Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Добри сте за де силвестри може и ке дојде еве ви го Одо доста ви е и тој. :helou:

Fiorentina have agreed terms with Lazio for right-back Lorenzo De Silvestri, who has signed a five-year deal with the Tuscan club. The 21-year-old will earn 600,000 Euros per season, while Lazio will receive 6 millions. The official announcement is expected later today and De Silvestri will be presented to the press in Florence tomorrow. Posledna vest e deka De silvestri izvrsuva medicinki pregledi .

х х ипак ке го земете изгледа браво стварно солиден играч барем вашата управа и газда знаат што е тоа да дадеш пари поздрав :smir:

Momci ne ja gledav utakmicava so Bologna shto ja igravte pa da prasham , igraja Marchionni i C.Zanneti ? i shto igra pruzhija ? poZz

а за кого тоа се радувате?
за де силвестри ли? Јас нигде сеуште не сум прочитал, не верувам ништо од гоал.ком, на тој начин до сеа требаше у одбрана да ги имаме видич и инанович и плус со гамберини ах..хе хе
али ај се надевам ќе дојде силестри, па да обели образ корвино, кој денес како нешто изјавил дека скапо било да се купи играч ова она... мое мислење е дека корвино е добар само за зимање деца, а да се направи зрел тим, не знам, тешко и дека ќе му го простам за продавањето на мело:nenene:

http://englishviola.com/

ова ми изгледа на интересен сајт.

Konecno. Uste vecer da si zavrsime rabota i da se plasirame u CL grupite, pa da si go doneseme i Pandev:), i eden kvalitten centralen defanivec i ke imame dobra sezona.

Za Pandev tesko, ali moze MIRANDA od Sao Paolo, najdobriot brazilski defanzivec, e togas ke bideme najzverovi

Konecno. Uste vecer da si zavrsime rabota i da se plasirame u CL grupite, pa da si go doneseme i Pandev:), i eden kvalitten centralen defanivec i ke imame dobra sezona.

Де Силвестре дојде.Да видиме како ќе се адаптира и што ќе покаже.Премногу е млад ама ај да не брзам.Вечер ако влеземе во ЛШ очекувам уште бар еден играч.Пари ќе имаме така да би требало!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom