Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Bi bilo odlicno ako go zememe Reyes, mora da se zasili timot( levava strana ni e pojaka od real pasqual, vargas, drente, reyes) , CL, Calcio, Kup ima mn natprevari i potrebni ni se igraci za da bideme konkurentini na site frontovi. Corvino presece nema prodavanje na klucni igraci( osobeno se odnesuvase na melo) a za avgust se zakazani 2 prijatelski sredbi so PARIS S.G. i so Aston V.

Spekulasija e toa.Ja nikade ne vidov denes ya Rejes nisto.Vcera nesto malce.a Corvino rece deka samo eden od Drente,Abate ili Markioni ke dosol!!!

leeee i sto sea samo eden od drente i markioni ke dosol ?
Pa daj boze da dojde DRENTE samo

Sampdoria go bara Santana, toa e dobra rabota...da im go dademe Santana i 10mil za Cassano ::))))

Абе Дренте е сигурен 99,9 %.А медиумите викаат дека Корвињо блефира и дека ќе ги донесе двајцата.И ја прочитав за Сантана,ама важен играч е он.Знаеме како падна играта откога се повреди он.Мислам дека сигурно ќе остане во Фиорентина.Семиоли,Гоби,Комото,Да Коста,Аврамов,Донадел се играчите кој би отишле,а можеби и Пасквал

AJ valjda ponedelnik, vtornik ke se znae za sigurno za Drente i Markioni

Za prodavanje se ovie:

Semioli 5mil
Santana 7-8mil.
Gobbi 5mil.
Donadel 8mil.
Da Costa 5mil.
Avramov 2mil.

Site neka gi prodaeme ovie okolu 30mil. ke zeeme i ke moze da se kupat 2-3 zverovi:)

Donadel ne veruvam deka ke go prodadat.Ovie drugive da a moye i Santana da ostane.Sega treba da se resi idninata na Melo koga ke dojde od J.Afrika.Fiorentina saka da mu ponudi pogolema plata od 2-2.5 milioni e.samo da ostane

Фиорентина наводно понудила 10 милиони за Маркус Берг од Гронинген.Маркиони и Дренте би требале до вторник вечер да потпишат!!!

Do vtornik ke doznaeme mnogu raboti okolu DRENTE, MARKIONI i CRUZ

За втор напаѓач или резерва на Џила би требало да дојде некој од Круз,Берг или Бјанки.Најголеми шанси се даваат на Круз,па на Берг,додека Бјанки ќе останел во Торино за да му помогне на клубот да се врати во серија А

Па ја не ни го сакам тој.Дудук невиден.Одвај гол може да даде а цела сезона првотимец во Торино.
Фенербахче дава 13 милиони за Варгас.Корвињо изјави дека има конкретна понуда,но наводно се шпекулира дека Фиорентина бара 15 милиони!

Ако го земете Берг ќе завршите голема работа. Каков Круз, каков Бјанки. Берг е далеку помлад од овие, а според мене и далеку подобар. Само може цената да биде проблем...

Ова лето Фиорентина ќе одигра неколку пријателски средби.Меѓу поинтересните се онаа со ПСЖ дома и Астон Вила на гости!

Odlicni utakmici za da vlezeme vo ritam pred kvalifikaciite.Ovaa nedela ocekuvam da se razjasnat mnogu raboti okolu transferive i da znaeme na sto sme.Ova so Vargas ne mi se sviga.15 milioni se mnogu ama nesakam da go prodademe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom