantitet.I letoska obavezno eden lev bek posto Paskval nekako slabo mi igra uposledno vreme.
Jovetic,Mutu i Gila se dovolni za u napad.Eventualno ako bide nestogo imame noviot Drogba,17 godisnjakot Babakar :drk: ke bide drkanje so maliov za nekoja godina

Abe Mutu ako se oporavi ne ni treba napagac,bar ne do juni.Odbrana i sredina za kvalitet no i kvantitet.I letoska obavezno eden lev bek posto Paskval nekako slabo mi igra uposledno vreme.
Jovetic,Mutu i Gila se dovolni za u napad.Eventualno ako bide nestogo imame noviot Drogba,17 godisnjakot Babakar :drk: ke bide drkanje so maliov za nekoja godina
а зошто до сеа не му се даде шанса не ми е јасно... имаме потреба од напаѓач, и би можел да осети барем како е...
а кај отиде тој nserko??? што се случува со него? :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom