Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Удинезе можеме да ги добиеме,само ако играме паметно.Они ќе играат со Вердер у четврток и мислам дека ќе бидат изморени,а доколку не поминат понатаму у паднати со моралот.Плус на Удинезе не му треба бодови за никаде така да треба добро да одиграме

toa grdite genova pak tepaa sve da im ebam

Супер победа и ептен сум среќен за Пасквал и Варгас.Џенова ќе прави проблеми многу до сам крај и ќе биде тешко.Рома можеби и нема шанси веќе иако теоретски да но треба да видиме како ќе се одвиваат работите.

Не ја отпишувај Рома иако многу тешко можат да дојдат до 4то место.Следните 2-3 кола се клучни за нас,Рома и Џенова

Колку само ни требаат Сантана и Муту во последниве неколку кола.А за следново во Удине ни треба и Монтоливо:tapp:

Мело е суспениран на 5 утакмици,поради тепачката во саботата по утакмицата со Каљари.

Тоа е све само за да и наштетат на Фиорентина во борбата за 4то место.5 кола суспензија не сум видел никогаш,поготово за инцидент кој се случил после натпреварот(и тоа ништо посебно)Срамота голема ова што го прават.Оваа сезона по стоти пат добиваме шамар од Италијанската федерација.
-Прво судењето ни скрати најмалку 7-8 бода
-Пенали недосудени(апла)два против Сиена и Каљари+уште неколку кој може да им се прости
-Чист гол против Јувентус
-Суспензија на Џила од 3 натпревари ради играње со рака
-Сега и 5 кола за Мело

П.С. Срамота,оваа сезона Фиорентина е најоштетена екипа во цела Серија А

Тоа е све само за да и наштетат на Фиорентина во борбата за 4то место.5 кола суспензија не сум видел никогаш,поготово за инцидент кој се случил после натпреварот(и тоа ништо посебно)Срамота голема ова што го прават.Оваа сезона по стоти пат добиваме шамар од Италијанската федерација.
-Пенали недосудени(апла)два против Сиена и Каљари+уште неколку кој може да им се прости
-Сега и 5 кола за Мело

Да не треба такви казни , Но тоа е тоа и Патрис Евра од Манчестер доби ваква казна можеби , ако не се лажам повеке од 5 натпревар и беше за него , поз и со срека

c c c c c c kako moZE DA SE VAKVI KOPILINJA BEEEEE 5 NATPREVARI E PREMNOGU
se se mesti toa grdoto genova da ostane na 4 mesto, im ebam gomnarite

-Сега и 5 кола за Мело

Стварно претерано е ова веќе.Не сум видел јас никогаш толку голема казна да бидам искрен.Има некој кој сака да наштети на све што градеше Фиорентина во последните години.Иначе Вуки да те дополнам и неколку гола примени од НАЈГОЛЕМ ОФСЕЈД судиите ни ги ставија на цела мака.Еве да ве потсетам таков беше случајот против Лече првиот ако не се лажам.
По све што сме преживеале ќе кажам дека Фиорентина има сила за 4то место и без Муту,Сантана,Мело и било кој друг

Ќе биде тешко против Удинезе во недела.Не им требаат бодови ама сепак.Само Џенова да не победи

Леле,ако ова беше пенал јас не знам....
Кражба!!!

Што сте скиснале сите ко да ви умрел некој:toe:Сме изгубиле сме изгубиле.Удинезе е јак тим а плус ние игравме без 4-5 првотимци и тоа сите можеби најбитни играчи во тимот.Имавме шанса не ја искористивме и готово.до крај има уште 6 кола а тоа е многу.За пеналот тоа може само идиот да го досуди.Немаше врска од пенал ама судијата да ве потсетам од Џенова беше:tapp:Ама да признаам слабо изигравме

Што сте скиснале сите ко да ви умрел некој:toe:Сме изгубиле сме изгубиле.Удинезе е јак тим а плус ние игравме без 4-5 првотимци и тоа сите можеби најбитни играчи во тимот.Имавме шанса не ја искористивме и готово.до крај има уште 6 кола а тоа е многу.За пеналот тоа може само идиот да го досуди.Немаше врска од пенал ама судијата да ве потсетам од Џенова беше:tapp:Ама да признаам слабо изигравме

Да во право си...Ако сме изгубиле, сме изгубиле...Одиме понатаму...А за пеналот не беше Пенал...Сега мораме да тепаме...
Фиорентина мене мие 2 Тим...После Реал Мадрид...Но многу ги сакам на Фиорентина...
ac+fiorentina.jpg

Така е!Одиме понатаму без да гледаме што било.Очекувам до крај тешка битка и последните 6 кола да бидат 6 финалиња за нас и мислам дека нема да имаме пораз до крај.За 2 недели се враќа и Муту така да ништо не е изгубено.
FORZA VIOLA:duel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom